Фанфіки українською мовою

    Ранок.Круколап спав на сіні,а Ячмінь тим часом ловив мишей.Через пару митей Круколап прокинувся,а Ячмінь уже йшов до нього з величенькою мишкою.Коли Ячмінь підійшов,Круколап нявкнув:

    —Привіт,Ячмене

    —Привіт Круколап-а тоді Ячмінь поклав мишу біля нього.

    —Я зловив як раз для тебе-нявкнув Ячмінь.

    —Дякую Ячмене-промуркотів Круколап і почав їсти мишу.Але коли він доїв мишу,він не був ситим,у нього заболів живіт,і він почав задихатися.

    —Ячмене!-тихо гукнув Круколап.Але коли Ячмінь підійшов,Круколап був напів мертвий.

    —Круколап!-верескнув Ячмінь.Але за мить Круколап перестав дихати.Він був мертвий.Ячмінь притулився до нього,і почав вилизувати його хутро.

    —Дякую що прийшов до мене,і ми були разом-промурмотів Ячмінь до мертвого кота.

    Круколап опинився біля Чотиридерева.Там були Синьозірка,Плямолистка,Левосерд,Рудохвіст,Жовтоікла,Плямошкур,Куцохвіст,Білошторм і Ряболиця.

    —Вітаю Круколап.-нявкнула Синьозірка—На жаль,ти загинув,бо був отруєним мишею.

    —І Круколап..-нявкнув Рудохвіст—Дякую,що бачив мою смерть,і що ти був проти Тигрозора до його і своєї смерті.

    —Круколапе,ти був хорошим новаком,але через брехню Тигрозора,майже усі,окрім мене та Синьозірки були проти тебе.Ми вдячні тобі за все-нявкнув білий вояк.

    —Круколапе,ти був сміливим паціентом,а також хорошим другом і новаком‐нявкнула Плямолистка.

    —Круколап,хочеш оглянути наш табір?-нявкнула Синьозірка.—Тут ти у безпеці.

     

    0 Коментарів