Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    “Мені подобається дивитися в її карі очі. Мені подобається відчувати на обличчі її важкі кучеряві локони. Мені подобається дивитися на те, як вона прикусує кінчик пера, коли думає перед тим, як написати черговий рядок на пергаменті. Мені подобається те, як вона вчиться. Мені подобається те, як вона ходить з вороним гніздом на голові, адже я із задоволенням зариваю свою руку в цю плутанину.Мені подобається те, як вона виглядає після спільно проведеної ночі.Мені подобається, як вона пахне корицею, кавою і свіжими булочками.Мені подобається те, як вона дивиться на мене, з теплотою і чортиками в очах.Мені подобається як вона виглядає після проведеної разом ночі.Мені подобається те, що вона дуже любить читати, адже коли вона читає, то її обличчя стає умиротвореним.Мені подобається її тіло, адже воно ідеальне.Мені подобається те, як вона ніжно перебирає  моє волосся своєю рукою.Мені подобається те, як вона дивиться на рідкісні книги, які  вже сипляться від старості, адже, в цей час її очі наповнюються вогнем. Мені подобається дивитися на те, як ця доросла жінка радіє першому снігу. Мені подобається дивитися на те, коли я цілую її в руку, вона червоніє. Мені подобається дивитися на зміну її емоцій, коли я доводжу її до оргазму. Мені подобається те, що вона розуміє, коли мені потрібно побути одному. Мені подобається те, що вона мати моєї дитини. Мені подобається відчувати тепло її тіла біля себе. Мені подобається у ній все, крім її вміння готувати. Мені дуже подобається вона тим, що вона жінка, а в майбутньому стане мамою моєї дитини…» – Том Реддл закінчив писати у своєму щоденнику, і підійшов до своєї дружини.

    – Знову у своєму щоденнику писав?

    – Так.

    – І про що?

    – Про тебе.

    – Про мене? – здивувалася Герміона.

    – Так, про тебе.- З теплотою в словах сказав їй чоловік і поклав свою руку на її невеликий животик.

     

    0 Коментарів