Фанфіки українською мовою
    Фандом: Політика
    Мітки: AU
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    Початок саміту, Макрона потрібно багато з ким зустрітися . Але найбажаніша зустріч, на яку він чекає , звичайно з Зеленським . І от довгоочікувана зустріч настала. Всього пару кроків , і Зеленський у міцних обіймах Макрона. Далі довгі години розмови про політику . І все настав час прощатися , але це ще не кінець , і вони обов’язково ще побачаться .Саміт підходить до кінця . Всі збираються на групове фото. Після саміту всі розходяться по номерам, але тільки не Макрон. Він іде в номер до Зеленського. Сказати що між ними щось є , дружні стосунки і не більше так думає Зеленськи , але не Макрон. Після того як Макрон зайшов у номер до Зеленського( звичайно без попередження ) , Зеленський тільки вийшов з вани , і був здивований таким несподіваним гостем. Але вигнати його він не міг. З одного боку, це порушення особистого простору Вови, а з іншого було просто дружнім візитом. Так бумав Зеленський , але в Макрона були зовсім інші плани.Спочатку Вова запропонував випити чаю , Емануель ж запропонував випити вина, що вони перешли в більш неформальну обстановку.Володимир погодився. Сьогодні був важкий день, і їм потрібно трохи росладитись.Вони випили  майже всю бутилку вина . Розповідаючи один одному історії життя . Говорили вони до опівночі , поки Вова не заснув в міцних обіймах Емануеля.

     

    0 Коментарів