Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    -Тож, зараз ви маєте багато часу, пані. Розкажіть нам все з самого початку.

    Голос лунав глузуючи. Ще одна крапля крові впала з її обличчя, на темні жіночі штани, вже не маючи наміру змінити їх колір, бо все полотно тепер було червоного кольору.

    Пані нахилилась ближче до місця звуку, настільки наскільки їй дозволяли зав’язані позаду руки і закрила очі.

    -В тебе не буде швидкої смерті, доповідай все про SiRk. Ти достатньо настраждалась.

    Через цей родючий гавкіт, вона спокійно промовила. “Стріляй”,- піднявши голову догори. Якийсь час лунав тваринний сміх.

    -Ти не зрозуміла,- плюнув хтось у її бік.

    Та через секунду почувся постріл. Голова дівчини опустилась під стурбовані погляди катівників, разом зі стежкою останньої солоної сльози.

    -Якого біса?,- заволав хтось,- я казав не стріляти, хто це зробив? Яка у біса падлюка взяла пістолет?

    -Босс, ми тут удвох зараз, ніхто не брав пістолет. Їх забрали ще у штабі. Навіть якщо хтось з наших захотів… Ви ж розумієте.

    -То що у біса коїться?

    -Один Бог знає.

    Бог точно знає, то може і Вам буде цікаво подивитися за завісу, пане читач?

     

     

    0 Коментарів