Фанфіки українською мовою

    Марія Небесна — судмедексперт, патологоанатом, одна з найкращих фахівців в країні.

    Закінчила київську академію МВС, пішла працювати по спеціальності. Але незабаром закохалася у бізнесмена Віталія Небесного. Через декілька років шлюбу у них народився син.

    Чотири роки Маша присвятила сім’ї, вихованню дитини.

     

    Але у місті запанував серійний вбивця, якого прозвали Органістом.

    Він викрадав 10 річних дівчаток по дорозі в школу, а пізніше їх знаходили мертвими з розпоротою черевною порожниною і з видаленими органами.

    Місто бунтувало, поліція не робила практично нічого, а батьки не хотіли наражати на небезпеку свої дітей.

     

    ***

     

    Ольга Косач — полковник поліції. Фахівець високого рівня, доктор медичних та юридичних наук. Але останні роки викладала криміналістику в академії МВС та кримінальну психологію в національному університеті.

     

     

    Вони з Машою хороші подруги, разом закінчили академію. Але одна обрала сім’ю, інша – кар’єру.

     

    ***

     

    Звичайно Оля чула про Органіста, про нього кожен день говорили в новинах.

    Те що заступник міністра МВС створить «ОСА», особливу слідчу агенцію, спеціально створену структуру у складі головного управління поліції, яка найсучасніше обладнання і найкращі в країні експертно-криміналістичну та судово-медичну лабораторії і попросить Ольгу очолити її, жінка представити не могла.

    Коли Мовчан приїхав в академію внутрішніх справ і зірвав лекцію своєю пропозицією, Косач була зла на нього і відмовила. Але заступник нагадав жінці про її звання полковника і те що вона має виконувати його накази.

     

    Після роботи Оля вирішила поїхати до батька, спитати пораду. Він порадив їй погодитися, бо вірив, що його донька здатна знайти злочинця.

     

    ***

     

    Косач погодилася стати головою агенції, але з умовою, що команду вона набере сама. Єдиний кого Мовчан взяв в «ОСА» без її згоди, це був Віктор Шаблій – підполковник поліції, старший оперуповноважений.

     

    Перший до кому Ольга вирішила запропонувати працювати в агенції була її хороша подруга, судмедексперт, патологоанатом – Марія Небесна.

     

    Маша не збиралася погоджуватися на пропозицію подруги. Вона вже зробила вибір між роботою і сім’єю.

     

    – Маша, ми маємо знайти його, він цинічно і холоднокровно вбиває невинних дітей!

    – Але чому саме я?

    – Ти одна з найкращих спеціалісток в Україні, тим паче я тобі довіряю

    – Але, Олю, в мене сім’я

    – Маша..

    – Добре, дай мені трохи часу подумати

     

    Подруги допили чай. Маша пообіцяла Олі, що завтра все вирішить і скаже чи готова працювати в команді.

     

     

    1 Коментар

    1. Дуже цікавий фанфік,чекаю на продовження!