Фанфіки українською мовою

    Їхні відносини були досить простими, сірими та звичайними, але не із самого початку, тільки останній рік проходив так.

    Вони почали зустрічатись 3 роки тому в Америці, коли Мінхо закінчував престижний університет, а Техьон приїхав із друзями побачити штати вперше. Мінхо закохався в юнака і дарив йому квіти, водив на побачення, робив усе щоб той погодився на стосунки із ним. Все ж таки йому вдалось, тому в Корею вони повертались разом щасливі і закоханні.

    Та потім, робота змінила все що було між ними в поганий бік. Вони продовжували жити разом і, мабуть, років десь 30 тому, всі нахвалювали б їх, говорили що у них чудові стосунки і їм обов’язково потрібно зіграти весілля і народити діточок. Але техьон і його хлопець геї, тому єдине що вони можуть у їхній країні, жити поряд і кохати один одного. Хоча, в них не виходить навіть це.

    Техьон співак і більшість часу проводить вдома, у власній студії, яка створена для його роботи над майбутнім альбомом. А Мінхо пропадає в офісі, занурившись в роботу та бажанням досягти висот.
    Майже кожного вечора вони зустрічаються в вітальній, обмінюються короткими поцілунками і з огидою та бажанням скоріше покинути кімнату, в якій їх партнер, тікають у свої кабінети, навіть не повертаючись у їхню спальню.

    Техьон постукав у двері, які ведуть в офіс мінхо, бажаючи поговорити з ним.
    -Мінхо, відкрий, будь ласка, нам потрібно поговорити, – двері відкрились і хлопець швидко зайшов у кімнату. Він повернувся в сторону коханого, але не підняв голову.

    -Ти щось хотів?, – збентеженно запитав юнак.

    -Давай розійдемось.

    -Що?

    -Так, я знаю, що для тебе і твого майбутнього я хороший варіант, я подобаюсь твоїм батькам і ти не можеш так вчинити, але прошу.

    -Тільки чому? Техьон, що не так?

    -Ти зовсім чи що? Подивись на наші відносини, ми ненавидимо один одного, проводимо мало часу разом, не сумніваюсь що ти зраджував мені з кимось коли не приходив додому декілька ночей. Між нами вже давно немає нічого спільного крім квартири, нічого що нагадує пару.

    -Але Техьон…

    -Я просто хочу розійтись, переїду звідси і ти більше ніколи мене не побачиш. Більше не потрібно буде брехати що ми кохаємо один одного, це кінець, – не дочекавшись відповіді Мінхо, хлопець вийшов з кімнати, з лицем на якому не було видно абсолютно ніяких емоцій. Він швидко зібрав речі і тієї ж ночі поїхав в готель.

    Хлопець з яким він провів три роки свого життя навіть не зупинив його, просто відпустив, розуміючи, що це потрібно було зробити ще рік назад, коли між ними з’явилась справжня прірва.

     

    0 Коментарів