Фанфіки українською мовою
    Фандом: Call of Duty
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

     

    Він прокинувся один, навколо було чисто, та вітав  аромат медикаментів. Трохі прийшовши до тями він зрозумів що знаходиться в лікарняній палаті, на тумбі біля ліжка лежали різноманітні фрукти, також в кімнаті був знайомий запах чогось близького.

    Спершу він не помітив, але , за ним пристально  спостерігали карі очі в кутку приміщення. По цім очам було зрозуміло, що вони виснажені він багатьох годин без сну.

    Підірвавшись з ліжка, після того як цей силует з каріми очами почав ворушитись, я застогнав від болю. Спробувавши сфокусувати свій погляд на ньому. Я впізнав його,це він, мій найкращій товариш Саймон. Я вже і не сподівався побачити його. Він був гарному настрої і почав невпинно розпитувати як я себе почуваю.

    — Гоус, досить. Я в порядку. Тільки трохи тіло ломить.– Насправді, я відчував свої зламані ребра, та декілька гематом на  руках, а також різку біль в нозі.

    — Я ж за тебе переймаюсь, а ти такій недоброзичливий, не з тієї ноги встав?–

     

    Гарний був би жарт, якби я не помітив, що в мене є гіпс на правій нозі.

    –От ти козел! Що за дурні жарти?

    Ми разом почали сміятись, але це було боляче, через ушкоджені ребра.

    — Саймоне, ти виглядаєш дуже пошарпаним, що трапилось?

    — Нічого, я  в порядку. Просто наглядав за своєю принцесою)

    — От ти бовдур, я б тебе вдарив та сил нема.

    —  Хаха, піду покличу лікаря, поки така краля , ще собі щось не ушкодила)

     

    Гоуст, хутчіш вибіг з кімнати в пошуках лікаря. Залишивши Соупа наодинці зі своїми думками.и…

     

    4 Коментаря

    1. Ха
      , зацінив жарт “не з тієї ноги встав”) Продовжуйте у тому ж дусі!

       
      1. @Тедехольм ВеалауферFeb 9, '23 at 00:44

        Дякуюю<3

         
    2. Dec 20, '22 at 23:06

      Я тро
      и в шоці, що у наши
      таорів однакова назва. Прикольно вийшло

       
      1. @KrapkaDec 21, '22 at 21:11

        Ого, я цього не помітила^