Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Драма
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Ніч. Дах дев’ятиповерхівки. Вони.
    Дві незаймані душі, переживших стільки лайна, що тяжко уявити простим міщанам.

    Вона, дев’ятнадцяти річна дівчина, від якої відвернулися всі.
    І він, двадцяти річний юнак, друг по нещастю, і єдиний хто погодився вислухати її.

    Вони майже незнайомі. Вчаться в одній групі в університеті, бачаться кожен день, але не спілкуються.

    Він – вовк одинак, мовчазний, на вигляд небезпечний хлопець. З такими як він не спілкуються, не заводять дружбу, уникають.

    Вона ж енергійна, дружелюбна, компанійська и добра дівчина. Була.

    Все змінилося. Її знайомі, друзі та навіть рідні відвернулися від. Викинули із життя. Забули.
    І все через кляті плітки і одну єдину помилку у вигляді порції білого порошку.
    Виявляється суспільство таких не сприймає, просто бере і відкидає у самі низи.
    І нікого не хвилює, чому ти так вчинила, які причини і що у тебе на душі.
    Їм байдуже.

    Вона думала, що залишилась одна у цілому світі. Но допомога прийшла від кого не чекали.
    Коли вона у відчаї хотіла назавжди викинути себе із цього клятого життя, прийшов він. Зупинив, врятував від дурної смерті, і тепер сидит разом із нею на даху.

    Вона не знає його імені, він також. Але дивним чином, саме він здогадався, що вона задумала і прийшов врятувати пропаще нікчемне дівоче життя.

    Нічого не кажучи — вона ще не наважилася, а він просто чекає моменту — чоловіча рука подає тендітній особі пачку з сигаретам. Він знає, що заразливий нікотин допоможе.

    По життю вона не палить, кинула цю звичку ще в шкільні роки, так і не почавши. Але зараз мовчки тягне довгі пальці до рятуючої сигарети.
    Організму потрібно розслабитися. Хоча б це вона розуміє сама.

    Між красивими пишними устами з’являється нікотиновий виріб, який вона вміло підпалює запропонованою запальничкою.

    Затяжка.
    І в цю ж мить, коли в легені потрапляє порція вбивчого нікотину, по тілу розливається приємна розслабленість, витісняючи гнетючі думки і додаючи легкість.
    Видих.
    Із тендітних губ, не поспішаючи, виходить дим, перебуваючи в холодному осінньому повітрі дивними візерунками, заворожуючи.
    Її заплакані очі, не замикаючи повіки, дивляться вперед, спостерігаючи за білим димом, який вимальовує в нічній темряві плавні чудернацькі фігури.

    Тремтячі пальці забирають сигарету, і рука безсильно падає на дівоче коліно. Сил немає уже ні на що.
    Але вона знаходить їх, щоб сказати. Вона повинна задати питання, яке її турбує.

    – Навіщо? – нічну тишу розриває слабкий невпевнений шепіт.
    Навіщо ти мене врятував?

    Але договорити до кінця вона не в змозі. В горлі стає підступний ком, не даючи змоги вимовити ні звуку. По щоці пробігла одинока гірка сльоза.

    – Тому, що ти хотіла зробити максимально дурний вчинок. – Низький басистий голос знову розірвав тишу. Хлопець залишився нерухомим, лише тримаюча підпалену сигарету рука іноді рухалася, щоб доставити порцію нікотину в організм.

    – Ніхто би не горював, якщо б я так вчинила, – випустив у повітря нову порцію диму, дівчина сама не розуміє, чому так легко розповідає незнайомцю про своє невдале самовбивство. Можливо чужим людям відкриватися легше, ніж добре знайомим.

    – Ти ж цього не знаєш. – Він не намагається безглуздо виправляти її думку. Знає це не допоможе.

    – Чому ж? Для всіх я наркоманка. – Вона відповідає без емоцій. Напевно, вже прийшов момент коли не має ні сліз, ні відчуттів.

    – Без мене знаєш, що це плітки. До того ж не всі тебе викинули з життя.

    – Повір всі. І їм байдуже плітки це чи правда. Їм все одно, чому я так зробила. Ніхто не бере до уваги, що я втратила свого брата і батька. Всіх хвилює тільки те, що я слабка і наркоман. – А ні, виявляється сльози ще є. І саме зараз вони новою хвилею линули з очей, стікаючи соленими доріжками по лицю, падаючи на її одяг.

    І та біль, що жила в середині, в мить виривається на поверхню, гарячими слізьми.

    – Всі, всі вирішили не знати мене. Навіть рідна мама. Я для неї… чужа, – вона намагається перебороти схлипи, які буквально вириваються з середини від болі, що жила в серці декілька нещасних днів.

    – Вона скоро зрозуміє свою помилку, – шепоче він і акуратним рухом притягує тендітне тіло до себе, ніжно обійняв. Такого ні він, ні вона точно не очікували. Але це було потрібно, в деякій мірі обом. – І ти не одна.

    Ці слова розбивають будь-які стіни і кордони. Сльози з новою силою течуть по червоним щокам. Кістляві руки з силою хапаються за чоловічий одяг, як за рятувальний круг.
    Ти не одна….

    Ніч. Дах дев’ятиповерхівки. І знову вони.
    Дві незаймані душі, які, в цю мить, знайшли один одного.

     

     

    2 Коментаря

    1. Nov 7, '23 at 20:16

      Хороший, зворушливий текст

       
    2. Jun 24, '23 at 10:39

      Мій перший фанфік.
      Можливі помилки, плутанина з мітками і рейтингом. Але надіюсь все не так погано)

      Буду рада вашим відгукам і вподобайкам. 😘