Фанфіки українською мовою

    “Нарешті закінчився тур” – подумав Євген. Тепер можна і відпочити пару днів, але дехто все ж хоче працювати.

    – Спартак ти серйозно їдеш в новий тур де будеш проводити лекції? Я ціную твої старання але і відпочити треба

    – Женька, я там і відпочину, не хвилюйся

    – я і не хвилююсь, просто дехто не спробує найсмачніший в світі шашлик

    Спартак посміхнувся.

    – залишиш мені в лоточку

    – залишив би якщо ти б до туру додав Житомир

    – як я можу приїхати в неіснуюче місто?

    Женя заглянув в очі Спартаку і промовив :

    – тоді може і мене не існує?

    Звичайний жарт але в очах психолога з’явилась якась серйозність.

    – я подумаю над цим в турі, а тепер пішли, наш чекає водій

     

    Євген приїхав до батьків на наступний день. Вони гарно пообідали і батьки запропонували поїхати до своїх знайомих в Коростень в яких є донька його віку.

    – ні, я не хочу з нею знайомитись, я дуже втомився і зараз хочу просто поспати

    Батько подився на нього вже не з тою теплотою що була при перших хвилинах зустрічі.

    – тобі за 30, навколо тебе лише чоловіки, може вже досить вимахуватись?

    – мене це не цікавить, я працюю і мені поки окей

    Батько хотів ще щось додати але вступилась мати.

    – завтра про це поговоримо, іди відпочивай синку

    Комік забрав свій телефон и пішов в свою кімнату. Через 10 хвилин він почув стук. Це була мама.

    – синку ми поїхали, якщо що набереш

    – добре, щасливої дороги

    Він почув як двері зачинились. Нарешті спокій. Тепер можна і подумати наодинці.

    Женя розумів які вони близькі з Спартаком , та ще й розказують майже все один одному. Давненько такого не було. Але Спартак на нього дивиться якось по особливому. Можливо він пам’ятає те що було декілька місяців тому?

     

    *флешбек*

    Спартак так Євген запустили тур. Їхати довго, тому вони вирішили зупинитись в хостелі щоб трохи перепочити. В номері звичайно ліжко було одне на двох.

    – Женька, я страшенно хочу спати, тому якщо що мене не буди до ранку

    – не буду, тільки якщо повітряна тривога

    – домовились

    Спартак прийнявши душ ліг спати. Женя подивився футбол, виграв на ставці 100 грн , і після водних процедур теж ліг спати.

    Не встиг брюнет заснути як почув голос Спартака :

    – нє, не біжи не біжи…

    Євген не став на це реагувати, і почувши ще якихось пару фраз зі сну Спартака вирішив повернутись до нього обличчям.

    – коли ти спиш то не виглядаєш вже таким розумним і серйозним

    На це Спартак нічого не відповів. Прекрасна тиша ночі. Не встигши повернутись на іншу сторону Спартак притулився до Жені лицем. Між їх губами були міліметри. Євген прекрасно відчував його дихання але наче онімів, чекав на продовження. Ще хвиля і він відчув тепло його вуст. Це було дуже незвично і водночас приємно. Від дивних почуттів брюнет різко подався назад і впав на підлогу.

    – от дідько, моя срака !

    Це було занадто боляче…як тепер пояснити Антону і Колі чому буде незручно сидіти декілька днів?

     

    *кінець флешбеку*

     

    – чи спав тоді Спартак? Чому я дозволив йому це зробити?

    Женя вирішив не думати більше і просто подивитись який фільм. Нажаль по телевізору не було нічого цікавого окрім битви екстрасенсів. Але все ж таки Женя почав дивитись.

    Через півгодини йому стало не на жарт не по собі. Здавалось що він вдома не один. Телефон різко задзвонив, ще більше злякавши Євгена. Це була мама.

    – синку ми сьогодні не встигнемо приїхати, веди себе чемно, приводь дівчат

    – мам!

    – все, люблю тебе

    Женя майже відкинув телефон після закінчення розмови, але згадав що в нього є Спартак.

    – алло, Спартак, мені не зручно говорити…але мені трохи страшно, що мені робити?

    – ти один вдома?

    – так, і мені здається що є ще хтось

    Психолог посміхнувся.

    – подзвони мені по відео на ноутбуці

    Женя не думаючи дістав ноут та розпочав виклик. За лічені секунди з’явилось обличчя Спартака.

    – давай тоді поговоримо з тобою і тобі не буде так страшно

    – окей, але без приколів

    Більшу частину розмови вів Спартак розповідаючи сюжет якогось аніме, і брюнет заснув.

    – так і знав що це допоможе)

    Спартаку було спокійно дивитись на те як спить Женя. Він почував себе охоронцем.

    Через пару годин хтось постукав в кімнату Жені, і не дочекавшись відповіді зайшов. Це був батько Євгена. Він подивився на сина, а потім на хлопця в його ноутбуці.

    – стрім дивиться якийсь чи що

    Спартак відволікся від свого планування туру і сказав :

    – ну якщо тільки приватний

    Батько Євгена злякався і підскочив від такої неочікуванності.

    – мати рідна, ти шо тут робиш?!

    – охороняю сон вашого сина)

    – йому майже 32

    – і що? Людина може спати неспокійно а будь якому віці

    Двері знову відчинились. Це була мама.

    – що відбувається?

    Спартак різко завершив дзвінок. Мама почала будити Женю.

    – Женя що ти робиш???

    – сплю, не видно?

    – ти вже і під час сну з ним спілкуєшся, а потім кажеш що ви просто колеги??

    Женя проігнорував це та просто перевернувся на інший бік. Мама промовила :

    – поговоримо потім

    Від цього “поговоримо потім” віяло загрозою та холодом. Але це не заважало знову заснути при цьому відчувати невелику тривогу.

     

    Пройшло 2 дні. Спартак бувнастільки зайнятий що відповідав лише раз в день одним повідомленням – “я зараз зайнятий, потім відповім”. Звикнувши до постійної присутності Спартака Євгену навіть було трохи сумно. Він думав що навпаки буде радий такому відпочинку але врешті решт зараз сидить сумує.

    Одягнувшись комік вирішив піти до магазину. Було трохи темно але це не завадило знайти дорогу до магазину де продається те ради чого Євген і йшов – алкоголь. “Сьогодні можна” – подумав Женя , і з чистою совістю купив пляшку коньяку. Дорогою назад стало зовсім темно але ліхтарі чомусь були вимкнені. Євген відчув що на нього хтось чи щось дивиться, але повернувшись нікого не було.

    – трясця, потрібно перестати дивитись жахи

    Звернувши в ще темніший провулок Женю який майже заспокоївся хтось схопив за руку. Почувши спокійне “бу” він зрозумів що це Спартак.

    – бл@ть, якого ти біса так лякаєш?! І взагалі чому ти тут?

    – по перше і тобі привіт, по друге в мене завтра вихідний до вечора і я вирішив провідати тебе

    – а попередити не міг? Я ж так з розуму зійду

    – бачу вже зійшов, що купив?

    – да так…

    – алкоголь?

    – ну…

    Не встигши договорити Женя почувши як йде якась компанія гучно розмовляючи схопив Спартака за руку і потяг за дерево біля якогось дому.

    – нащо ти це ро…

     

    Camila Cabello – Shameless 🎶

     

    Євген закрив Спартаку рота рукою і жестом показав щоб він був тихим. Той кивнув і взявши телефон написав в нотатках “чи можу я тебе поцілувати?”. Женя миттєво взяв його телефон , і написав “так”. Спартак взяв його за руку якою брюнет закривав тому рота та піднявши її притиснув Женю до дерева. Нарешті Євген подався вперед і поцілував Спартака. Спартак ще ближче пригорнувся до Жені і тей відчув ногу блондина між своїми колінами. Рука все ще була над головою що ще більше давало зблизитись. Поцілунок ставав все глибше, компанія вже давно пішла кудись але вони все ще були за тим деревом. Миттєво вони зустрілись поглядами. В очах обох було легче збудження.

    – Спартак, вони вже пішли

    Женя піднявся, але блондин схопив його за руку.

    – чекай…нам треба це обговорити

    Євген відвів погляд та лише промовив :

    – дома поговоримо

     

    Прийшовши додому Женя повідомив батькам що вони йдуть обговорювати наступний тур та теми для подкастів, і ті з легкою підозрою пообіцяли поки не заважати їм.

    Зайшовши в кімнату Женя поставив пляшку алкоголю та приніс 2 стакани.

    – Жень, ти ж знаєш я не п’ю

    – а я собі

    Мовчання здавалось вічністю. Євген налив собі в склянку коньяку і підніс до вуст щоб випити, але Спартак перехопив його руку.

    – не роби цього якщо не хочеш пошкодувати

    – Спартак, я даю тобі повну згоду. Хоч вбий, я тобі довіряю

    Погляд блондина пом’якшав, але всеодно руку не відпустив.

    – ми можемо показувати себе товаришами, але ж ти знаєш що в мене теж є почуття до тебе

    – Спартак…це складно. Я тебе ціную, але не знаю як себе поводити з тобою коли все вже майже прозоро

    Євген дивився йому в очі шукаючи відповіді. Склянка вже давно на столі, але вони все ще тримаються за руки.

    – Жень, просто довірся собі і своїм почуттям. Я відчуваю до тебе найсильніший спектр емоцій

    В цей момент брюнету хотілось засміятись, але ці слова вже не здаються абсурдними.

    – я теж кохаю тебе, Спартак

    Женя встав та наклонившись обійняв його.

    – нарешті ми з цим розібрались ,пане психолог

    – але ці періодичні взаємодії були цікаві, погодься

    – так, ніколи не знаєш коли ж тобі дасть по дупі твій товариш

    Спартак миттєво повалив Женю на диван на якому вони сиділи.

    – наприклад зараз я можу це зробити знову

    Женя посміхнувся і наблизився щоб поцілувати блондина, але тут постукали. Спартак миттєво встав, в тей же момент зайшла мама Жені.

    – як ви тут? Чай потрібен?

    Її погляд впав на пляшку з алкоголем.

    – бачу що ні)

    – мам ,ми трохи зайняті

    – та бачу вже, а лице чого червоне? Захворів?

    – ну….ні, я просто випив, все мам ми зайняті

    Мама пішла, залишив їх знову вдвох.

    – Женька а що за хвороба, чи в тебе гей панік?

    – взагалі то я бі

    – а затирав всім що гетеро, як все швидко змінюється )

    Євген посміхнувся та взяв Спартака за руку.

    – для тебе ким завгодно, Спартак

     

    Місяць потому.

    Спартак та Женя чудово приховували свої стосунки, але Євген не міг ніяк запитати про тей момент в номері. І от якось після подкасту в гримерці Женя як завжди сів біля блондина.

    – Женька, ти якийсь схвильований, щось сталось?

    – так…якось ми ночували в хостелі і тобі щось снилось. Я ліг біля тебе і ти потім притулився до мене лицем і…

    – справді? І скільки раз це було?

    – ну, принаймні коли я не спав тільки один

    – не вважай мене якимсь ґвалтівником, я би освідомлено такого не зробив, якщо тобі потрібно вибачення я можу тобі його дати

    Євген зі втомою піднявся і промовив :

    – ні, я розумію що це було випадково, просто для мене це було…незвично

    Женя пішов в туалет щоб вмитись та освіжити думки. Цей тур теж втомлює, але подобається їздити з Спартаком і записувати подкасти. Раптово Женя почув чиїсь кроки. Звичайно це був Спартак.

    – Женька, ось ти де

    Блондин зачинив двері на ключ і обійняв Євгена зі спини. В дзеркалі вони виглядали гармонійно.

    – вибач, я розумію що це для тебе важливо, та ще й вперше

    – все добре, я просто зараз втомлений

    – тобі допомогти?

    Двухзначний погляд. Женя повернуся до Спартака лицем та промовив :

    – так

    – добре, хазяїн)

     

    Kim Petras – Treat Me Like A Slut 🎶

     

    Спартак спустився до колін Жені та розстебнув йому брюки. Одна рука пішла під рубашку Євгену а іншою Спартак водив нижче пояса брюнету. Дихання Жені збилось а блондин нарешті взяв в руку його член і встав щоб отримати поцілунок. Євген потягнувся до ширинки Спартака, але тей його зупинив.

    – зараз керую тільки я – з цими словами Спартак почав набирати темп та знов залучив до поцілунку. Вже ставало жарко тому Женя розстебнув рубашку на пару ґудзиків нижче. Вже через пару хвилин в тому місці з’явився засос, через який Євген на слідуючий подкаст одягне водолазку щоб його не було видно. Особисте є особисте.

    – мхм, Спартак, я вже майже…

    Блондин посміхнувся і лише пришвидшився, даючи Жені кінчити.

    – ти як?

    – прекрасно, думаю ми продовжимо вдома)

    Спартак посміхнувся.

    – Знаєш, Жень, іноді здається ти нереальний

    Блондин заплющив очі. В один момент тіло як оніміло. Відкривши очі нікого не було. В дзеркалі замість двох чоловіків які безмежно кохають один одного стояв чоловік і лікарняному халаті з блідим обличчям.

    – пане Суббота, ви ще довго ? Нам час назад в палату

    В голові нема інших думок окрім “нащо я випив ту таблетку”.

     

    Прийшовши в палату Спартаку не було сил навіть поплакати. Він знову дозволив себе обманути і випив таблетку яка зруйнувала весь його світ.

    – Женя, ди дійсно нереальний. Але скоро побачимось. Хоча б в моїх снах

     

    *кабінет психіатра*

    Лікар слухає все що йому розповідає медсестра. Він дізнався що Спартак не приймав певний час. Знову.

    – наглядайте за ним, Наталія Олександрівна, а в мене зараз відвідувач

    В кабінет зайшов високий брюнет з бородою.

    – Доброго дня, я Євген Янович, хочу дізнатись про стан своєї бабусі

     

    end?

     

    Доброго дня, вас вітає dorosha. Це мій перший україномовний фф, тому вибачте якщо написано щоб не так. Якщо зайде перша частина цього фф то я випущу продовження з їх знайомством і розвитком стосунків. Дякую за те що читали ♡

     

     

    4 Коментаря

    1. Mar 29, '23 at 11:00

      Єєєєєє, капець як круто, дякуємо, чекаємо на продовження 💗💋

       
      1. @ВікторіяApr 3, '23 at 01:53

        Дякую ♡♡♡

         
    2. Mar 27, '23 at 10:14

      Шось нічого не зрозуміло, тому чекаю на продовження!🖤

       
      1. @__author__Mar 27, '23 at 15:18

        Дякую за коментар! Сюжет фф в тому що Спартак і Женя почали розвивати свої почуття, але це все виявилось шизою Спартака. В кінці з’являється Женя який є справжнім але вони ще не знайомі