Фанфіки українською мовою

    Твій погляд завжди здавався мені пустим, а може він був пустий тоді коли ти дивився на мене? Ось зараз твоя кохана віддавала всю себе танцю, русе волосся розліталося при час драйвових рухів, карі очі були прикриті, а посмішка освітлювала хмуре приміщення клубу. А, твій погляд в цей момент здавався набагато яскравіше чим та дівчина на яку ти дивився. Ти ніколи щиро не посміхався, лише з дерзкістю та натягнуто.  А, зараз я бачу в перший раз в житті твою щиру посмішку, яку ти зараз намагаєшся сховати від мене.

    Я намагався підійти до тебе тихо, але я знаю, що в мене це ніколи не вийде. Тому що, ти помічаєш все, але робиш вигляд, що нічого не замітив. Чи просто ти не хотів замічати мене? Ось зараз, ти не звернув на мене увагу, продовживши дивитися на русяву дівчину без посмішки, але з палаючим поглядом.  Я відчуваю біль, дуже сильний біль, який розриває мене всередині.

    -Твій погляд стає палаючим коли дивишся на неї.-Я дивлюся на тебе без всяких масок, я впевнений, що в моєму погляду видно ту сильну біль і ти це бачиш. Перший раз я побачив в твоїх очах здивування, ти натягнуто посміхнувся та повернувся до мене лицем. «Але, мій погляд не буде ніколи таким для тебе», в цей момент моє серце було в нього під ногами і він без жалю розчавив його перед моїми очима.

    ***

    В моїх долонях той самий конверт, який я не хотів бачити. Але, я знав, що скоро я його побачу в своїй поштовій скриньці. Фіолетовий колір паперу нагадував тебе,тому що ти обожнював його. Але, це фото в середині конверту розбиває моє склеєне черце знову. Ти обіймаєш її кріпко та посміхаєшся своє щирою посмішкою. Вдруге, я бачу  тебе щирим, але це не зробило мене щасливим, як колись хотів я. Це ще більше приносить мені болю, тому що ця посмішка не для мене. Далі в очі кидається те, що ломає мене знову.

    Кім Тєхьон та Венді Мітч запрошуємо вас на  весілля.

    01.06.2022

    Щиро чекаємо на вас!

    Адреса:Сан-Диего, Каліфорнія. ****

    Очі дивляться на білет на літак, пальці тянуться, щоб порвати його, але я вчасно зупиняю себе. Насправді, я думав, що біль яка була до цього, вона залишиться  найсильнішою. Але, я виявився неправим. Дивлячись на ці карі очі на фотографії, серце чомусь ще більше реагує негативним почуттям.  Я відкладаю подалі запрошення та падаю на диван закриваючи очі. Ємоцій немає, вони зникли.

     

     

    0 Коментарів