Частина 1

Він стояв осторонь, занадто юний, або бути таким самотнім. У нього були порочні білі кучері, котрі перебирав пальцями вітер, ніби не в змозі споратись з бажанім відпустити їх. Осуд оточив…

Малиновий чай з зірками

1. Початок Хьонджин змалку був дуже загадковий хлопчик особливо ні з ким не спілкувався, завжди сидів удома у своїй кімнаті і щось малював на папері простим олівцем або іноді ручкою.…

Короткі історії

Глава 1 Перший спогад    Мій перший спогад. Мені 3. Я з батьками на маленькому пляжі ,в нашому сірому селищі ,на чотири хати та три сім’ї. Батько- рибак , як і…

Втеча від долі, та зі своїми втратами.

Пройшов вже рік після того як Ясіро познайомилась з Сьомим Дивом Школи. За цей час сталось багато речей: від знайомства з привидом, до того, що вона взнала про свій час…

Глава 1 Початок

Граф Сієль Фантомхайв. Аристократ зла, «Цепний пес» англійської королеви. Вже деякий час - мертвий. - Ах, як його жаль! Він навіть не встиг відсвяткувати своє чотирнадцятиліття, - так говорили в…

Частина 1,2,3 і 4

Частина 1        У машині, коли ти колесиш місто за містом, раптом розумієш, що забуваєш навіть власне ім'я і не відчуваєш болю в животі після порції чергової неякісної…