Фанфіки українською мовою

    Була звичайна п’ятниця.Всі працювали вони вже майже розкрили вбивство доньки якогось мафіозі.

    С-Бром,що там у тебе?

    Б-Я ВИЧИСЛИВ ЙОГО!!!!!

    С-Ольго Сергіївно, Броменко вичислив його

    О-Прекрасно я висилаю туди наряд.

    Через деякий час вбивцю вели у кімнату допитів.

    О-я його допитаю

    Андрійко і Стасік дивились за ними через камери.

    Б-Стас, може сьогодні до мене заїдеш? Може фільм подивимось?

    С-Вибач я не можу(

    Стасік посміхнувся Брому через та другий трохи почервонів.Так, Бром давно був закоханий у Стасіка і тому щавжди шукав способи з ним зустрітися. Чи то разом сходити за кавою чи разом щось дослідити.

    О-Так що, Петро Зюзюбенко, зізнаетесь?

    ?-Так, це я її грохнув.

    О-Добре.Конвойний!

    Оля вийшла з кімнати і Маша запропонувала відсвяткувати ще одне розкрите вбивство.

    *ввечері*

    На телефон Стасіка подзвонили. То була та дівчина з якою він хотів зустрітися. Як вияснилося щ розмови дівчина йде на побачення з іншим і взагалі Шугаєв був їй потрібен лише для того щоб побісити свого нареченого.

    С-Бром!

    Б-Що?

    С-А твоє запрошення ще в силі?

    У Андрійка наче очі заблищали від щастя.

    Б-Звісно пішли)

    На вулиці було вже 10 вечора. Падав лапатий сніжок, який ніжно осідав на гілки дерев,на лави у парку крізь який наші хлопці йшли. А он бігають дворові собаки Видно що вони раділи снігу і просто гралися.Стасік зиркнув на них і посміхнувся.

    Б-хах, ці песики такі милі)

    С-Ага.. слухай ще довго йти?

    Б-та ось вже тут. Давай ще у магаз заскочимо купимо щось?

    С-Гоу.

    Вони зайшли у магаз “у Наталки”. Там вони придбали якісь смаколики і ось нарешті відчиняються двері квартири Брома. Стас пішов помив руки поки Бром відносив покупки на кухню. Після він пішов перевдягнутись. Стас на той час як слухняний хлопчик сидів і чекав на друга. Тут вийшов Андрій у червоних штанях та у чорній футболці.

    Б-слухай, йди теж перевдягнись я тобі там залишив на ліжку червону худі ти її там побачиш, і чорні штані.

    С-дякую)

    Б-Що сприводу фільма..

    С-гоу якийсь детектив?

    Б-Ок як скажешь

    Бромчик як справжня аніме-тян послухалася свого хазяїна і вже все підготував до перегляду. Тут прийшов Стасік і вони впали на диван, та почали дивитися фільм.

     

     

    0 Коментарів