Іґніс
від ariomaЯ повернувся — вона відвела погляд. З вирізу футболки визирали мідний ланцюжок Іфрана й бежева бретелька. Ґайя задерла руки й потяглася — футболка оголила її живіт і червону смужку на талії, де перетиснули джинси. Я рвучко поцілував її просто над пупком — шкіра взялася сиротами. Інше питання, простіше, ніж про чотири кільця, зависло на язику. Чи радше бажання: зняти з неї весь цей одяг, зараз же. Бо спирало дух від самого погляду на вигин плеча, тінь у западинці ключиць. Я захлинався від того, яка Ґайя гарна, і ніколи раніше не відчував власної тілесності так чітко. І мені хотілося побачити, як вона озиватиметься на кожен дотик. Бо те, як Ґайя мружилася від задоволення, як тріпотіли її повіки від особливо вдалих поцілунків (їй подобалися ті, що у внутрішній бік зап’ясть), заводило більше, ніж я міг уявити.
Тож я поцілував її, ніжно, ледь торкаючись шкіри, все вище і вище, аж до краєчка проклятої бежевої білизни.
Великий М однозначно не дочекається нас на вечерю, та й сумнівно, що його так вже хвилює наш апетит.
Її шкіра, вершково-тендітна і бліда, була достойна найтоншого шовку Тоскаді, і я цілував її, аж поки не запустив великі пальці під краєчок білизни і легенько не провів до ребер.
— Ще, Іґнісе… — Ґайя майже простогнала моє імʼя. Її губи розплилися в щирій усмішці, такій відкритій, як ніколи. Мені хотілося зупинити час, запам’ятати кожну деталь її сяйливого обличчя.
щеіґнісещеіґнісещещещещеще
Я піднімався все вище, і моє серце шалено гупало у відповідь на цю близькість.
Цей момент змінить нас обох, і від того в животі скручувалося пружиною хвилювання. Поспіх тут ні до чого; нам обом здається, що треба звикнути до цього, тож я знову почав цілувати її, спочатку м’яко, а потім усе більш відверто, і, здається, ми обоє забули, як дихати.
іґнісенезганьбисяіґнісеіґнісе
Дух-хи, хоч би не зганьбитися. У мене не було достатньо досвіду, щоб бути впевненим у своїх діях. Я не знав, скільки досвіду є у Ґайї. Але принаймні я міг би зробити все якнайкраще для неї. Точно міг
Вона бажала мене, і це було написано в кожній лінії її надзвичайно красивого тіла. І я міг попіклуватися про її бажання.
— Ще, Іґнісе… — промовила вона, і в її словах звучала спрага.
щещещещещещещещещеще
Ще… Усе, що завгодно для неї, всі мої ключі і всі мої бажання були для неї, моєї Ґайї. Я захлинався… захлинувся від того вогню, що розгорався під шкірою, від яблучного смаку її губ, від корицевого аромату в ямці вище її ключиць. Зажмурююсь від канонади відчуттів, і по карті її тіла мене ведуть тільки її тихі стогони.
Маленькі півкола її грудей, п’янкіші за найкраще вино, піднімаються і опускаються зовсім без ритму, рвано і схвильовано, коли я легенько проводжу пальцями по оксамитових вершинках і далі, між ними, окреслюючи доріжкою вниз по втягнутому животу. І одразу за ними — губами збираю тремтіння з її шкіри, легенько цілую біля пупка, знову і нижче, біля самого краю джинс.
— Допомогти? — Її голос, вже зовсім глибокий і чуттєвий, тремтить, тож я лише хитаю головою і розплющую очі. Стягую її джинси і, не в змозі опанувати себе, цілую тазові кісточки. На фоні білизни вони видніються гострими піками, і я мимоволі думаю, як класно було б відвезти Ґайю кудись на берег моря, купатися цілими днями і так само цілувати потім золотисту від засмаги шкіру, вдихати запах сонця з волосся, збирати губами краплинки солоної морської води з її спини. Годувати її з рук цукерками і приносити каву в ліжко щоранку
Я провів легенько пальцями між її стрункими стегнами і ніжно-ніжно цілував шкіру від коліна і нижче, ще нижче — до самого центру, туди, де мені так хотілося бути зараз. Повільно, торкаючись знову і знову, і мені здається, що я чую її задоволене муркотіння.
Це було гаряче до нестерпності — дивитися, як тремтить низ її живота, як різко вона втягує повітря ротом, як усміхається і кусає губи.
Але ще не час, ще ні.
щеніщенінечасігніседихайдивисяцілуйцілуйцілуйцілуй
Правильно. Це все відчувалося дуже правильно, ніби всі мої невдачі вели мене до цієї миті, єдиного моменту дійсності, де я чітко і впевнено знатиму, що робити далі.
Раптово Ґайя вигнула спину, і в її русі була відчайдушна потреба. Це було гаряче до нестерпності — дивитися, як тремтить низ її живота, як гарячково стискаються стегна навколо його руки і тріпотить усе її тіло, неймовірно красиве в палкому жарі і пристрасті.
0 Коментарів