Фанфіки українською мовою

    Все почалося з простого фан арту,який попався в стрічці інстаграму, пристрасть та сексуальність дають розпусту,а боротьба за домінантність зашкалює…

    Приємного читання^^

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Вечір{21:20}

     

     

    Спартак та Женя,сиділи на дивані і зависали в телефоні, раптом Женя побачив Арт де був Спартак та він сам,його не вразило те,що він був знизу:

    “Спартак, чому мене завжди ставлять пасивом?”
    “Може тому ,що так і є?”
    “Але я вищий тебе!”
    “Ріст не грає ролі.”
     
    Злий Янович встав-

    “ПІДУ ПОДИХАЮ СВІЖИМ ПОВІТРЯМ”сказав він,та пішов на балкон.

    Насправді йому це подобалося,але визнавати цього не хотів.
    Стоїть він,та думає
    *треба з цим щось робити.*

    Йому прийшла на думку ідея-

    *притисну Спартака то стіни,докажу йому,що я зверху!*та пішов до Спартака.

     

    Вийшовши з балкону він побачив Спартака який стояв біля стіни,та ставив телефон на зарядку,- Женя підійшов до Спартака та здивовано для психолога,взяв його за руку,та прижав до стіни.

    Спартак цього не очікував але посміхнувся. Психолог різко став домінувати, своєю рукою обхватив талію Яновича,а другою рукою взяв руки друга,та прижав над головою. Притиснушись пахом до члена Актора той ахнув.

    В думках Жені палав вогонь:

    *чому він так близько?!* Спартак вимовив:

    “І хто тепер тут зверху?”

    “Так не справед..дливо!”

    Спартак продовжував притискати Яновича до стіни.

    “Може відпустиш?”

    Погляд Спартака впав на губи Яновича.Женя це замітив але мовчав..Раптово Психолог грубо але пристрасно притиснув свої губи до губ Яновича,Женя був в шоці,але відповів на поцілунок.Вони злилися в пристрасному поцілунку…Женя задихаючись відсторонився через нестачу повітря.

    навіщо т..ти це заробив?”

    “А ти цього хотів?”Сексуальним поглядом дивився психолог.

    “дуже.”Сором’язливо сказав Женя.

    Ти хочеш дойти но кінця?”Спартак торкнувся долонями сідниці Яновича.

    А той вимовив-“Просто візьми мене”

     

     

    Спартак підхватив Женю за ноги кружляючи в поцілунку,посадив на кухонний стіл та почав покусуючи шкіру ставити засоси на шиї свого друга ,актор скулив від задоволення в вухо блондину.Женя вигнався від пристрасті свого партнера,в уяві вони були на кораблі,а в їхні паруса бив вітер…

    Спартак зняв сорочку з себе, підхватив Женю та кинув на ліжко.Він навис над збудженим чоловіком.Важко дихаючи в шию каже-

    Я так хочу тебе..”диким поглядом сказав психолог.

    “Благаю, бистріше..”Сказав Янович.

    Від збудження кружляла голова.Спартак,зняв штани разом із боксерами з кудрявого,взяв в руку збуджений член та начав ним водити вгору, вниз…Женя тремтів від дотиків психолога..,а в повітрі літала пристрастність та азарт.

    Спартак встав та дістав з тумби лубрикант,та пару презирвативів.Психолог вилив трохи смазки на дірочку.Женя здригнувся від холоду.

    “Роздвинь ноги.”Сказав блондин.

    Жені було соромно,тому він закрив лице ліктем, Спартак побачив це,тому прошепотів на вухо-

    “я хочу бачити твоє лице”та різко вставив два пальці.Женя вскрикнув від неочікуваності.На початку він відчув біль,але з кожним разом йому стало приємно, Спартак дійшов до простати,ніжно та повільно почав масажувати її,Женя від задоволення кричав та стогнав,він думав, що зараз вибухне, брюнет почервонів та закрив лице долонями. Психолог посміхнувся,та сказав.

    І хто тут зверху?”Спартак взяв збуджений член та начав пестити його.

    Женя в подумках говорить.

    *Боже як соромно,не віриться що зараз в мені Спартак,як приємно..*подумав він.

    Женя розвернувся та приліг в Спартака між ніг,він замітив,що Спартак дивився на нього з посмішкою. Його це трохи соромило.Актор розщібнув застібку на джинсах блондина.Член пульсував та вібрував.Взявши член до рота, Женя облизав головку та водив язиком по ньому.Євген чув тихі стони Спартака.

    Психолог попросив його повернутися сідницями до нього /69/,Спартак ввійшов язиком в отвір та входив в нього.Стони актора можна було почути за квартал від дому.

    Між ними панувало кохання та пристрасть.

    Спартак різко положив Женю,та роздвинув його ноги,сам зняв штани разом з боксерами,та сів між ніг.Він дивився на брюнета та посміхався,той тримтів від збудження та хотів щоб Спартак знову був у ньому, тільки вже не пальцями.

    “Рідний,я вставляю”

    Сказав він та виляв лубрикант собі на руку.Змастивши член та дірку,він почув лише слова:

    “Поквапся, я зараз згорю від збудження”

    Та акуратно вставив член в Євгена.Він начав набирати темп,з кожним разом коли Спартак упихався в нього, Женя все більше і більше стогнав..

    Брюнет торкнувся губами до губ психолога.

    Спартак вхопився за бедра Жені та вглиблювався в Женя був на межі до оргазму.

    “а..хХ,Спартак,я зараз кін..”

    Не вспівши договорити він скінчив,та Спартак разом із ним.Блондин впав зверху та сказав-

    “Я кохаю тебе.”

    Женя йому у відповідь-“я тебе теж

    Ранок{9:30}

    Женя прокинувся від того,що хтось трогав його волосся,це був Спартак.Він з посмішкою подивився на нього.Женя сором’язливо запитав у нього:

    Ти справді кохаєш мене?”Спартак подивився на нього та сказав-

    “Так,а ти мене?”

    “Звісно,що так”

    Спартак поцілував Кудрявого в голову та сказав:

    “Хочеш поїсти?”

    “Не відмовлюся”

    ПЕРЕПРОШУЮ,ЯКЩО Є ПОМИЛКИ НАПИШІТЬ КОМ!

     

    4 Коментаря

    1. Mar 27, '23 at 23:30

      ідея досить непогана, але сюжет дуже стислий,
      отілося б більше уточнень, описів і тд. загалом багато помилок і русизмів, тому варто відредагувати. деякі сюжетні повороти тро
      и не зрозумілі та ніби надірвані. загалом, якщо допрацювати і виправити помилки вийде цікава робота з оригінальним сюжетом.

       
      1. @kasMar 28, '23 at 17:57

        Дякую, постараюся написати краще

         
    2. Mar 27, '23 at 22:05

      Волосся не трогають, а чіпають. Можло це авторське, але я дуже сумніваюся що Спартак буде казати слова:”Я ко
      аю тебе”

       
      1. @Валенок ЗвичайнийMar 28, '23 at 17:57

        Теж вірно,вибачте