Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    – Як твої справи, Женю? – повільно пройшов в темну кімнату, яка підсвічувалась лише однією настільною лампою, спитав Спартак. – Женю, ти спиш?
    – Ти говориш українською… – сонно протянув Женя. – Це мій сон?
    Спартак засміявся. Женя подумав, що якщо це сон, то йому краще не прокидатись.
    – Якісь в тебе дивні сни, якщо в них є я. Так вже сильно ти в мене закоханий.

    Женя промовчав, лише хмикнув.

    – Щось трапилось?
    – Та ні, ти просто не виходив довго, я завершив свою роботу і декілька годин грав. Тут так холодно, чому ти вікно не закрив? – звів брови психотерапевт. – Захворієш ж.
    – Ой. – Женя поправив документи, один папірець навіть прилип до щоки. – Я певно заснув..
    – Давай сюди. – посміхнувся Спартак і відклеїв листочок. – Я посплю на дивані, можеш лягати тут.
    – Так, в чому підвох? Тут крихти від печива?
    – Я не їм печиво! – одну руку Спартак занурив другу у волосся. – В тебе навіть волосся холодне!

    Психотерапевт обійняв Женю за шию.
    – Пхах, лоскотно!! – Женя підвівся, зашарівся, дивлячись на Спартака. Останній був в домашньому, втомлений і від нього пахло вишнею. – Можна.. я тебе обійму?
    – Можна. – широко посміхнувся Спартак.

    Женя обережно підійшов і трішки зігнувшись, обвів руками, закутаними в широкий светр, талію Спартака. Поклав голову йому на плече і шумно вдихнув вишню. Такий рідний
    Спартак поклав руки Жені на лопатки і декілька раз погладив спину. Від Жені пахло холодом і сном.

    – Же-еню, в тебе все добре?
    – Я дуже втомився, весь день сьогодні провів за сценарієм і нічого нормального в голову не приходить. Очі болять, взагалі, я такий злий на це все. – Спартак відчув, як Женя напружився, тому він ще раз провів рукою по спині, заспокоюючи.
    Женя видихнув.
    – Давай підемо спати? – запропонував Спартак.
    – Я знаю, що звучатиму дивно, але ляж зі мною. Не хочу спати один. Тим більше! – додав Янович. – Якщо на твоєму ліжку будуть крихти, ми страждатимемо вдвох! – посміхнувся.
    – І ще до тебе не доходить, що я радше буду спати на крихтах один, щоб ти не страждав. – цокнув легенько по носі.

    Женя поклав голову Спартаку на груди. В нього було велике, комфортне ліжко і два теплих покривала. Подушки лежали по периметру, створюючи ілюзію хмаринки. Спартак провів рукою по волоссю, він любить це волосся. Покрутив кучері в пальцях.
    – Знаєш, якби в альтернативному всесвіті ти був би більш емоційний і тобі було б доступне почуття любові… – максимально сонно сказав Женя. – я б сказав, тобі що лю… – вії важким вітрилом закрили очі. Женя розмірно дихав і розслаблено лежав, обіймаючи однією рукою Спартака.

    – Я б тоді тобі відповів, що теж тебе лю…

     

    2 Коментаря

    1. Dec 4, '22 at 02:35

      ААААА я не знаю мені плакати чи умилятися? Це така мила робота, дякую за труд!!!

       
      1. @ЧумаDec 4, '22 at 16:22

        чарівно😻🥰