Фанфіки українською мовою
    Фандом: Stray Kids
    Мітки: Флаф
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    — Слухай Чане, я напевно піду вже. Очі злипаються — Казав Джисон складаючи книжки в сумку.

    — Гаразд, тільки обережно, ти ледь стоїш на ногах — зауважив Бан, хвилюючись за друга.

    — Я викличу таксі, все буде ок — переконував Хан, після чого помахавши наостанок вийшов з квартири.

    Сівши в таксі хлопець і не помітив, як очі почали заплющуватись.

    — Агов! Хлопче, прокидайся, ми на місці — невдоволено підвищив голос водій.

    — Вибачте! Ось гроші — Отямився Джи й вилетів кулею з машини.

    Затишна новобудова з кількох не високих будівель. На кожному поверсі горить хоча б одне віконце.

    Той самий поверх ті двері. Той дзвінок і кумедний килимок під ними.

    І Джисом який дивиться на двері та знає,

    що навіть з тисячі подібних, впізнає потрібну…

    — Пальці Хана обережно натискають на дзвінок, він чекає, але не довго. Двері відчиняють — Привіт, хьон — тихо видає Джи.

    — Привіт, я думав ти з хлопцями будеш займатись — каже темноволосий.

    — Так і було, але я сильно втомився — сказавши це він буквально звалився з ніг в обійми господаря квартири.

    — Сонні треба було подзвонити, і я б тебе забрав, або одразу додому їхати — перевіряючи температуру Хана, переймався Лі.

    — Я прийшов додому, Хо — Джисон витримав паузу — ти мій дім.

    — на що Мінхо трохи посміхнувся і почервонів — Тоді дозволь попіклуватись про тебе — каже Лі та дивиться Сону в очі.

    Ще трохи постоявши обіймаючись вони пішли в спальню, де Miнхо закутав Хана в м’який плед і поцілував у чоло. Молодший міцно обійняв Лі, так вони й заснули.

     

     

    0 Коментарів