Фанфіки українською мовою
    Фандом: Brawl Stars

    Вечір, Лола, що повертається до себе в гримерку, говорячи з кимось по телефону, помічає, що в невеличкому вікні горить світло. Насторожено вона підходить до дверей та різко відчиняє їх. Перед її очима постає Колетт у всій красі – сидячи на її кріслі майже гола, з роздвинутими ногами. Помітивши акторку, дівчина заливається рум’янцем та старається прикритися. Лола ж в деякому шоці закриває за собою двері на ключ, та не припиняючи розмови по телефону, підходить до фанатки. Та, в свою чергу, сидить в ступорі, бо не знає, що їй робити далі в такій ситуації. Жінка повертає крісло разом з Колетт до дзеркала і кладе свою руку їй на груди. Далі вона проводить рукою з її грудей доверху, по зоні декольте, вище і аж до самої шиї, поки не переходить на спинку крісла. Дівчина ж слідкує за рухами і емоціями Лоли через дзеркало, вся червона від сорому. Лола помічає це і дивиться в очі відображенню Колетт, доки та не відводить погляд. Відійшовши від крісла до невеликого дивану в кутку, Лола сідає на нього і знімає з себе свої туфлі, далі знімає пояс з сукні, при цьому продовжуючи розмову. Колетт ж трішки відійшовши від шоку, знову підводить погляд і дивиться на Лолу через дзеркало, бо на інші рухи в неї бракує тепер сміливості. Акторка продовжує роздягатися, знімає з себе свою сукню. Колетт слідкує, як в жінки оголюються груди, які були вдягнені в бра без шлейок, потім талія, і так до кінця, доки одяг вже не був скинутий зовсім і лежав на підлозі. Нижня білизна на Лолі була чорна, звісно що дорога. Зелені, напівпрозорі панчохи трималися на спеціальних підтяжках. Далі жінка підвелася, знову підійшла до крісла, і одним локтем сперлася на його спинку. Цією ж рукою вона легенько погладила свою фанатку по голові.

    Сидячи в ступорі, Колетт не знала, що їй робити. Чи встати і швидко втіки, чи навпаки, прийняти рухи Лоли і піддатися їй? Зрештою, це вона пробралася сюди і робила непристойні речі.

    Доки фанатка думала, Лола закінчила свою розмову та поклала телефон на стіл. Одним різким рухом вона обернула крісло та сперлася руками об його підлокітники, поглянувши на Колетт.

    – Дивися, зайчику, – почала говорити Лола з невеликою посмішкою, – в нас є два варіанти. Перший, ти робиш зараз все що я кажу і ніхто та ніколи не дізнається по цей випадок. І другий, я тебе відпускаю, але про це дізнаються всі.

    Колетт прийшла в ступор. Звісно, вона вибере перший варіант, бо їй важлива її репутація, інакше вона втратить не лише свою роботу. Опустивши очі, дівчина тихо відповіла:

    – Добре, я згодна на перший варіант.

    Посміхнувшись, жінка відпустила крісло та повернулася назад до дивану. Сівши в куток, вона розкинула руки в сторони і закинула ногу на ногу. Далі очима і жестом однієї руки вона “запросила” дівчину до себе. Остання ж підійнялась й слухняно підійшла до жінки, скромно сівши поруч. Лола оглянула її, та переклала одну свою руку їй на стегна й трішки погладила їх. Потім, трішки підвівшись, вона взяла іншою рукою Колетт за підборіддя і потягнула до себе і почала цілувати її, розмазуючи свою темну помаду по її вустам. В цей час Колетт своєю рукою протиснула руку Лоли між своїх ніг. Жінку здивував цей рішучий жест, але зупинятися вона не збиралася. Підіймаючи руку вище, до інтимної зони, вона продовжувала цілувати Колетт.

    Різко перервавши поцілунок і відпустивши голову дівчини, Лола трохи підсунулася ближче і швидко пересадила її на свої коліна. Посміхнувшись, жінка продовжила поцілунок, знову просунувши руку до паху Колетт. Фанатка в свою чергу трохи розвела ноги, аби Лолі було зручніше, і поклала свої руки на плечі їй. Акторка просунула свою руку глибше й стараючись бути максимально ніжною зі своїми довгими та дещо гострими нігтями. Знайшовши пальцями клітор у Колетт, вона обережно почала “гратися” з ним. Дівчина ж трішки спустивши бюстгальтер Лоли почала стискати одну з її грудей в своїй руці.

    Відірвавшись від губ, Лола перейшла трішки нижче й залишила декілька слідів від помади на її шиї. Доки Колетт відчувала задоволення від кожного руху жінки, супроводжуючи це тихими стонами, Лола продовжувала стискати її клітор пальцями.

    Це продовжувалося недовго, після чого акторка двома пальцями пішла далі. Їй було дуже прикро, що нігті заважали в такий інтимний момент, але нічого вже зробиш. Лола обережно проникнула пальцями в піхву Колетт. Остання ж від цього руху, застогнала, неначе їй було трохи боляче, але відразу ж поглянула на жінку. Зрозумівши все на свій лад, біловолоса дівчина відпустила груди Лоли і й також потягнула свою руку донизу, але не до себе. В тей час, як акторка повільно, аби не завдати болю, рухала пальцями всередині, фанатка легко протиснула руку між своїм тілом, нижньою білизною і тілом Лоли. Доторкнувшись до вже трохи набухлого клітору жінки, в останньої на обличчі з’явилася посмішка.

    – Чому так невпевнено? – неголосно й легко промовила Лола.

    Від несподіваних слів, Колетт трохи засоромилась, але швидко отямилася від цього і почала приносити задоволення жінці.

    Весь цей процес відбувався ще протягом невеликого часу, впродовж якого акторка дозволяла собі ще більше розмазати помаду по губам трохи поїхавшої фанатки, казати різні вульгарні речі, аби відчувати пальцями, як соромиться і трохи нервує Колетт. Дівчині ж це зовсім не заважало отримувати задоволення, ба більше, їй так подобалося ще більше. В один момент сталкерка відчула самий пік кохання, й не контролюючи себе, доволі сильно стиснула пальці, роблячи Лолі боляче. Від несподіваності, акторка аж трохи відкрила рота й подивилася донизу. Одразу ж після цього Колетт прийшла в себе, відпустила і витягла руку.

    – Пробачте.. – Винувато промовила дівчина, споглядаючи за очима жінки. Лола теж прийняла руку.

    – Нічого, я тебе розумію, – вона посміхнулася. – В мене до тебе є пропозиція. Як тобі ідея цю ніч провести в мене вдома?

    Збита з пантелику такою пропозицією, фанатка трохи витримала паузу, а потім погоджуючись кивнула головою. З допомогою зеленоволосої жінки, Колетт пересіла з її колін на диван поруч, і трохи відпочила. За цей час, Лола підвелася і поправила свій макіяж біля дзеркала. Далі сама вдягнулась, й допомогла дівчині витерти з обличчя залишки помади. Й через деякий час вони разом пішли до Лоли додому.

     

    0 Коментарів