Фанфіки українською мовою

    Перше, що побачив Вілл, зайшовши до робочого кабінету заміського будинку – власника.  Лектер був повернутий спиною до дверей, під шикарним темно-сірим костюмом бачилися напружені м’язи.  Тулуб схилився над столом, почувши присутність сторонньої людини в кімнаті, вирівнявся, але не поспішав обернутися.

    – У чому проблема, Вілл?  — чоловік був надзвичайно спокійний, як завжди.  Тільки самому Ганнібалу було відомо, як він розпізнав, що в кімнаті саме Грем.

    Грема абсолютно не цікавило, як Лектер унюхав його запах через відстань у пару метрів.  Чоловік прийшов зовсім не для того, щоб вгадувати, який психологічний метод зараз використовує Лектер, а його бібліотека на другому поверсі.  Зробивши крок уперед, шатен обвів поглядом чоловіка, який продовжував розглядати папірці на столі, ніби крім них немає нічого важливішого.

    Відірвавшись від свого заняття, Лектер повернув голову на гостя, дивлячись на розгублене обличчя і не одразу розуміючи, що сталося.

    — То ти скажеш, що трапилося?  — Ганнібал знову перевів погляд на стіл, знаходячи на той годинник, запевняючись, що час рухається до півночі.  — Без п’ятнадцяти десять, що тебе привело в такий пізній час?

    — У Вас велика бібліотека, гадаю, окрім психології, тут є й криміналістика, хотів знайти щось цікаве.

    — Ви робите вкрай нелогічно, Вілл.  Знову безсоння, чи не так?  — обережно спитав чоловік, сідаючи на куток столу, захоплено дивлячись на шатена навпроти.

    — Ні правда.  Можливо, я знайду щось нове чи хоч би почитаю детективи.

    — Що ж, гаразд, — чоловік кивнув, показуючи рукою на бібліотеку зверху.  — На Ваше розпорядження будь-яка книга, якщо це допоможе заспокоїтися.

    Вілл кивнув, прямуючи до сходів, що вели до бібліотеки, зупинившись на хвилину, він перевів погляд на зайнятого чоловіка, після чого все ж таки піднімаючись нагору.

    Дерев’яні стелажі пропахли книгами, чорнилом та папером.  Вілл підозрював, що чоловік залишав невеликі записки в книгах, а тепер здогад підтвердився.  Досить хмикнувши, Грем повільно і буквально безшумно підійшов до стелажу, найменованого, як “Криміналістика, або улюблене Вілла”.  Так жартома називав полку, де зазвичай зупинявся шатен, доктор Лектер.

    Прослизнувши поглядом назви книг, чоловік не очікував побачити нову.  Підібгавши губи, Грем спритним рухом просунув палець у щілину між полицею та романом, витягаючи книгу.  Діставши з кишені свої окуляри, він надів ті на перенісся, читаючи назву.  “Убивця всередині мене”, Джим Томпсон.

    “Як символічно”, – подумав Вілл, відкриваючи роман і читаючи пролог.  Він трохи невдоволено зітхнув, адже книга досить стара, а він жодного разу її не читав.  Нестача часу – єдине виправдання, яке знайшов чоловік.

    Опустивши погляд на перший поверх, Грем озирнувся і зазначив, що в м’якому кріслі буде зручніше насолоджуватися романом, ніж на дерев’яному стільці.  Захопивши з собою книгу, чоловік пішов до сходів, акуратно спускаючись.  Поклавши книгу на скляний столик, Вілл обійшов крісло, сідаючи на нього і закидаючи ногу на ногу.

    Перед тим, як почати читання, Вілл глянув на Ганнібала, який відчув погляд, так само підняв очі на чоловіка в кріслі.  Обмінявшись мовчазними поглядами, двоє знову взялися до своїх справ: психолог продовжив розбирати папери на столі, а детектив зайнявся читанням.

    Повільно, речення за реченням, абзац за абзацом, Вілл втягувався в історію все глибше і глибше, “пробуючи на смак” кожен розділ.  Не помітивши навіть скільки часу минуло, Грем прочитав п’ять розділів роману.  Відірвавшись від кримінального чтива, шатен оглянув кімнату в пошуках високого чоловіка.  І тільки закинувши голову назад, детектив побачив Ганнібала біля стелажів із книгами.

    Тихо відклавши книгу вбік, шатен підвівся з місця, знову переводячи погляд на чоловіка нагорі.  Дрібними кроками, Вілл пішов до сходів, піднімаючись на другий поверх.  Зупинившись біля першої полиці з найменуванням “Медицина”, Грем мимоволі став бігати очима по тілу психолога.

    У “містера Ідеальність  , а-ля Ганнибала Лектера, немає вад: ні з одязі, ні з рухах.  Грем не був дуже близьким із чоловіком, але міг точно сказати, що єдиним гнилим елементом була його душа, яку він нікому не розкривав.

    Ганнібал тим часом уже дістав якусь книжку з полиці і почав читати.  Назви, як і автора, не було видно лише рожева обкладинка, що не дуже підходило для колекції психолога.  Спокійними кроками детектив підійшов до Лектера, дивлячись, але не вникаючи у текст книги.  Не цікаво, та й, здається, це порушує особисті межі.

    — Що читаєте, докторе Лектер?  — поцікавився Грем, спираючись на балконну огорожу другого поверху.

    — Секс людського кохання, – прошепотів чоловік, відриваючись від читання книги, затискаючи сторінки між пальцями, і схрестив руки на грудях.  — Я знаходжу книги про психологію інтимного життя дуже цікавими.  Нерідко вони допомагають подолати страхи у сексі та знайти щось нове для себе.

    — О, я то думав, чому у Ваших руках рожева обкладинка.

    — Судите книгу з обкладинкою, Вілл?  — посміхнувся психолог, оглядаючи чоловіка і зупиняючи погляд на краю клітчастої сорочки, не наважуючись спуститись нижче.

    — Тільки не тоді, коли стосується детективів, хоч на моїй роботі всі книги в основному без обкладинки, — Грем підняв куточки губ і провів рукою по перегородці, розслабляючись.

    Повисла незграбна тиша в бібліотеці.  Уілл опустив погляд на власні черевики, знаходячи в них щось цікавіше, ніж розмова з психологом.  У думках крутилися минулі рази, коли він приходив несподівано, намагаючись знайти допомогу у ненормальному психопаті.  Тепер тільки Грем розумів, що якимось магічним чином його тягне до цього безумця навпроти: бажання, фантазії та серце відчайдушно вимагало Ганнібала Лектера, але, мабуть, шатену не призначена ця людина.

    — Я не міг довго заснути, довго крутився  в ліжку, хоч і ліг близько дев’ятої вечора, — заїкаючись, відхрестився Грем, піднімаючи закатований погляд на чоловіка.  — Здається, що заснути вище за мої можливості.  Найкращою ідеєю здалося прийти до Вас, хоч це й грубо якоюсь мірою.

    Руки чоловіка були вільні, саме тіло повністю розслаблене, лише очі повільно, але з азартом дивилися на обличчя Грема.

    — Книги не допомогли Вам розслабитися, містере Грем?

    — Якоюсь мірою, звісно, ​​але чи є якісь інші способи вирішення проблеми зі сном?

    — Ви категорично проти препаратів, які радили лікарі, — замислившись, Лектер зробив паузу, ніби згадуючи щось важливе, — але здається, є один спосіб, який наразі допоможе вирішити проблему.

    Вілл зацікавлено підняв брови, переступаючи з ноги на ногу, готуючись вислухати метод.

    – З безсонням Ви повинні впораться якнайшвидше, – Лектер, як точно любив томити, – але, а зараз я допоможу, – психолог підійшов ближче, опускаючи руки на дерев’яну огорожу поряд з руками Вілла.  Одним поглядом Лектер запитав дозвіл на подальшу дію, а Грем кивнув головою, даючи згоду.

    Нахиливши голову, Ганнібал наблизився до шиї чоловіка, вдихаючи тонкий аромат одеколону, який уже майже вивітрився.  Холодні долоні психолога перебралися на руки Вілла, фіксуючи їх, щоб той, навіть якби захотів, не зміг втекти.

    Губами психолог ласкаво доторкнувся до шиї, акуратно цілуючи, від чого Вілл розстояв, відкидаючи голову назад і даючи можливість чоловікові досліджувати ділянки шкіри.  У планах Лектера не було залишати мітки, надто вже по-дитячому.  Поспішати також не було потреби, адже секс певною мірою мистецтво, яке посильне не кожному.

    Ліниво витягнувши з-під долоні свою руку, Вілл помістив ту на шию Лектера, ковзаючи по шкірі гарячими пальцями.  Особливо сильно контраст температур відчувався, коли швидкоплинні торкання чи поцілунки залишалися на протилежних тілах.  Ніхто загалом не заперечував.

    Відчуваючи дику насолоду, Вілл не помітив, як спритні пальці Лектера перемітилися на його сорочку, розстібаючи гудзики і відкриваючи нові недоторкані ділянки тіла.  Губи, як не дивно, вирушили за пальцями, Ганнібал зупинився на ключицях, акуратно покусуючи.

    Власна бездіяльність трохи дратувала Грема, адже це він був ініціатором сьогоднішньої витівки.  Перемістивши пальці на потилицю чоловіка, Вілл почав легко погладжувати, на диво, шовковисте волосся, привертаючи увагу.

    — Щось не так, Вілл?  — відсторонившись, спитав психолог, знову дивлячись на стан Грема, але не помічаючи змін.

    — Думаю, якщо я був збудником того, що тут відбувається, я маю так само схвилювати і Вас, докторе Лектер?  — дуже тихо запитав детектив, але намагаючись не відводити погляду від чоловіка.

    — Якщо Ви змушуватимете себе, то який у цьому сенс?  — Лектер не втрачав цього низького тембру голосу, і намагався не втрачати жодної емоції на обличчі навпроти, ніби шукаючи розгадки в цьому.  — Втім, Вам не потрібно докладати зусиль, аби розпалити   мене.  Мені достатньо зовнішніх факторів: Ваші зітхання, рухи, запах і тіло, яке підпорядковується моїм бажанням.

    Грем широко розплющив очі від подиву, відкриваючи рота в певному обуренні.  Ідея виявилася куди цікавішою, якби він так само болісно мучив Лектера, як і він кілька хвилин тому.  Опішивши, Грем востаннє обдумав свою думку.  Зосередивши погляд на карих очах, детектив повільно опустився навколішки.  Не перериваючи зоровий контакт, Вілл впевнено розстебнув шкіряний ремінь, переходячи до гудзика та змійки штанів.

    Тиск погляду містера Лектера був досить наполегливим, тому Віллу довелося опустити очі на рівень пояса і продовжити розпочату справу.  Схопивши пальцями штани та нижню білизну разом, Вілл опустив їх на рівень колін.  Погляд кинувся на збуджену плоть, яка ховалась раніше під шарами одягу.

    – Це Ви називаєте збудженням?  — спитав шатен, ковтаючи слину в роті.  Вілл повів рукою по м’язистих ногах, переходячи на кульшові кісточки, далі на низ живота, де виднілися кубики преса.

    — Якщо дивитиметеся так завзято, то не тільки збудіть, а й збентежуєте мене, — рівномірним голосом простяг психолог, упираючись однією рукою в дерев’яну огорожу і облизуючи нижню губу.

    Вілл спеціально уникав ерогенну зону Ганнібала, намагаючись змусити його самостійно наштовхнути на рухи.  Але це не було щодо Лектера, тому психолог дав детективу п’ять хвилин часу, щоб награтися, а потім він продовжить розпочате.

    Зрозумівши через пару хвилин, що тіло навіть не здригнулося, Вілл нахилився ближче до опухлої голівки члена, сексуально злизуючи язиком краплю предеякулята.  Охопивши губами збуджену плоть, Грем присунувся ближче, насаджуючи ротом самостійно.  Втягнувши губи, він спробував зробити невмілий рух уперед і назад.  Язик, на мізерну думку детектива, зовсім не повинна брати участі в процесі.

    Ганнібалу в якийсь момент набридли досить грубі рухи Вілла.  Перемістивши пальці на його підборіддя, психолог відсторонився, клацаючи пальці привертаючи увагу шатена.

    – Вілл, якщо Ви не вмієте робити мінет, то краще не братися за цю справу, – підібгавши губи, сказав Лектер, перебираючись пальцями на пухнасте волосся Грема, масажуючи.  — У крайньому випадку, Ви можете зашкодити людині.

    — Тоді навчіть, як Вам подобається, докторе Лектер, — Грем казав, ніби під діями сильного наркотику.  За інших умов він би навіть не заїкнувся про це.  Надто соромно.

    Психолог усміхнувся украй маніакальною усмішкою, але чомусь це не потурбувало Вілла, а навпаки – викликало легке задоволення.

    – Що ж, дотримуйтесь моїх вказівок, Вілл.

    М’яко схопивши за загривок, Ганнібал зовсім неслабо потягнув коротке волосся назад, закидаючи голову хлопця.  Охопивши вільною рукою свій член, він направив головку до губ детектива, повільно занурюючи всередину.  Перемістивши великий палець на нижню губу шатена, Лектер відкрив рота ширше, поступово входячи глибше, та так, щоб не нашкодити Грему.

    – Зімкніть губи, язик намагайтеся не відривати, щоки втягніть і починайте повільно рухатися ротом по члену, – Грем надовго запам’ятає свій голос Лектера, особливо слова, які він їм говорив.

    І Вілл підкорився.  Зітхнув через ніс, обхопив губами середину члена, а язик щільно притиснув до члена, як і наказав раніше Лектер.  Піднявши щенячий погляд на глибокі карі очі, Грем створив вакуум між власними щіками.  Перший рух був нерішучий і повільний, але дуже збуджуючий для психолога, який ловив кожну мить такого піддатливого детектива, фіксуючи у своїй пам’яті надовго.  Відсторонившись від середини, де були зімкнуті губи, Грем почав ковзати ротом по стовбуру, щоразу проходячи язиком по головці члена.

    Вперше почувши тихе зітхання Ганнібала, шатен зрозумів, що стоїть на вірному шляху задоволення кароокого.  І хоч би як це було складним, він повинен довести чоловіка до грані за будь-яку ціну.  Зковтуючи надлишки слини, Вілл створив подобу стиску на головку члена.  Подібного ефекту було досягнуто лише тому, що голівка доходила до мигдаликів і щільно затискалася між ними.

    — Ви робите успіхи, містере Грем, і швидко вчитеся, — самовдоволено протяг старший, облизуючи пересохлі губи.  Міміка на обличчі зовсім не змінилася, лише тонка усмішка з’явилася на кінчиках губ.  — Але мені достатньо ваших мук, перейдемо до вашого збудження.

    Психолог потягнув волосся назад, усуваючи рота Вілла від свого члена.  Оцінивши поглядом стан шатена, Лектер простягнув руку вперед, пропонуючи підвестися Грему з колін.  Детектив вирівнявся, а Ганнібал охопив його талію, притискаючи тіло до себе.

    Гаряче видихнувши в шию, психолог опустив руку на ремінь Грема, розстібаючи, переходячи на гудзики та змійку джинс.  Тепер уже Лектор опустився на коліна, захоплюючи за собою штани та спідню білизну.  Прилюдій зовсім не хотілося, а побачивши збудженого члена, у психолога і зовсім відпала ця витівка.  Зараз головне – ретельно підготувати анус, щоб секс приносив задоволення, а не біль.  Підвівшись, Ганнібал настав на бічну частину джинс, дозволяючи Віллу переступити через них.

    — Поверніться до мене задом, містере Грем, так куди легше буде вивчати Вас зсередини, — Ганнібал знову схрестив руки на грудях, чекаючи дій шатена, дивлячись на тіло поглядом, що пожирає.

    Вілл кивнув, обернувшись до чоловіка спиною, руками хапаючись за огорожу.  Тільки чорт, можливо, знав, що коїться у цього психолога в голові, адже від Ганнібала можна було чекати чого завгодно.  Склалося враження, що Ганнібал просто затіяв дурний жарт, адже дій за останні півхвилини не було.

    Психолог неквапливо спостерігав за стійкістю Вілла, і скільки йому знадобиться, щоб здатися.  Зробивши крок вперед, кароокий притулився своїм членом до сідниць шатена.  Голову він знову нахилив до шиї Грема, ковзаючи язиком по шкірі, злизуючи краплі поту, які були більше від хвилювання.  Нахилившись, Лектер охопив місце під коліном правої ноги, підводячи й вирянюючись.  Ліва рука не залишалася без діла – узявши підборіддя трьома пальцями, Ганнібал натиснув на щелепу, даючи знак її відкрити.  Вказівний і середній палець спритно опинилися на язиці, і Вілл, збагнувши що до чого, вирішив облизати їх.  Адже мастило не передбачалося до цього процесу.

    Відчувши досить слини на пальцях, Лектер досить дбайливо дістав їх із рота, намагаючись не втратити ні краплі.  Підставивши подушечки пальців до стисненого кільця м’язів, він розмазав імпровізоване мастило.  Нахилившись до вуха Грема, психолог прикусив мочку, м’яко смоктаючи.

    — Спробуйте розслабитися, Вілл, – дихання було гарячим, а голос трохи тремтячим, зовсім не схожим на звичайний.

    Зігнувши пальці та залишивши тільки середній, Лектер акуратно штовхнув його на одну фалангу всередину.  Стогін довго чекати не довелося, адже для Вілла подібний досвід був чи не першим у його практиці.  Ганнібал дивився на обличчя шатена, намагаючись вгадати, що він відчуває: поки що лише біль чи трішки задоволення?

    Опустивши губи трохи нижче, Лектер залишав поцілунки на кожному сантиметрі довгої шиї, насолоджуючись смаком.  Знайшовши більш тонкий ділянку шкіри, психолог прикусив його, водночас входячи пальцем на всю довжину.  Як вважав Ганнібал, це могло відвернути Грема від болючих відчуттів позаду.

    Відкривши рот у німому стогін, Вілл заплющив очі, відчайдушно терплячи.  Руки, якими він уперся в дерев’яну огорожу, тремтіли, а саме тіло стояло на напівзігнутих ногах.  Детектив намагався робити глибокі вдихи, щоб заспокоїтися.  Усі слова лікаря про розслаблення не діяли на Грема.  Як тут можна розслабитись?

    Почавши рух за кілька хвилин пізніше, Ганнібал зазначив, що можна додати ще один палець, щоб швидше розтягнути стінки ануса.  Приставивши вказівний палець до середнього, Лектер плавно ввів їх, почувши ще один тихий стогін.  Покрутивши фаланги всередині, він знову вивів пальці з нутра, даючи секундний передих, і штовхаючи назад.  Знайшовши простату, психолог почав спеціально натискати на неї, дивлячись, як по тілу чоловіка перед ним починають пробігати дрібні мурашки.

    — Чи варто мені нагадати, що якщо Ви не будете розслаблені, то можете нашкодити собі?  — Ганнібал рухав пальцями досить різко, але чомусь Уілл не відчував болю.

    Розвівши пальці “ножицями”, Лектер ретельно розробляв стінки ануса.  Краще вже зараз перетерпіти, аніж плакати від болю весь процес.  Прикусивши губу, психолог опустив ногу Вілла на підлогу, поміщаючи руку на його плече і натискаючи, прогинаючи шатен.  Витягнувши пальці з ануса, Ганнібал охопивши долонями сідниці, розводячи ті убік. Зібравши більше слини в ротовій порожнині, Лектер сплюнув на розроблене кільце м’язів.

    Обхопивши правою рукою свій член, Ганнібал приставив той до заднього проходу, розтираючи головкою слину.  Стиснувши шкіру Грема, психолог повільно штовхнувся стегнами вперед, входячи кінчиком члена в анус.

    Не стримавши низького стогін, Вілл заплющив очі, закушуючи нижню губу до крові.  Ноги ледве тримали тулуб, але Вілл би ніколи не показав свою невпевненість.  Хоча сьогодні він досить показав власну сутність Лектеру, куди ще нижче падати?

    – Чи можу я увійти глибше, Вілл?  — надто солодко запитав Ганнібал, нахиляючись до шиї і коротко цілуючи.

    – Так, цілком, доктор Лектер, – схопившись пальцями за дерев’яну огорожу, простяг шатен, не впізнаючи власний голос.  Ломкий і заливистий — зовсім не нагадує звичайний.

    Друга рука Лектера лягла на інший бік попереку, стискаючи шкіру.  Психолог задовольнявся тісностою всередині, видаючи тихе шипіння та охання.  Але проникав досить повільно, намагаючись не робити різких рухів, щоб не зробити шатену неприємно.  Досягши половини, Ганнібал зупинився, важко дихаючи в шию Грема, намагаючись віддихатися від тиску на член.

    Вирівнявшись, психолог закотив очі, повільно виймаючи член на пару сантиметрів, після знову штовхаючись усередину, але тепер трохи глибше.  Рука, що лежить на попереку, перебралася на збуджений член шатена.  Зімкнувши вказівний і великий палець на основі, Лектер став повільно водити долонею по члену.  Досягши голівки, Ганнібал натиснув на уретру, збираючи на палець напівпрозору рідину і розмазуючи її.

    Опустивши руку назад на основу органу, Лектер поступово входив глибше, відчуваючи, як пульсує нутро навколо свого члена .  Простату знову ж таки не довелося довго шукати, на диво, адже Вілл стояв у дуже зручному положенні, при якому член, при русі, ковзав по скупченні нервів.

    – Як самопочуття, Вілл?  — лагідно простяг чоловік, роблячи невеликий поштовх туди-сюди.  Голос став ламким від постійних зітхань, що насправді збуджувало Грема.

    – Добре, – Уілл тримався на межі від загравань Лектера.  Більше того, детектив був готовий закінчити лише від пестіння сосків, а зараз коли вони дійшли до ковзання по простаті, сил залишалося все менше.

    Розвівши ноги ширше, психолог притиснувся впритул до Вілла, роблячи один глибокий поштовх усередину.  Але подібне було зовсім не для задоволення самого себе, а щоб дістати рукою до грудей шатена.  Перемістившись пальцями на сосок, Ганнібал знову почав стискати його між пальцями, відтягуючи убік і чуючи задоволений стогін Вілла.

    Долоня, яка залишилася на члені, також не припиняла роботу, рухаючись буквально у такт із поштовхами органу.  Не дивно, що доктор Лектер вичавлював останні сили з себе, але хотів задовольнити кохану людину за всяку ціну.  Рухи члена ставали все лінивіше і повільніше.  Повністю знітивши соски шатена, Лектер вирівнявся, вдихаючи на повні груди і готуючись до останнього ривка.

    Помістивши, як раніше, руку на поперек, Лектер відкинув голову назад, припиняючи рухи повністю.  Давши собі час на передих, психолог повільно вийняв до половини свій орган, а потім різко штовхнувся назад.  Ганнібал почув жалібний стогін спереду і відчув краплі рідини на власних руках.

    Витягнувши ствол із нутра, психолог узяв його вільною рукою і почав повільно ковзати по ньому, доводячи себе до піку насолоди.  Стиснувши головку в долоні, Лектер за хвилину спогадів, наповнив ту теплою рідиною.

    Благо в кишені сорочки зберігалася хустка, хоча призначена вона була швидше, як прикраса.  Протерши руки, Лектер перевів погляд на тіло шатена, який залишався в нерухомому стані довгу хвилину.  І лише за тихим сопінням, Ганнібал зрозумів, що Вілл задрімав прямо в цьому становищі.  Усміхнувшись, психолог одягнув власні штани, а потім допоміг одягнутися Грему.

    Захопивши з собою недочитану книгу з психології, Лектер посадив Уілла на свою спину, притримуючи його руки своїми, щоб той не впав, коли вони спускатимуться сходами.  З невеликими труднощами, але дивом вони опинилися на першому поверсі робочого кабінету.

    Помістивши тіло шатену на диван навпроти двох крісел, Ганнібал сів навпроти, відкриваючи книгу на зупиненій фразі:

    “Непристойність та любов.

    Можливо, слушний випадок для застосування непристойностей надається, коли кохаються.  Це первинна сцена, і тому первинні образи принаймні сексуального характеру тут можуть стати в нагоді.  Сюди не належать ні спокушання, ні експлуатація.  Передбачається, що обидві сторони кохаються, вже давши свою згоду, і, більше того, кожен із партнерів зацікавлений у посиленні задоволення, яке отримується іншим.  Виникаючі при цьому первинні образи вже нема чого пригнічувати, і в деяких людей вони досягають повного прояву.  Вони посилюють і в свою чергу посилюються безліччю відчуттів, які їх звільняють: видом, звуком, дотиком, запахом, смаком і теплом, що випромінюється збудженою шкірою кожного з партнерів у напрямку іншого.  І це зовсім не те саме, що вживання непристойності у вигляді лайки або блюзнірства”.

     

    2 Коментаря

    1. Sep 19, '22 at 21:37

      Дякую вам за твір! Удачі й нат
      нення в майбутньому!

       
      1. @LevimaSep 20, '22 at 08:35

        Дякую, мені важливо, щоб була віддача ~