Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ж

    Амалія переглядала пошту на наявність нових повідомлень, на які та ще не відповіла. Оновивши сторінку жінка помітила нове повідомлення. “Ешлі відреагувала на вашу анкету”

    -Хм, ну подивимось. – Жінка перейшла на сторінку анкети, а після на профіль дівчини.

    “Ешлі, 20 років” це все що було в профілі цієї дівчини. Глибоке зітхання.

    -Знову пустий профіль, немає навіть за що зачепитися, не думала що в наш час буде так важко знайти дівчину дворецького. При, тому що заробітна плата досить велика й при хорошому виконанні своїх обов’язків додаткова плата, плюс усі витребеньки будуть фінансуватися, звісно в рамках розумного…

    *Вам надійшло нове повідомлення”

    Амалія повернулася до сторінки пошти й поглянула на повідомлення, воно знову було від “Ешлі”. В ньому йшлося про те, що дівчина хоче зустрітися особисто, обговорити всі пункти договору, та, власне, показати себе як гідного кандидата на цю посаду.

    -А дівчина досить впевнена в собі. Ну що ж… – Жінка перевела погляд на стаціонарний телефон, що стояв в неї на столі, натиснувши кнопку виклику помічника. – Ема, підійди, будь ласка.

    Буквально через хвилину до кабінету керуючою увійшла втомлена жінка.

    -Чим можу Вам допомогти, Амалія?

    -Мені на пошту прийшла пропозиція з приводу дворецького. Кандидатка пропонує зустрітися. Зв’яжися з нею та запроси її на п’ятницю тут зустрітися. Ми з нею все обговоримо. Займешся цим завтра, а на сьогодні все, можеш бути вільною й попередь усіх, що робочий день закінчено, та попередь що мене до п’ятниці не буде, якщо будуть якісь питання що не будуть відповідати компетенції мого заступника, перенось їх вже на наступний тиждень. Телефонувати мені лише з термінових питань. Усе зрозуміла? Якщо так, то можеш бути вільною. – Жінка закрила ноутбук на своєму столі, окинула поглядом помічницю, після чого взяла свій піджак і попрямувала до виходу, вказуючи Емі що їй слід теж покинути це приміщення.

    -Так, Пані Амалія, я все зрозуміла!

    -Моя ж ти розумниця, не засиджуйся тут допізна, тобі слід трохи більше відпочивати, тому з наступного тижня ти підеш у відпустку. І це наказ. Я його надішлю тобі трохи згодом.

    Амалія попрощалася з усіма працівниками та попрямувала до свого автомобіля.

    Біля будівлі, на парковці стояла Tesla Model S в чорному кольорі. Жінка розблокувала транспортний засіб, сіла всередину та поїхала до свого дому. Але через пів години жінка змінила свій напрям та поїхала до елітного клубу. По таких закладах жінка їздила раніше, в студентські роки, але зараз, час від часу, заїжджає  задля того, щоб відпочити.

    Досягши пункту призначення Амалія припаркувала свій автомобіль на стоянці та пішла до закладу.

    Жінка одразу сіла за стіл в залі де дозволяється палити й діставши портсигар окинула поглядом усіх оточуючих. Здебільшого це були дівчата студентки що сиділи за барною стійкою, що шукали легкої розваги на одну ніч.
    Амалія дістала цигарку з позолоченого портсигара та підпалила.
    Випустивши клуб диму жінка відчула на собі погляд, на Амалію задивлялася молода дівчина сидівша за барною стійкою. Випивши шот вона підійшла до столу жінки.

    -Можу я підсісти?

    Амалія мовчки кивнула видихнувши дим вгору.
    Декілька хвилин безглуздого спілкування й вони вже сиділи напівголі в машині Глави бізнесу. Амалія пестила розкішницю незнайомки, поки та покривала тіло жінки солодкими поцілунками.

    -Ауч, цього тобі не слід робити, я ненавиджу коли хтось залишає на моєму тілі сліди – Сердито мовила Амалія трохи відлинувши від дівчини.
    -А дивлячись на тебе, не скажеш що ти така принцеска, недоторканка.
    -А хто сказав що я саме така? – спитала жінка не сильно, але впевнено взявши дівчину за шию.
    Дівчина у відповідь лише посміхнулася.

    Скоротавши ніч таким чином, зранку Амалія дісталася дому.

    -Ну, це було не погано, може варто частіше так розважатися? – коментувала жінка поки наповнювала свій келих білим напівсухим вином. – Боже, все ж таки добре, що я сьогодні взяла вихідний, хоча б відпочину та розслаблюсь після напруженої праці.

     

    0 Коментарів