Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Частина 1,2,3 і 4

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Частина 1

       У машині, коли ти колесиш місто за містом, раптом розумієш, що забуваєш навіть власне ім’я і не відчуваєш болю в животі після порції чергової неякісної локшини із заправки. Метушня того, що відбувається, поглинає тебе, насичуючи по горло. У такому темпі Дін не помічав дивацтва його молодшого брата, які той майже успішно міг приховувати. Та й взагалі слово «дивацтва» двоє братів не могли адекватно розуміти у світі, в якому жили. Що не дивно, коли відбувається така нісенітниця навколо?
       Будучи підлітком, Семмі був досить довготелесим і тендітним, обличчя було ніжне і рум’яне, а волосся гарно падало тонкими пасмами на вилиці, що впали від втоми. За це він отримував не раз від старшого брата глузування у вигляді слів «ти така лялечка, Семмі», «рум’янець як у дівчинки». На все це молодший лише відмахувався, але в душі шкрябало дивне неприємне почуття. Хотілося довести свою мужність, бути більше схожим на Діна, але навіть рельєфний прес і грубі висловлювання не давали відчуття того, що він справжній чоловік.
       Якось, проходячи повз дзеркало, Сем задивився на себе у віддзеркалені. На ньому не було верхнього одягу, лише голий торс та спортивні штани. Він навіщось, без видимої причини, почав торкатися довгими пальцями своїх вуст, відчуваючи ніжну шкіру подушечок, потім торкатися вилиць, погладив долонею свої стегна, і раптово відчув приплив крові до паху. Він уявив, що його руки – це руки іншого, грубого чоловіка, який облапує його як дівчисько. Очі вмить закотилися вгору, дихання почастішало. Було нестерпно приємно, але й соромно. Чомусь щоки стали ще червонішими, груди почали здійматися ще сильніше та захотілося доторкнутися до себе внизу. Але Дін, який щосили чортихався на кухні, давав поняття про те, що побути наодинці з собою йому точно не вдасться, та й у ніс уже ліз запах свіжоприготовленої яєчні.
       Молодший справді дуже довго обмірковував момент того, що раптово представив іншого чоловіка, який торкається його. Через можливі осуди зовсім не хотілося нічого говорити Діну, тому розбиратися доводилося самому. Він вивчав своє тіло в рідкісні моменти, коли був наодинці. Дивився порно за участю двох чоловіків і розумів, що безповоротно збуджувався, а також закохувався в нову частину себе.
       Для прикриття він іноді загравав з дівчатами, розповідав братові про сексуальні пригоди і намагався приховувати себе. Дін дуже пишався своїм молодшим братом, слухаючи, як той зачепив чергову красуню. Хоча, якщо згадати, він вже як рік взагалі не бачив жодної дівчини поряд із Семом. Хіба що офіціантки, які приносять йому каву у кафе.
       Молодший не боявся реакції Діна на його справжнє “я”, він просто не хотів зайвих розмов. З міста до міста їх ніхто не впізнавав, завжди підроблені імена та особи, ніхто ніколи не міг би дізнатися про нього хоч щось персональне.
       Тільки Дін, його славний старший брат, знав свого Семмі як облупленого. Він уже з точністю дев’яносто дев’ять відсотків міг сказати, коли він бреше і коли щось приховує. І зараз він не до кінця розумів, чому молодший поводиться так потайливо. Іноді, повертаючись з магазину, він помічав, що Семмі, залишившись наодинці вдома, був досить у розбурханому стані. Списуючи все на звичайний перегляд порно, Дін просто відмахувався рукою, не ставлячи зайвих запитань. Та й Семмі був цілком радий такому розкладу справ.
       Таємниці, які були між ними, дуже дратували старшого. Він ненавидів скритність та постійну недомовленість. Через це його увага стала частіше фокусуватися на молодшому браті, ніж на їхній сімейній справі. Він спостерігав за ним скрізь, де тільки міг, намагаючись знайти відповіді. Здавалося, ніби він став його тінню. Або матусею, яка намагається стежити за кожним рухом свого пасинка. Але по-іншому він не міг, адже дивлячись на Сема, обурення прокидалося в ньому, показуючи зовсім інші йому відчуття. Він боявся за нього і за те, з ким той міг зв’язатися, вирішивши для себе, що змушений буде шукати будь-яку інформацію.
       На щастя, Діну надалася чудова можливість зрозуміти, що ж відбувається з його хлопчиком. Якось, заїжджаючи ввечері в магазин, де вони були вже двічі за день, Семмі попросив старшого побути в машині і сам зайшов усередину. Вікна в супермаркеті були панорамні, тому з другого ряду паркування все було добре видно. Дін, спершись підборіддям на кермо, дивився на те, як довготелесий молодший рухається по магазину, вибираючи то напої, то снеки. Зрідка озирався назад на касу і комусь усміхався. Дін спочатку не міг розглянути причину усміхненості молодшого, але коли той опинився на касі, все стало набагато зрозуміліше.
Семмі по дурному розтягував свої губи в дивній усмішці, спідлоба дивлячись на касира, щось говорив і з чимось погоджувався, киваючи головою. Рум’янець повністю покрив ніжні щоки молодшого, а потім Семмі забрав якийсь листок у касира, кілька секунд розглядаючи його та заховав до кишені.
       Опинившись у машині, Сем закинув продукти на заднє сидіння і, присівши вперед, відчув палкий погляд на собі. Дін справді сердився, не розуміючи всієї бурхливої пристрасті у своїй душі. Насправді старший дуже хотів витягнути кишені молодшого назовні та отримати злощасний папірець. Він був упевнений, що Семмі, його маленький любий братик, зв’язався з наркодилером і сидить на якихось пігулках. Це пояснило б майже всю його дивну поведінку.
– Дін, щось трапилося? – майже пошепки сказав Сем.
       Старший грав жовнами, стискаючи кермо своїми шорсткими грубими пальцями. Подушечки дрібно вбивались у шкіряне кермо, змушуючи Семмі буквально втискатись у сидінні Імпали.
– Та таке, просто думав про примар, які переслідують це чудове містечко, – раптово він усміхнувся, виглядаючи шалено, – Ми так і не вирішили, коли підемо на цвинтар, щоб завершити справу.
       Дін не хотів піднімати метушні, адже все могло закінчитися звичайною дурною сваркою, йому потрібен був час для з’ясування.
– Може, сьогодні вночі? -спитав старший, який уже знав відповідь.
       Сем задерся на сидінні, нервово перебираючи край сорочки пальцями. Склади нероздільно вислизали з рота, намагаючись зібратися в якесь цільне слово.
– Я з одною дівчиною познайомився на сайті і ми домовилися вночі зустрітися, – Сем безглуздо розтягнув посмішку в сторони, – Ну ти сам розумієш.
– О так, – Дін навіть трохи засміявся, розуміючи наскільки нахабно бреше його брат, – Головне, не забудь взяти презервативи, – він підморгнув, стискаючи в підлогу педаль газу.
       Молодший тихо сказав «звичайно» і полегшено шумно видихнув, закидаючи голову на сидіння, представляючи свій вечір з милим касиром Джошем. А Дін вже уявляв, як непомітно буде крастися за Семмі куди б він не йшов, щоб побачивши те, що він припускав всі ці місяці та нарешті розібратися з усією ситуацією.
       Нічого особливого не знадобилося для того, щоб дістати папірець із назвою мотеля, в якому буде зустріч, у Сема з кишені, поки той був у душі. У записці гарним закругленим почерком красувалася назва «Бестел Брітс», що знаходився від їхнього розташування за два кілометри по трасі.
       Весь вечір молодший настільки довго і ретельно марафетився, що у Діна закралися сумніви. Можливо, він справді йшов до дівчини, а не зовсім до підозрілого типу. Але чи почала б дівчина писати перша адресу зустрічі і призначати саме замизканий мотель на околиці? Чи його молодший настільки не ініціативний і дівчина вирішує за нього, куди і коли вони підуть? Тоді чому цю записку передав хлопець-касир? Дін остаточно заплутався.
       Вночі, коли Сем вийшов із номера мотелю, переконавшись, що старший спить, він швидким кроком почав прямувати на місце зустрічі. Надворі було страшенно темно і холодно. Мерзлота пробирала до кісток, покриваючи шкіру дрібними мурашками. Семмі вже пошкодував, що натягнув на себе лише легку сорочку. Світла від вогнів мотеля вистачило лише на пару метрів, а вже на трасі, лише машини, що рідко проїжджали, освітлювали дорогу. Дін вийшов з мотеля десь за хвилин п’ять після Сема, поспіхом накинувши на себе кофту. Закинувши на голову капюшон і, намагаючись триматися на безпечній дистанції, Дін почав своє стеження за братом. Його тішило те, як переляканий Сем пересувався трасою, постійно запихаючи руки в кишені і оглядаючись на всі боки. Скільки погані вони побачили в житті, а молодший боявся звичайної непримітної дороги вночі.
       Але в Сема, не дивлячись на страх, все тремтіло всередині від майбутньої зустрічі. Він вже давно цілувався з хлопцями, замикаючись у кабінках туалету, робив їм мінети, але ніколи ще не мав першого повноцінного разу. З касиром вони познайомлюся у магазині, поки Дін стирчав біля холодильників із замороженими котлетами. Вони обмінялися телефонами. Спілкуючись у смс, той сказав, що не шукає серйозних стосунків, лише тілесне задоволення. Сем був повністю згоден із цим, тому що йому хотілося нарешті скуштувати свій перший раз. Хотілося до випираючого відчуття внизу живота, що змушував його поводитися і думати як дурень. У гарячому збудженні він навіть поглядав на Діна як на сексуальний об’єкт. Йому подобалося дивитися на торс старшого, на випираючий горбок у трусах, коли той ще сонний скидав із себе ковдру і лежав животом вгору, торкаючись пальцями своїх боксерів. У молодшого перехоплювало подих від такого і він стрімголов біг у туалет зі стояком. Але дозволити собі задовольнятись на старшого брата він не міг. Якась заслінка не дозволяла Сему витворяти таке, тому він відганяв такі думки дедалі частіше. Хоча думати про свого брата у напівголому вигляді було до трясучки в тілі приємно.
         Ближче до мотелю Дін завмер за деревом, виглядаючи чоловіка, що підійшов до Семмі. Журячи очі, він чекав, коли той простягне йому щось у руки, а молодший забере цю погань і Дін зробить свій вирішальний крок.
       Проте, на подив Діна, високий хлопець, навіть вищий за Сема, потягнув його до себе однією рукою і вп’явся в губи. Долоня обхопила підборіддя його молодшого брата. Сем у відповідь обхопив стегна хлопця своїми руками і продовжив цілувати того з невимовною жадібністю. Він упивався йому в губи, обмацуючи руками тому стегна, і коли рука опинилася на ширинці незнайомця, той усміхнувся і покликав його жестом у мотель.
       Діну здалося, ніби весь цей час він був схожий на натягнуту гирю, повішену на тонку нитку. І ось зараз ця нитка з нищівним тріском порвалася, боляче вдаривши важкою залізякою по нозі. Він припускав багато чого, але не молодшого брата, який цілується з іншим хлопцем. Дін не міг розібратися у своїх почуттях. Стало гидко, обличчя скривилося в дивну гримасу. Руки опустилися, бовтаючись по боках. А потім, крізь холодну ніч, його почало зігрівати почуття ревнощів. Незвичайне для нього відчуття, адже він ще ніколи не ділив свого брата з іншим хлопцем. Дівчина? Не проблема. Але інший чоловік це щось зовсім нове і точно не прийнятне для Діна.
       Засмучений тим, що він щойно побачив, старший подався назад у мотель. Там, у самотній кімнаті, до нього не міг прийти сон, хоч би як він старався. Він кинув пару смс Семмі в дусі «як у тебе справи?», «Як твоя красуня?». Але відповіді не було.
       У глухій ночі він відкрив одну пляшку пива, потім другу, а потім зовсім не міг порахувати, скільки випитого пірамідою нагромаджувалося під столом. П’яне тіло грузно сиділо на масивному стільці, а руки вже ледве тримали недопиту темну пляшку. З вікна світило легке рожеве світло, що явно означало, що вже більше сьомої ранку. Але Дін ще жодного разу не заплющив очі, весь час чекаючи на прихід додому брата.
       Заскрипіли двері, повільно відчиняючись, поки старший не помітив знайомого силуету. Семмі зайшов усередину, неквапливо зачиняючи за собою двері. У ніс ударив різкий запах алкоголю, ніс скривився. Молодший не очікував, що хтось чекав його вдома, ще й так рано, ще й п’яний. Обернувшись, він побачив у мотлох убитого старшого брата, який нависав над столом, як гора.
– Ну що, задньопривідний? – посміхнувся старший, – Натрахався?

Частина 2

 

       Семмі завмер, відобразивши на своєму обличчі гримасу здивування з піднятими вгору бровами. Він насправді був вражений словами старшого брата. Ще кілька секунд вони дивилися один одному в очі, наче звірі в клітці, які чекають, хто перший накинеться на іншого. Сем боявся навіть запитати, що має на увазі Дін під словом «задньопривідний», тому що йому не хотілося вірити, що той знав про його пригоди. Старший ніколи не говорив про геїв будь-яким чином, не кажучи нічого ні поганого ні хорошого.
       Семмі утиснувся у двері, спостерігаючи як Дін піднімається зі стільця і, ледве рухаючи ногами, наближається до нього. Лише невелике світло з вікна освітлювало кімнату, заповнену запахом пива та легким димом від сигарет. Мовчання повисло між двома братами, ніби вони завжди були чужими, а від цього ставало ще страшніше.
– Ну чому ти мені не казав, Семмі? – раптом ласкаво й протяжно спитав Дін.
– Що не казав? – уточнив молодший.
– Що трахаєшся з усілякими касирами, – одна рука впечаталася у дверний отвір, а грудьми він придавив брата. Сему стало важко дихати, він буквально почав задихатися, втягуючи повітря ротом.
       П’яний Дін не контролював своє тіло, не розуміючи до кінця, коли він був надто важкий чи незграбний, коли робив боляче чи неприємно. Сем знав це ще з дитинства, коли побачив, як уперше напився його старший брат.
       Помітивши, що молодший погано дихає, Дін злегка зменшив натиск, вивільняючи груди брата з-під свого тиску.
– Я давно помітив, що з тобою щось не так, але лягати під мужика, – він скривив губи, – Це бридко, Семмі, – втягнувши глибоко повітря ніздрями, він продовжив, – Скажи мені, ти його трахаєш чи він тебе?
       Сем мовчав, дивлячись прямо в очі Діну, чекаючи чого завгодно, приймаючи всі словесні покарання. Відповідати не хотілося, було гидко тільки від самої розмови, ніби його вловили за чимось забороненим.
– Не бійся і кажи мені, – наполяг Дін, вдивляючись у глибину зелених очей тремтячого підлітка.
– Я не можу сказати, – голос тремтів як і все тіло, – Дін, я взагалі не розумію, про що ти кажешь, – він вирішив прикинутися дурником.
       Старший засміявся, звільнивши ще більше простору між ними. Голову опустив униз, кілька секунд щось обдумав, оглянув кімнату.
– Я схожий на ідіота? Думаєш, я не бачив тебе з тим чоловіком? Ледве не виблював, їй Богу, – він закотив очі вгору, – Так що там з моїм запитанням, Семмі? – він боляче стиснув лівою рукою йому зап’ястя. – Ти його чи він тебе?
Семмі схлипнув, уперто подивившись братові в очі.
– Він тебе? – спитав Дін і молодший коротко кивнув, дуже обережно, боячись наступної дії брата.
       Пару секунд зорового контакту таких рідних очей і Дін відходить від брата. Сем не рухається, боїться. П’яне тіло, сповнене злості та огиди, підходить до столу і б’є рукою по краю, чіпляючись долонею за гострий край. З невеликої рани бризкає кров, починаючи густо текти великим пальцем. Дін посміхається і раптово проводить по рані двома пальцями. Повертається назад і грубо впечатує ці пальці в губи молодшого брата, вимазуючи їх у яскраво-червоний колір. Акуратно водить середнім пальцем по губах, вимальовуючи лінії, а потім відходить і милується.
– Я подумав, що тобі варто почати фарбувати губи, педик, – кидає Дін, – Така лялечка, – злісна усмішка.
       Семмі стримується від сліз та крику у бік брата. Повільно підносить рукав сорочки і стирає кров із губ, стримуючи сльози якомога сильніше. У душі щось надривало, було прикро за ситуацію, за те, як Дін насмілився з ним поводитися. Він завжди був найціннішою людиною в його житті і зараз розтоптав його особистість.
– Дін, будь ласка, – жалібно протяг Сем, намагаючись зробити крок назустріч братові, – Давай закінчимо розмову? Прошу тебе.
– Звичайно, Семмі, – легко промовив Дін, відступаючи від брата теж на крок, – Іди спати, а завтра ми купимо тобі сукню і багато косметики.
       Знущання били Сема під дих, скручуючи в маленьку грудку з незрозумілих до болю почуттів. Дін обтер свій палець брудними серветками зі столу і кинув їх у смітник.
– Я завтра піду з дому, якщо такий гидкий тобі, – Сем обійшов стіл із купою пляшок пива та їжі на ньому, таким чином, щоб бути від брата вдалині.
Діну було не тільки гидко, йому було прикро. До жаху йому було неприємно, що його брат спав із якимсь чоловіком. Він би назвав це ревнощами, але тоді не означало б це, що він такий самий як Сем?
       Дін трохи задумався, у погляді простежувався страх за втрату брата, а потім, ледве збираючи слова в купу, він випалив:
– Тобі ще немає вісімнадцяти років, тож нам доведеться ще пожити разом, братику. А тепер іди спати.
       Він сів за стіл і відпив із пляшки. Сем провів його спантеличеним поглядом і твердо вирішив для себе, що після дня народження поїде кудись подалі, аби не слухати більше такого. Як би він не любив Діна, молодший розумів, що себе змінити не зможе, а мучити іншу людину своєю присутністю йому не дозволяли принципи його життя. Краще бути на відстані, ніж дивитися в рідні очі та бачити гидоту від власного існування.
– До речі, ми завтра їдемо з міста, тож заздалегідь попрощайся зі своїм касиром, – останнє, що почув Сем, зачинивши за собою двері до кімнати.
       Він ще довго не міг заснути, чуючи як шелестять упаковки від снеків із кухні, як пляшки постійно стукають об стіл. Він все думав про Діна і про те, як той міг вистежити його, перераховував усі фатальні помилки, коли ховав своє захоплення. Потім згадав Джоша і як той ніжно брав його в мотельному номері. Його перший раз був справді чуйним, таким як він собі й уявляв. Джош пестив його, любив і цілував скрізь, де тільки могла дістати уява Сема. Ці спогади рознеслися приємними спогадами по тілу та розуму молодшого. Можливо, це єдине, що дало йому заснути того дня і проспати аж до ночі. А прокинувшись, зустрітися з обличчям брата, який явно почував себе неймовірно погано після всього випитого. Сему довелося винести пару кульків сміття після п’янки брата і проронити пару слів про справу на цвинтарі. Дін лише кивнув, по ньому було видно, як розколюється у того голова. Але Сему було не шкода свого брата, як і Діну не було шкода самого себе. Краще думати про головний біль, ніж про те, скільки він учора наробив. Думав вибачитись, але щоразу відкриваючи рота, щось зупиняло його.
       Після тих подій, вони з братом говорили лише про сімейний бізнес, допомогу один одному в екстрених випадках, але більше не було того дзвінкого сміху в машині через черговий вульгарний жарти Діна, не було втомленого сну молодшого на плечі у брата, який стежив за дорогою. Сем навіть почав сідати на заднє сидіння, щоб не бути поряд з Діном. Йому справді хотілося поговорити з ним про ситуацію, якось налагодити контакт, але Дін раптово почав тупо жартувати про його орієнтацію, що викликало лише обурення у молодшого. Старший навіть десь припускав, що жартами намагається розрядити ситуацію, хоч якось поспілкуватися із Семом, тільки не розумів, що все це лише злило його брата ще більше.
       На знижених тонах і відстороненості їхнє спілкування тривало близько місяця, аж до дня народження Сема. Діну доводилося весь цей час стежити за молодшим братом, читати його смс в телефоні і не залишати його наодинці. Це не було необхідністю, але для старшого це було щоденне завдання. Доходило до того, що він залазив у ноутбук брата, видивлючись, чи не має той порно за участю двох чоловіків. А Сем у свою чергу дратував старшого брата такими витівками, як посилання повітряного поцілунку незнайомому хлопцеві на заправці. Він міг раптово за барним столом запросити бармена прогулятися після роботи – просто, щоб позлити свого брата. Ні, він не був ні з ким після того дня, йому навіть не хотілося. Просто йому подобалося дражнити Діна, дивлячись як на лобі того виступають жилки від напруги. Це найменше, що міг зробити.
           Він часто згадував той момент, коли Дін замалював його губи кров’ю і пропонував купити трохи косметики. Згадував зі злістю та ненавистю. Хотілося одразу ж накинутися на Діна зі спини і, поваливши на підлогу, розмозжити йому обличчя. Так хотілося, що руки мимоволі стискалися в кулаки. Хоча не дивлячись на все, десь він ще відчував колишню ніжність та симпатію до свого брата. Відчував це під час підглядання за Діном, коли той нічого не підозрюючи, співав у душі або виглядав щось на своєму обличчі у дзеркалі. Він був до божевілля милим та гарним. Зовсім не здавалося, що він може так ставитись до свого брата. Швидко відганяючи думки убік, Сем знову просочувався байдужістю.
       Якраз перед днем народження, вони з Діном зупинилися в одному чудовому орендованому будинку біля лісової місцевості. Їм довелося там залишитися на два тижні по справі про суккуба. Два тижні у чудовому, але досить нудному місці, змусили Сема знайти собі пригод на його м’яке місце. Дін зменшив свою хватку і самотні прогулянки входили у повсякденне життя молодшого брата як і раніше. Ось і на початку їхньої поїздки він вирішив прогулятися торговим центром, єдиним у місті, і там зустрів хлопця, якому конче потрібний був телефон для дзвінка. Слово за слово і Сем зрозумів, що розуміє цю людину як рідну, ніби вони розлучилися дуже давно і тепер нарешті знайшли одне одного. Дивне, але приємне почуття. Усю дорогу молодший озирався, боячись побачити Діна позаду себе, а потім побачити його зле обличчя після приходу додому. Але поки нікого не було, Сем насолоджувався компанією хлопця, який, до речі, також був проїздом у місті по роботі. А ще в кінці їхньої прогулянки він узяв руку Сема і попросив його ще раз зустрітися. Він уже й забув, як це тримати теплі руки гарного чоловіка у своїх і ловити спантеличені усмішки з його боку. Молодший одразу зрозумів, що хлопець такий самий як він, а тому погодився на зустріч.
       На щастя, Дін взагалі нічого не запідозрив і вдома на нього чекала, дбайливо приготовлена братом, вечеря. Навіть була невелика розмова про проведений день і майбутню справу, яка вперше за довгий час супроводжувалася взаємними посмішками. Діну так і хотілося сказати «вибач за ті моменти», але слова комом застрягли в горлі, боляче впираючись у кадик. Він допомагав цьому хлопцеві ходити в туалеті в дитинстві, а зараз йому заважає гордість, щоб сказати «вибач»?
       Старший ніяк не міг позбутися почуття ревнощів по відношенню до Сема, та й виглядав він саме як ревнивий параноїк: постійне стеження, незадоволений вираз обличчя при чоловіках, що проходять повз нього. Якось, коли він відсмикнув Сема від загравання до чоловічої частини персоналу кафе, яким він намагався вибешити старшого, до нього підійшов офіціант і з широкою усмішкою вимовив:
– Не розумію, чому він заграє з іншими, коли у нього такий гарячий хлопець. Ви посварилися?
– Що? – випалив Дін, – Чорт, ні. Ми брати.
       Очі офіціанта округлилися і він пішов на кухню. Тоді він зрозумів, як безглуздо виглядає з боку його обурення і спробував втихомирити запал. Тим більше, до нього приходило розуміння, що Сем справді ні з ким не перебував у сексуальному зв’язку, а був завжди з ним, буквально щогодини. Загравання були частково маневром для виведення Діна з себе, що вдавалося молодшому більш ніж просто добре.
       Але йшли тижні їхнього перебування в цьому чудовому будинку і Дін почав таки помічати натхненну поведінку молодшого, яку він не спостерігав уже довгий час. “Можливо, його відпустило”, – думав Дін, перебираючи сотий варіант у своїй голові. Звичайно, у цих варіантах був і інший чоловік, який у думках старшого виглядав як найстрашніший звір, але піднімати паніку йому не хотілося.
       Зустрічаючись досить часто, Сем звик до хлопця і той запропонував йому відсвяткувати день народження молодшого в його компанії десь у ресторані, а потім, може, сходити до нього в номер, відпочити. І Сем прийняв цю пропозицію.
       Тому своє свято молодший розпочав зі зборів сумки з самого ранку. Йому не хотілося пояснювати Діну щодо його життя. Він знав, як усе могло закінчитися.
Зібравши речі і залишивши записку в дусі «Не чекай мене до ранку. Сем», він вийшов з дому і подався до того хлопця.
        Прокинувшись, Дін був буквально розбитий цією новиною, бо думав, що саме у повноліття Семмі зможе обговорити з ним свою поведінку та спробувати відновити колишні сімейні стосунки. Йому не хотілося більше відчувати то всепожираюче усунення свого брата, то холодне мовчання в кімнаті, яке переслідувало їх уже довгий час. Найбільше він почав біситися через те, що телефон був у того відключений і у нього не було можливості дізнатися, де його братик вештається.
Він намагався не випивати, боячись повторити той день, коли зруйнував все між ними. Він не помітив як швидко вирубився на дивані від постійної напруги.
       Розбудив його шум на кухні, що супроводжувався металевим брязкотом, можливо навіть розбився якийсь посуд. Дін швидко глянув на годинник – 4:57 ранку. Взявши биту, він вийшов на кухню і побачив перед собою Сема, який намагався зняти з себе джинси. Пальці по-дурному чіплялися за ширинку, відтягуючи її вниз. Тіло пружинило на одному місці, а сам він виглядав як вітряк, колихаючись поривами вітру. Дін опустив биту на підлогу і, схрестивши руки на грудях, запитливо дивився на молодшого.
– Що витріщаєшся? – икнув, запитавши п’яний і втомлений Сем, його пальці так і ерзали по ширинці, – Допоможи мені зняти джинси, я хочу спати.
       Грубість, не властива його братові, просто випирала з нього потоками незв’язних дивних слів.
– Де ти був? – доволі тихо промовив Дін, намагаючись не дратувати і так буйного брата.
– У мотелі, – він перевів подих, подивившись затуманеним поглядом на Діна, – Святкував день народження з дуже чудовим чоловіком, з яким, уяви, ми трахались всю ніч!
       Сем розвів руки убік, зробивши наголос на останньому речені. Дін намагався не реагувати, хоча стало чомусь сумно. Якось тиснуло всередині, віддаючись болем у живіт. Він лише стояв як заціпенілий і дивився на молодшого брата, що ледве ворушився у бік ліжка. Його громіздке довге тіло перевалювалося з ноги на ногу, повільно роблячи крок за кроком. Він щось бурмотів собі під ніс, іноді по дурному хихикаючи власними словами. Діну було бридко від картини, що відбувалася, і він з грубою силою штовхнув Сема на ліжко, намагаючись швидше змусити його поринути в сон. Семмі плюхнувся як увалень на м’який матрац і скрикнув від несподіванки. Дін почав грубо стягувати з нього штани, матюкаючись собі під ніс, вимовляючи, який нестерпний у нього брат і буквально пропалюючи поглядом все тіло молодшого. Сем не чинив опір, надто п’яним був у цей момент, та й приємні теплі руки на його тілі заспокоювали і захотілося спати. Він закинув руки за голову і заплющив очі.
       А Дін продовжував стягувати джинси з ніг брата, водночас помічаючи синці на колінах молодшого, подряпини на стегнах, а побачивши спідню білизну, він взагалі мало не озвірів.
– Не гнівайся, – Сем зрозумів куди дивиться брат, і піднявши голову, великими очима подивився на старшого, – У мене не було часу прийняти душ, я дуже хотів додому.
       Дін аж стиснув шкіру на нозі брата від злості. Нижня білизна була повністю забруднена спермою і можливо навіть не його брата. Блювотний посил підступив до горла, стало неприємно. Він відкинув джинси на підлогу і навис над Семом, вдивляючись у жалібні очі. Дивне поєднання гидоти та ревнощів захльостувало його. Він дивився на молодшого і хотів врізати по його гарному обличчю, по його покусаних кимось губах. Хотілося стиснути його тіло і розчинитись у ньому, аби тільки не ділити більше його ні з ким.
– Ти шалено гарний зараз, – Сем икнув, витираючи пальцями губи від слини, а потім подивився знизу вгору на нього, – Ти знаєш, – мрійливо почав він, – У мотелі з цим чоловіком я чомусь не міг позбутися думки, що ти поруч.
Семмі схопив долонею руку Діна і погладив великим пальцем його пальці.
– Мені не вистачало справжнього тебе весь цей місяць, –  на напіввидиху промовив молодший, уткнувшись поглядом кудись убік.
       Між ними повисла тиша, все стало раптом так спокійно і добре, що злість випарувалася. Дін відсмикнув руку вбік і закинув на Сема теплу ковдру, помітивши як у того заплющуються очі. Він нахилився і поцілував його в чоло, ловлячи задушливий запах поту і ще чогось, про що він не хотів думати.
       Зачинившись у ванній, Дін намагався вимити руки від того, що було на Семі, а в голові все миготіли його коліна в синцях. Чітка картинка його молодшого любого брата, який стоїть навколішки перед іншим чоловіком, виникла в його думках. Він легко вдарив себе по щоці розкритою долонею, намагаючись відбити думки, але нічого не виходило. Сем бере глибоко в горло член чужого чоловіка і давиться слиною поки той тримає його за прекрасне пишне волосся. Дін стиснув долоню і вдарив себе ще раз по щоці. Не допомогло. Семмі лежить під чоловіком і кричить його ім’я, втягуючи повітря у свої пропиті легені. Ще один удар і нічого не допомогло. Дін уткнувся двома руками в раковину і подивився у дзеркало. Одна щока червона, погляд переляканий, навіть сльозливий. Він не міг впізнати у відображенні впевненого у собі чоловіка. Він навіть не міг зрозуміти, що відчуває до Сема. Йому хотілося на колінах благати молодшого більше ніколи не ходити до інших, бо відчував, що не зможе винести це. Але принижуватись таким чином він не міг. Він так і бачив, як Сем, нависаючи над ним, гордо кине погляд на нього і просто піде, поки той забитиметься в плачі.
       Дін ще хвилин п’ять дивився на себе в дзеркало, задушуючи свою волю важким поглядом. Голова від усього тремтіла, а руки інстинктивно стискали керамічну раковину. Ще трохи й старшому здавалося, що він зламає її під своїми долонями.

Частина 3

 

– Чому ти назвав мене гарним? – питав Дін, висовуючи з рота зубну щітку і випльовуючи піну в раковину.
       Сем зробив задумливий вигляд, а потім заліз у душ, включивши сильний напір води, який майже не давав чути слова обох чоловіків. Старший мигцем задивився на голого брата, який забув прикрити шторку буквально на кілька сантиметрів. Відмінне складене юнацьке тіло сповивало погляд, хотілося сфотографувати цю картинку як фотографію і забрати з собою в спальню, щоб краще розглянути.
– Тому що так і є, – відповів Сем, намилюючи свої плечі старою губкою, що проїхала з ним багато штатів, – Ти дуже гарний, хіба ти сам цього не знаєш? Де б ми не були, всі дівчата дивляться лише на тебе.
– Знаю, – Дін згадав ті мільйонні рази, коли дівчата називали його найкрасивішим хлопцем у світі, – просто не розумію, навіщо ти це сказав. Тхне гомосятиною.
       Розливий сміх Сема відбився від потрісканого кахлю у ванній кімнаті і загубився десь у душовій кабіні. Він безглуздо посміхнувся сам до себе, опускаючи голову вниз.
– Ти ж знаєш, що завзяті гомофоби найчастіше теж хочуть іншого чоловіка? Типу невідповідність така, – почувся голос з душу і скрип крана, що закривається.
       Дін ще раз сполоснув рот водою і глянув на себе в дзеркало. У якомусь сенсі його молодший брат мав рацію і це змусило Діна замислитися. Настільки сильно замислитись, що він почав тупити в дзеркальну поверхню, ніби виглядаючи щось у ньому. Або когось нового для себе, можливо, ту людини, яку він не міг до кінця ще зрозуміти. Але, поспішаючи його Семмі, змусив зрушити з місця і вийти на кухню.
– Я зроблю нам дві кави, – сказав старший, виходячи з ванної кімнати.
       У машині вони розлили собі гарячу міцну каву в кухлі з термоса і зробили пару ковтків. У Сема звело рота від міцності напою, і він здивовано глянув на старшого, який спокійно пив вже п’ятий ковток. Вони сиділи в цілковитій тиші, і лише дратівливе сербання різало вушні перетинки молодшому. Після його п’яної витівки між ними щось налагодилося, наче тонка нитка скріпила їх заново разом. Але вона була настільки крихкою, що кожне неакуратно кинуте слово могло знову зруйнувати їхню невелику ідилію. Обидва брати напевно відчули тепло за весь їхній час у ворожнечі. Сем навіть вирішив сісти на переднє сидіння, чого вже довго не робив.
       Виїжджаючи на зустріч, Дін постукував пальцями по керму в такт музиці, а молодший трохи задрімав, уткнувшись чолом у холодне запотіле скло. Дін оглянув сплячого брата з ніжністю, не відчуваючи злості в собі і навіть ревнощів. Він подумав, що може бути десь у далекому майбутньому, він би зміг зрозуміти його захоплення і прийняти його. Однак, як відпустити від себе Сема, який є для нього єдиною рідною людиною у цьому світі – він не знав. Скільки б роздумів не було в його голові, він не міг зрозуміти почуття ревнощів до молодшого. Чи були ці ревнощі як до члена сім’ї, який хоче покинути сім’ю? Чи це була справжні ревнощі, як до чоловіка, як до предмета бажання? Ще трохи і він міг з’їхати на узбіччя, врізавшись у найближче дерево, бо думки вихором роїлися в голові, не даючи навіть хвилини на спокій.
       Нарешті вони припаркували машину біля милого двоповерхового будинку, пофарбованого в сліпучо-білий колір. Всюди були квіти, куди не глянеш. Дін навіть примудрився наступити на ромашки при вході, але швидко зробив вигляд, що це не він, по дурному ступивши вперед.
       По телефону дівчина була дуже стурбованою і надто нервовою. Згідно її поясненням, які вона робила, Сем, поринутий у книги, майже зрозумів надприродну причину їхньої зустрічі.
        З порога Дін зазначив, що дівчина досить миловидна, пишногруда і, незважаючи на сумне обличчя, випромінювала до нього симпатію. Він це зрозумів за лукавим поглядом та іскорками в очах. Сем, що стояв поруч із ними, теж це зрозумів, а тому закотив очі вгору, висловлюючи своє невдоволення. Можна порахувати на пальцях, скільки ж разів він спостерігав цей погляд від жінок, які хотіли його брата. Вони були розпусні та хтиві, як і сам Дін, який намагався закадрити їх. Червоні губи, блондинки, брюнетки, великі груди з декольте  і занадто мерзенні короткі спідниці – все це Сем уже не міг переносити на дух. Щоразу Дін відсилав молодшого одного додому, просив не заважати йому і ніби ставав іншою людиною, коли йшлося про жінок і секс. І це дратувало молодшого до помутніння розуму, тому що щоразу він залишався зовсім один, доки його брат не задовольнить своє бажання.
       Але зараз чомусь було не по собі дивитись на те, як його Дін підбадьорює цю дівчину посмішкою. Своєю коронною усмішкою, після якої старшого не можна було побачити вдома, а лише у ліжку у тієї дівчини, з якою він загравав.
       Дін і сам розумів, що зараз либиться так, ніби вони прийшли не до постраждалої, а в бар чіпляти когось на ніч. Трохи відвівши погляд, він помітив незадоволене обличчя Сема. Відчуття були, ніби його застукали за зрадою, а погляд молодшого пропалював наскрізь.
       Увійшовши до будинку, вони пройшли до вітальні, де дівчина запропонувала двом хлопцям чай. Коли були дотримані правила пристойності, вона, присівши навпроти Діна, почала розповідати про свого брата, який зустрічається з якоюсь жінкою у віці. Багато з них вони вже чули по телефону, але деяка інформація була дуже корисною.
– Вона зовсім і не красуня, але його до неї тягне, як магнітом, – говорила вона, вдивляючись у вічі Діну, – А він щодня чахне на очах. Того місяця він важив дев’яносто кілограмів, зараз лише сімдесят п’ять. Почувається жахливо, але все одно примудряється говорити тільки про неї в наших з ним бесідах, – вона зневажливо підняла носа вгору, даючи зрозуміти як їй не подобається пасія її брата, – Я намагалася з ним поговорити, чесно. Але кілька тижнів він навіть не виходить з дому, а буквально з учорашнього вечора не бере слухавки. Мені, – вона шморгнула носом, – страшно за нього, адже нікого ближче в мене немає.
       Дін автоматично поклав свою долоню їй на руки, затискаючи тендітну долоню своїми огрубілими пальцями. Він погладив її руку, подивився в очі і, у кращих традиціях, з легкою хрипотою в голові промовив:
– Ми розберемося, в чому річ. Не хвилюйтесь.
       Сема занудило, і він захотів бути зараз якнайдалі від цього місця і цих двох.
       Але Дін так і не припиняв погладжувати її руку, до кінця вислуховуючи розповідь дівчини. Він робив це несвідомо, просто звик так заспокоювати розгублених жінок. Наприкінці розмови старший попросив у постраждалої адресу брата та пообіцяв, що завтра вони навідаються до нього і все вирішать.
– Намагаєшся довести світові, що ти затятий гетеросексуал? – жартівливо сказав Сем, відчиняючи двері імпали, – Так стискав її руку, що мені здавалося, ніби ти зараз її зламаєш, – наче підказав молодший.
– Чого? – засміявся Дін, –  Це повага, Семмі. До того ж, дівчина, між іншим, красуня і вимагає чоловічого плеча.
– Чи не плеча, – Сем занурився в машину, голосно грюкнувши старими дверима. Дін синхронно заліз усередину з братом, миттю опинившись з ним віч-на-віч.
– Дивись, малий, а то я зараз відвезу тебе додому, а сам поїду назад. Втішатиму красуню, – старший ніби намагався роздратувати Сема, вивести на якусь розмову, змусити його відчувати до себе хоч щось.
       Дін сердився за те, що відчуває дивну прихильність, що межує з любовним інтересом, до цього довготелесого хлопця. Він роздратував Сема зовсім випадково, майже інстинктивно. Можливо, він намагався побачити якусь реакцію на його дії і зрозуміти, чи є у молодшого хоч щось від того, що відчуває він.
       Не дивлячись на постійний потік уявних міркувань, вони ніби ні в чому не бувало, їхали в машині і багато розмовляли на відсторонені теми, співали безглузді пісні і заїхали в кафе, де з’їли два величезні бургери, забруднивши роти майонезом. Колишнє тепло знову між ними та  невблаганно розтікалось по тілу, надаючи особливого затишку.
       У кафе, коли старший замовляв ще порцію картопля фрі, Сем помітив нове повідомлення від того хлопця. Він запропонував йому ще раз зустрітися і повторити їхню ніч. Непогано написане повідомлення з обраними збуджуючими словами викликали в Семмі інтерес. Приплив крові до паху змусив його перечитувати знову і знову смс, уловлюючи нові фантазії у голові. Неймовірне збудження пройшлося по тілу молодшого, змусивши його крутитися по сидінню, наче заведена лялька. Потягнувши час, він відповів: «Звичайно, буду в тебе об одинадцятій». Подивившись на Діна, який їв картоплю, він зрозумів, що той є для нього перешкодою. Залишити його зараз і піти він не міг, а вдома старший зробить справжній скандал. Він прокрутив уже багато варіантів і жоден не здавався йому втішним. Дін виглядав таким щасливим зараз, йому не хотілося псувати тому настрій. Але чомусь зараз його особисте життя здавалося набагато важливішим, ніж настрій старшого брата.
       Після вечері вони відразу ж поїхали до будинку. Вечір був теплим, а яскраве світло від помаранчевих ліхтарів освітлювало бруківку до будинку, по якій було видно, як дві фігурки рухаються, сильно регочучи. Дін розповідав черговий жарт, від якого Сем буквально згинався навпіл. А Дін поплескував того по спині, щоб той не захлинувся слиною. У веселій атмосфері Семмі вже й забув, що йому доведеться відпроситися у старшого брата.
– Ну що ти стоїш, роздягайся, – сказав Дін, коли вони зайшли на кухню, а потім зняв з себе куртку і накинув на стілець, – Треба буде зараз обміркувати наступні дії. Чесно сказати, – він перевів погляд на молодшого і сів на стілець, – гадаю, це суккуб. Ти ж у нас розумний, Семмі, говори свої пропозиції, – одна рука підперла підборіддя і погляд вузькими очима уперся в Сема, який навіть не збирався знімати з себе верхній одяг.
       Молодший хаотично подивився на годинник, відпив трохи води зі склянки, вислухав Діна і не міг зрозуміти, як йому сказати хоч що-небудь, адже час підганяв. Дін був настільки натхненним, настільки радісним, що порушувати ось це все йому дуже не хотілося. Він навіть пошкодував, що погодився на зустріч, але гормони робили своє, змушуючи внизу все перетворюватися на камінь тільки про спогади про хлопця, що нависає над ним і вбиває його довге тіло в мотельне ліжко.
– Дін, мені треба йти, – навідріз сказав Сем, трохи відвівши погляд убік.
– Назавжди? – старший раптом згадав, як той погрожував йому, що після повноліття піде з дому.
       Сем посміхнувся куточком губ.
– Ні, я не про це, – він зробив невелику паузу, – Той хлопець запросив мене на зустріч, і я подумав, що ти будеш не проти, якщо я схожу до нього, – кожне слово здавалося йому вироком.
       Тяжке і нестерпне мовчання повисло між двома братами. Сем нервувався, а Дін, у свою чергу, злякався і не знав, що сказати. Все знову стало незрозумілим, надто складним для старшого брата, він знову відчув ревнощі. Спочатку Дін дихав спокійно, намагаючись заспокоїти себе. Потім пекуче почуття перемістилося в легені, змушуючи втягувати повітря ніздрями і зітхати все сильніше.
       Діну було неприємно, десь навіть прикро за те, що після такого чудового дня, який був тільки їх, його молодший брат хоче втекти до якогось мудака, який знову витрахає його на брудному ліжку.
– Я подумав, що після наших сьогоднішніх розмов ти нарешті зможеш примиритися зі мною, – Семмі намагався розрядити обстановку, прорізаючи своїми словами повітря як лезо ріже тканину.
– О, ти подумав? – розлютився Дін, – Знаєш, я повністю примирився з тобою, але не з фактом того, що ти зараз йдеш трахатись до якогось мужика.
– Та гаразд тобі, братику, а пам’ятаєш, як ти залишав мене одного дому і ходив до баб? Я всю ніч був один і пялився в екран телевізора, поки ти там насолоджувався дівчатами, – Сем навіть підвищив голос, хоча через пару секунд злякався, коли побачив Діна.
       Старший брат повільно підвівся зі стільця, тримаючись лівою рукою за край столу, ніби роблячи собі опору. Тіло стало в кілька разів важче і відірвати ноги для хоча б одного руху було нестерпно складно. Але подолавши вагу власного тіла, Дін уперся у вхідні двері, перекриваючи собою шлях. Сем розвів руки вбік, невдоволено витріщивши очі.
– Ти нікуди не втечеш, – сказав Дін, схрестивши руки на грудях, – Я ж знаю, навіщо ти туди йдеш. Гормони, романтика, секс – усі справи. Я був у твоєму віці і, хоч не розумію твоїх нахилів, але знаю, що таке хотіти сексу.
– Блять, Дін, відвали, – Сем спробував відштовхнути старшого вбік, але отримав відсіч, – Ти нічорта не розумієш, ні-чорта! – він долонею вдарив Діна в груди.
       Сем ще раз спробував зрушити з місця Діна, але той наполегливо стояв як статуя, не зрушуючи навіть на міліметр. Жодної емоції на обличчі, лише погляд, що шукає відповідь на те, що йому робити далі. Істерика Сема була схожа на звичайну підліткову поведінку, і хоч між ними була різниця всього в якихось чотири роки, він знав, що відчуває молодший брат. Знав, як це горіти бажанням до іншої людини. І як хочеться якнайшвидше загасити цей вогонь. Він теж це відчував вже кілька днів до Сема. Однак ревнощі, які всепоглинали його друге я, не давали йому нормально мислити. Як це Семмі зараз піде до іншого чоловіка, а чи не залишиться з ним? Як це його чіпатиме інший? А якщо Дін задовольнить його бажання і тоді він залишиться з ним?
         Ідея була вкрай дурною і грішною, але чомусь вона видалася йому прийнятною. Краще його рідний брат, ніж людина, яку він навіть не бачив в обличчя. Дін знав чутливі точки брата, а той чоловік ні. Дін знав, що молодший боїться лоскоту і дуже любить, коли його гладять по волоссю. Той чоловік не міг цього знати, а отже був недостойний перебувати поруч, а тим більше торкатися його.
       Сем істерив, махаючи руками, щось голосно говорив. Він усе намагався зрушити брата з місця і просто проклинав його щоразу, коли той зітхав. У Діна була лише пелена з білого шуму, що перекривала йому вушні перетинки, а постійний гул серця заважав йому думати. Він лише ставив одне питання у своїй голові: «Так чи ні?». І все підказувало, що так. Слова Сема про те, що він гарний, його захоплені погляди в дитинстві на власного брата – все говорило про те, що Семмі і сам не проти їхнього зв’язку, але все ж таки це був інцест. Їхній брудний бридкий світ був зганьблений з самого дитинства, у їхній крові був гріх від народження і якийсь там секс із братом повинен бути лише краплею в морі, порівняно з тим, що вони робили до цього.
       Він зловив очі молодшого брата і той завмер, ніби на нього подивилася змія. Дін опустив долоню на плече Сема, відчувши, як тіло підлітка завмерло. Йому хотілося поцілувати його, відчути рідні губи вперше на смак, але натомість він загорнув руку братові за спину і уткнув Сема в стільницю грудьми, прямо обличчям донизу.
– Що ти робиш? – молодший спробував вивернути обличчя у бік брата, але Дін лише придавив його щокою до холодної поверхні.
– Семмі, я ж знаю, що тобі зараз треба, – Дін нахилився до молодшого, обпалюючи гарячим диханням його вухо, – Краще я, ніж він.
– Це ідіотизм, – Сем вигнувся спиною, іншою рукою вдаривши Діна по плечу, наскільки міг, – Ти взагалі нормальний? Наче й не п’яний, – спроби вибратися були марними, тіло тяжко тиснуло на нього.
– Семмі, все буде добре. Просто залишися зі мною сьогодні, – він говорив повільно, кожне слово наче пробуючи на смак.
       Однією рукою Дін зіскочив униз і розстебнув ширинку молодшому братові. Член, незважаючи на грубі дії, стояв колом, від чого старшому стало не по собі. Сем довго чинив опір тому, що Дін хотів зняти з нього джинси. Викручувався всім тілом, лаявся, благав. Соромно було бути в такому становищі перед старшим братом, який намагається згвалтувати тебе. Хоча міг це Сем назвати насильство, якщо його тіло зрадницьки бажало розрядки і навіть руки свого брата здавалися чистим задоволенням. Раптом, крізь шурхіт і лайку, обидва брати відчули, як вібрує телефон Сема, віддаючи вібрацією в кисть старшого. Молодший перевів погляд на кухонний годинник, було майже одинадцять. Це точно йому писав хлопець із мотеля.
          Дін теж розумів, хто пише молодшому, а тому тепло почало приливати до щок, змушуючи його злитися. Начебто третій зайвий був присутній під час їхньої метушні, і пильно спостерігав за тим, що відбувається.
       Нарешті, коли Сем утомився дригати ногами, Дін зміг долонею ковзнути по промежині брата, відчуваю вологість і хіть, жар і пульсацію.
– А ти так сильно чинив опір, – Дін показав долоню молодшому, повністю забруднену в його предеякуляті.
       Молодший лише вилаявся, мчачи під Діном і вмираючи від сорому. Насправді, було ніяково визнати, що під братом він вперше збудився просто від найменшого дотику. Він кричав для того, щоб зробити вигляд, що йому це не подобається, але в душі благав, щоб Дін не приходив до тями і закінчив до кінця свою справу.
       Блукаючі руки старшого розбурхували його свідомість, змушували закочувати очі і піддаватися стегнами назустріч долоні брата. Це було насильство над його розумом, яке намагалося сказати “ні”, але тіло стверджувало “так”.
       Старший брат насправді не розумів, що робити. Він був фахівцем із любові з жінками, але з чоловіками зовсім інше питання.
Тіло Семмі було ніжним, підлітковим, легкий волосяний покрив та білосніжна шкіра під пальцями робили процес ще більш чудовим. Навіть на запах його шкіра була ідеальною. Дін усе намагався втикатися в шию молодшого носом, щоб якнайсильніше відчути його. Хаотичні рухи Сема не давали старшому все спокійно зробити, тому йому довелося грубо натиснути на плече молодшому, видавлюючи з нього крики.
-Будь ласка, не чини опір, – сказав Дін,- благаю тебе. Ти ж знаєш, що так нічого не вийде.
       Раптом він погладив Сема по волоссю, як робив це в дитинстві, коли намагався заспокоїти заплаканого малюка. Молодший глянув на нього з-під лоба, зовсім без ненависті. Він розглядав рідні риси обличчя, зупиняючись на губах старшого, то на його зляканих очах.
– Просто візьми в моїй кишені лубрикант, – процідив крізь зуби Сем.
       Дін одразу заліз у кишеню куртки молодшого і дістав тюбик. Видавивши трохи на пальці, він відчув тягучість. Сем перестав смикатися і Дін, трохи послабивши хватку, спробував пальцями торкнутися заднього проходу молодшого. Складалося відчуття, що він був незайманим і не знав, куди засунути. Але це був дійсно його перший раз з чоловіком, і йому було ніяково. Сем сам почав підштовхуватися стегнами на зустріч пальцям старшого брата, трохи стогнучи. У Діна від стогонів брата закружляла голова і він остаточно збожеволів. Два пальці впевнено увійшли всередину, витягаючи гучний подих молодшого. Дін дивився, як пальці плавно виходять із вузького проходу Сема, а потім знову ховаються в ньому. Тіло під ним тремтіло, а ноги у молодшого звело судомою.
– Ти ж розумієш, що я просто хочу зробити тобі приємно? – тихо сказав Дін, розбавляючи монотонні стогін молодшого, – Я не хочу, щоб ти ходив до будь-кого. Пообіцяй мені, що ти будеш тільки зі мною.
       Сем стиснув зуби, відчуваючи, як Дін вставляє ще третій палець. Він майже не чув його слів.
– Пообіцяй, Семмі, – Дін витяг пальці з брата і уперся збудженим членом у нього.
– Обіцяю, – на напіввидиху сказав Сем.
       Дін нахилився і поцілував молодшого в тім’ячко, тихо повторюючи «молодець». Важко було повірити в те, що він займається сексом із чоловіком, що раніше здавалося йому чимось мерзенним. Однак він ладен був зробити все заради свого молодшого брата, який так хтиво стогнав на цій кухні, просоченій запахами їжі. Шорсткі пальці погладили стегна Сема, потім трохи стиснули ніжну шкіру, спостерігаючи як вона червоніє.
       Нарешті, зібравшись з духом, він натиснув на прохід Сема і відчув як член почала обволікати волога тіснота. Відчуття були не такими як з дівчатами, все було набагато вужче, приємніше і він міг би кінчити тільки від одного входження. Тим більше, молодший, котрий постійно смикався під його руками та стогнав з періодичністю, зводив його з розуму. Він уже остаточно відпустив руку Семмі і дав можливість доторкнутися до себе долонею. Він відчував як молодший смикає рукою внизу, а стегнами сам буквально насаджується на його член.
       Старший, нарешті, оторопівши, обхопив двома руками стегна молодшого і сам узяв на себе ініціативу, вбиваючи тіло молодшого в стіл. Він грубо трахкав його, навіть забувши про відчуття Сема. Ейфорія від процесу не давала йому зупинитися, пожираючи все його нутро. Почервоніле обличчя брата іноді кидало на нього погляд, і він ще ніколи не бачив стільки хтивості в цих очах, як зараз.
Семі елозив під старшим братом, намагаючись зручніше обхопити рукою член, від чого все тіло трясло. Рука вкрилася легким пітом, на лобі, а волосся зрадливо застилало очі. Було страшенно незручно, але в той же час дуже добре. Сем вже не думав, що він займається сексом із братом, він буквально ні про що взагалі не думав. Лише про те, як слизька рука рухається по члену, зачіпаючи опуклі вінки, приносячи величезне задоволення. Він відчував, як Дін ззаду відверто лапає його і йому це подобалося. Член брата розтягував його до тієї неможливості, до якої він ще не доходив, боячись нашкодити собі. Але зараз він віддавався процесу повністю.
       І нарешті, довівши себе до кінця, Сем скінчив у свою руку, розбризкуючи залишки сперми прямо на підлогу під ним. Ще кілька секунд він намагався віддихатися, поки не відчув, як старший, вперше зі стогоном у цьому процесі, скінчив усередину нього. Стало тепло та незвично, адже до цього ніхто з його партнерів не кінчав усередину.
       Дін навалився на нього зверху, однією рукою звільняючи очі Семмі від мокрого волосся, а потім провів шорсткими огрубілими пальцями по губах молодшого. Він пробував їх навпомацки, як якусь тканину, раніше йому не знайому. Припухлі губи були зімкнуті, Сем нарешті відкрито глянув на брата.
– Напевно, мені варто перепросити, – Дін був розгублений.
       Молодший нічого не відповів. Він жестом попросив його відійти і Дін, злазячи з брата, по дорозі натягуючи на себе забруднену білизну разом із штанами, дав йому вільний простір. Семмі теж швидко натяг на себе речі, немов боячись бути голим перед старшим і потім, спіймавши на собі його погляд, сказав, що йому терміново треба надвір. Він злякався своїх відчуттів поряд із братом і того, що зараз відбувалося між ними. Стало навіть трохи гидко, нудота підступила до горла. Німе мовчання, неоднозначні погляди один на одного і молодший різко вийшов у внутрішній двір будинку. Дін не встиг навіть зрозуміти, що сталося. Все ще паморочилося в голові, ноги підкошувалися.
– Чорт, Сем! – крикнув Дін у порожньому будинку, натягуючи на себе куртку і намагаючись якнайшвидше вийти у двір.

Частина 4

 

       Вибігши на вулицю, Дін відчув, як в обличчя вдарив прохолодний вітер. Подухи повітря змушували тіло тремтіти. Озирнувшись, старший помітив, що за лавкою сидить Сем, засунувши руки в кишені і по дурному згорбившись. Голова опущена вниз, погляд встромився кудись у землю, зовсім відсторонений. “Навіть не встиг натягнути нормально штани” – думає Дін, роблячи неспішні кроки до брата.
Від холодного повітря стає легше дихати порівняно зі спертою атмосферою в будинку. Та й взагалі, в душі стало значно краще, чи то від зняття сексуальної напруги, чи то від того, що тепер вони перед один одним як відкриті книги, просто бери та читай, що тобі треба.
       Старший підійшов до Семмі і сів навпроти нього навпочіпки, раптово відчувши, як важкий погляд брата впав на його чоло. Сем сховав своє підборіддя в куртку, тіло трохи тремтіло, зуби стукали один об одного. Дін підняв свої очі прямо на нього, а той почав відводити погляд кудись убік. Жахливо незручно, дивно і бридко. Сем не міг описати, як йому було гидко в цей момент. Він ніколи не міг подумати, що докотиться до сексу з рідним братом. Краще б одразу після кафе поїхав до того чоловіка чи втік би, нічого не розповідаючи Діну, аби не їхати додому.
       Він не міг сказати, що сам секс був неприємний, навпаки, це було чарівно, наскільки можна зрозуміти це слово. Зі своїх міркувань Сема перервав Дін, поклавши свою долоню тому на коліно.
– Семмі, – промовив він хрипким голосом, – Нам треба поговорити, – Дін і сам відчував себе паршиво, але на правах старшого брата повинен був почати розмову, – Як ти почуваєшся?
       Молодший обвів його поглядом з невеликою зневагою, хоча сам не розумів, чому так робить. Потім підтис губи і Дін помітив, як у того помокріли очі.
– Жахливо, – він намагався стриматися від потоку сліз, проте ком у горлі збивав його голос і він виходив писклявим, – Не розумію, що за херня сталася, це неадекватно. Навіщо це ти взагалі зробив?
       Дін відчув ще сильніший сором, що межував з бажанням втекти звідси кудись подалі, аби не відчувати цю нестерпну атмосферу. Рука інстинктивно сильніше стиснула коліна молодшому братові і він спробував придумати якусь відповідь.
– Я ревную тебе, – зізнався Дін, – Останнім часом це для мене як тортури, постійно думаю про те, де ти і з ким, – він увібрав у себе більше холодного, майже обпалюючого, повітря, – Мені здалося, що краще буду я тебе, кхм, – він не знав як вимовити це і закашлявшись, вирішив просто промовчати.
       Сем закотив очі вгору, вдивляючись у темряву. Стримувати сльози було дуже складно. Груди заполонила важкість, зітхання стали судорожними, немов повітря залишилося на пару хвилин.
– Так, так, я чув це, коли ти мене брав на кухні, – з сарказмом промовив молодший, стискаючи долоні в кулаки, – Це ж наскільки треба було мене ревнувати, щоб зробити, чорт забирай, інцест? – він відсмикнув ногу вбік, тим самим прибираючи руку Діна з себе.
       Старшому не було чого сказати. Сем раптом підвівся з лави і глянув на брата зверху, засовуючи руки знову в куртку. Дін теж неквапливо підвівся, розминаючи ноги. Голова закружляла і в очах трохи потемніло. Він не відразу зрозумів, що спина молодшого почала здригатися, той явно не стримався і заплакав. Дін не бачив, як Семмі плаче вже як кілька років. Востаннє він це помітив, коли молодший стримано, але дуже сильно плакав через фільм, на який вони ходили в автокінотеатр просто неба. Скільки було серветок, вимазаних у соплях – Дін не міг навіть порахувати. Тільки тоді це було кумедно, а зараз було боляче, і частково непросто стояти поблизу нього. Старший не був фахівцем із втіхи близьких йому людей. Найчастіше його словниковий запас обмежувався висловлюваннями – “Заспокойся” і “Все буде добре”. З жінками справа була легша: поцілунок, обійми, комплімент і вона вже посміхалася. З маленьким Семом теж було просто, все закінчувалося завжди грою в машинки або відволікаючими моментами і дитина вже радісно бігала навколо тебе, розповідаючи чергову дурість. Але дорослий Семмі, який стоїть спиною до нього і нестримно ридаючи, здається непосильним завданням. Діну теж хотілося б зараз розплакатися в когось в обіймах і просто вимовити все, що було на душі, але він був старшим братом. Йому треба втішати, йому треба підставляти плече, йому треба бути сильним. Слабкість не його варіант.
          Він повільно підійшов до Сема і акуратно обхопив долонею голову молодшого, поклавши собі на плече, дозволяючи тому, як у дитинстві просто поплакати в його куртку. Молодший уже став одного зросту зі своїм братом і незграбно згорблена шия вмостила голову на старшого. Дін гладив його волосся, прорізаючи крізь пальці пасма, намагаючись заспокоїти як тільки міг. Але той не зупинявся, нестримно хлюпаючи носом у куртку брата. Запах поту та брудної тканини вбивався в ніс молодшому, перемішуючи зі сльозами.
– Ну все, заспокойся, – наче в дитинстві старший заспокоював його, – Давай ми зробимо так: зараз підемо в душ, а потім відкриємо по пляшці пива і просто посидимо відпочинемо?
– Ти ж ненавидиш, коли я випиваю,- крізь туман в очах відповів молодший.
– Думаю, сьогодні можна. До того ж, ми навіть не відсвяткували твоє повноліття, – Дін по-своєму посміхнувся, а потім м’яко підштовхнув Сема до будинку.
       Молодший рушив короткими кроками до будинку, ще з опущеними плечима вниз. Дін йшов позаду нього, вдивляючись у постать брата і невтомно прокручуючи весь їхній вечір, усі їхні діалоги, абсолютно все, що тільки міг. Він намагався по всіх рухах вгадати, що діялося в голові у молодшого, але, крім втраченості, він нічого не роздивився в ньому.
       У хаті було тихо, лише годинник відбивав удари, наповнюючи приміщення хоч якимось життям. Шурхіт ніг і звук того, як знімають з себе одяг чоловіки, почав пробиватися крізь інші звуки. Дін підкрутив опалення, а потім пішов у душ. Після нього пішов Сем, вимиваючи під сильним натиском води тіло до ідеального скрипу, сподіваючись відтерти сторонні думки. Він навіть викинув цю губку у смітник, вважаючи, що вона надто брудна для подальшого використання.
– Мені треба купити нову губку, – Сем вважав, що старший навіщось повинен знати цю інформацію. Дін лише кивнув головою, намагаючись не ставити зайвих запитань.
       Озирнувшись на, одягаючого на себе футболку, Сема, старший побачив як почервоніло від пару у того обличчя, тіло теж було місцями червоне, ніби його продавлювали грубими пальцями впритул.
       Сем обернувся і хотів сісти за стіл, але погляд зупинився на широких плечах брата, на масивних руках, які щось робили на кухонному столі. Дін це теж помітив і вирішив розбавити ситуацію кількома словами.
– Стривай, зараз я щось одягну, – Дін взяв зі стільця чисту футболку і просунув голову в горловину, – А то бачу, що ти не можеш надивитись на мене.
       Сем лише видавив із себе напівусмішку, більш схожу на подив. Так, він справді задивився на брата, але швидкоплинно, просто дивлячись як крапельки води стікають із плечей, і як гарно відбивається світло від кухонної лампочки на рельєфній спині брата.
       Дін натягнув не себе футболку, відчувши як вода вбирається у тканину. Він не тримав із братом зоровий контакт до того моменту, як відкрив по пляшці пива і простяг її молодшому. Його улюблене темне, але таке неприємне для Семмі. Втім іншого напою в холодильнику не було і тому молодший зробив один маленький ковток, відчувши як гіркота шпарить ротом, змішуючись зі слиною. По тілу відразу розлилася приємна млість, віддаючись теплом у ноги і руки, зігріваючи грудну клітку. Хміль вдарив у голову вже після другого ковтка, адже до цього Сем рідко пив і навіть така кількість алкоголю могла вирубити його. Дін за якихось два ковтки встиг майже допити цілу пляшку пива і навіть не відчути себе розслабленим. Вони сиділи в цілковитій тиші, видаючи лише звуки від ковтків і дивлячись мельком один на одного.
Хотілося говорити про все, але водночас мовчати і не вимовляти жодного слова. Немов поряд сиділи не два брати, а абсолютно чужі люди.
– Це було досить грубо, – пересохлими губами промовив Сем, спіймавши погляд брата, голова схилилася на бік і він прикусив губу, – Мені соромно визнавати, але мені сподобалося.
         Дін навіть не здивувався. Лише посміхнувся, майже непомітно, щоб не бентежити молодшого. Семмі здавався розслабленим після всього. Алкоголь точно зробив своє і більше не відчувалася колишня напруга в тілі.
– Мені теж, – ледь чутно промовив Дін, виловлюючи емоції здивування на обличчі молодшого брата.
– Ти нічого не приймаєш? – спитав Сем, – На тебе зовсім не схоже. Ти плювався щоразу, коли у фільмі показували двох чоловіків, які цілуються.
-Це зовсім інше, – старший зробив ще один ковток пива, нарешті завершивши першу пляшку.
       Дін підвівся зі стільця і взяв ще одну холодну пляшку з холодильника, витерши футболкою піт з неї. Відкривачка плавно відкрила довгастий скляний виріб. Старший знову сів на стілець, відчувши, як хміль нарешті вдарив йому в голову, а ноги стали ватяними.
– Не дивись так на мене, – Дін посунув ближче стілець до брата і стукнув пляшкою пива об його, – Мені досі соромно перед тобою. Навіть не знаю, чи розумієш ти мене і чи вибачиш, – він зробив ковток і Сем повторив за ним, – Я таких ревнощів ніколи не відчував. Таке відчуття, що несе. Семмі, – Дін розумів, що хміль розв’язує його язик, – ти єдина в мене рідна людина, і я не можу тебе відпустити. Просто не можу і все.
       Сем поставив пляшку на край столу і поклав одну руку Діну на щоку. Обличчя було гаряче, а рука приємно холодила тіло. Очі хаотично оглядали обличчя близької людини, відчувалося як він не може заспокоїтися, постійно переминаючись на стільці. Та й сам Дін розумів, наскільки зараз він дивно виглядає і наскільки божевільна ситуація була між ними.
– Все добре, – сказав Сем, погладжуючи великим пальцем вилицю старшого, – Насправді, це просто секс, окей? Він нічого не зіпсував між нами.
       Дін кивнув головою. А Сем зупинив свій погляд на губах брата. Великий палець повільно почав пересуватися від вилиці до нижньої губи старшого. Дін підняв погляд на нього і скинув бровами. Сем не відволікався і розглядав дрібні тріщини на губах того. Великий палець обвів лінію нижньої губи, потім верхньої, трохи натиснув на неї і відчув протест Діна.
– Тобі голову зносить від півпляшки пива, припини, – грубо сказав старший, – Ти зараз наробиш дурниць, як я.
– Який же ти гарний, – молодший так і не припиняв торкатися його губ, – Неймовірно просто, – він перевів погляд на старшого.
       Семмі розумів, що він уже напідпитку, навіть п’яний, але тільки під таким станом у нього була можливість говорити і робити, що він хоче. Очі просили Діна не відштовхувати його.
– Чого ти хочеш, Семмі? – спитав Дін, відчуваючи, як великий палець брата залазить до нього в рот.
       Молодший ковзнув по вологій губі брата прямо до його вологого гарячого рота. Він обстежив нижню його губу, а Дін відчував лише солоний смак пальців молодшого. І це було страшенно сексуально, настільки, що він знову відчув приплив збудження до паху. Очі заплющились, тремтіння пройшло по тілу. Семмі посміхнувся і засунув ще один палець йому до рота.
– Облизни, – сказав він.
       Дін слухняно облизав фалангу шорстким язиком, відчуваючи як молодший кайфує від процесу. Сем досліджував піднебіння, губи, язик – все, що траплялося його пальцям.
– Я дуже хочу тебе поцілувати, – сказав Сем, вдивляючись у те, як глибоко його пальці заходять до рота братові.
          Дін знову слухняно кивнув і молодший, витягнувши пальці, на мить забарився, а потім притулився своїми губами до нього. Довелося підвестися і спертися коліном об стілець брата, щоб обхопити двома долонями обличчя старшого і сильно притулитися своїми губами до нього. Дін перекинув голову вгору і дозволяв молодшому робити з ним усе, що той захоче. Він і сам страшенно хотів Сема, бути поряд з ним, нарешті відчувати його по-справжньому. Він навіть захотів відчути язиком член його власного брата, зробити йому приємне, почути як стогне від насолоди його молодший. Від одних думок тіло збуджувалося не на жарт, алкоголь нещадно бив по скронях.
       Сем цілував його так, як не цілувала ще жодна дівчина. Він робив це ніжно, але в той же час, з неймовірною завзятістю та пристрастю. Хотілося розтягнути цей момент на вічність, назавжди запам’ятати його в цій кімнаті. У хаосі того, що відбувалось, вони зсунули пляшку пива з краю столу і та впала на підлогу, голосно розбившись на дрібні уламки. Кімнату заповнив запах пива, але брати лише посміхалися один одному в поцілунку, іноді відкриваючи очі, щоб зрозуміти, куди їх п’яні тіла заносить. Вони пересувалися на ліжко, ні на мить не відволікаючись один від одного. Руки Діна безвольно впали по боках, Сема долоні припали до щок старшого. Дін усе намагався торкнутися того за стегна, але сором перед таким моментом не давав йому це зробити. Чиста свіжа футболка просочилася не лише потом власного тіла, а й молодшого брата. Він уже кілька разів пошкодував, що добряче підкрутив опалення.
       Вони впали на велике ліжко, досі досліджуючи роти один одного. Спека і безумство сп’яніння валили з ніг, і тільки приземливши голови на подушку, вони зрозуміли, наскільки сильно втомилися за весь час. Сем ще недовго дивився у вічі братові, а потім заснув буквально за пару хвилин. А старший так і продовжував погладжувати вилиці та пасма тонкого волосся Семмі, поки той сопів як ні в чому не бувало. Він чітко для себе вирішив, що у світі демонів, вбивств та хаосу, їхній зв’язок це зовсім не гріх, а, можливо, одна з найпрекрасніших речей.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Частина 1,2,3 і 4



  1. Це так прекрасно! Чесно кажучи, навіть не можу підібрати влучних слів, щоб описати свої відчуття, після прочитання цієї роботи!