Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Відьма рішуче зайшла до кабінету.

    — Доповідай, Марку, — подарувала вона посмішку своєму помічникові. Хотілося вже швидше перевестися до Чотирнадцятого, бо Третій набрид дуже швидко.

    — За свідченнями схопили одного підпільника, мем, — заїкаючись вимовив молодий хлопець, який щойно вийшов з Академії, — Айзек… Зачекайте хвилинку, я уточню прізвище…

    Відьмі хотілося вірити, що це не той Айзек, про якого вона подумала.

    — У нашій базі він проходить під прізвиськом «Пілот». Реальне прізвище не вказано, вибачте. Накажете з’ясувати, мем? — виправдовувався Марк. Прокляття.

    — Айзек Грей. Айзек, чортів, Грей! — Відьма вдарила кулаком по столу.

    — Мем? З вами все гаразд?

    – Де він знаходиться?

    Хлопець почав тріскати клавіатурою комп’ютера, намагаючись знайти потрібну інформацію.

    — Він вважається одним із найнебезпечніших підпільників… Це конфіденційна інформація, мем. В базі немає.

    — Девіл знає?

    – Не можу сказати. Вас записати на прийом до Генерала?

    — Не треба, сама дійду.

    Вона різко встала, махнувши волоссям і попрямувала до виходу.

    Айзек, чортів, Грей. Айзек, чортів, Грей! У думках крутилася лише одна фраза.

    — І, Марку, ти нічого не чув та нічого не бачив.

    — Але це проти Статуту…

    — Марку, любий, тобі повторити?

    — Я зрозумів, мем. Удачі вам.

    —Дякую, — посміхнулася йому Відьма. Цей хлопчик буде вірний їй до самого кінця. На відміну від дурня Айзека, який вляпався до вух.

    Я випросила імунітет для нього. Домовитися з Девілом… Ти хоч розумієш, Айзеку, наскільки складно було заробити це? Ти не розумієш. Ти пілот! Ти маєш авторитет у підпільників! А Відьмі розгрібати! А бідолашній Анетт робити все заради того, щоб ти не опинився там, де ти є. Чортів Айзек.

    Що треба було зробити, аби тебе загребли у підвал Штабу Легіону? Ось що?

    Ідучи довгими коридорами Відділку, вона присягалася собі, що востаннє зустрічається з генералом Девілом з приводу визволення Грея.

    ***

    — Ти знаєш, навіщо я тут, – її захід був коротким.

    — Його здали свої ж.

    — Мені начхати, хто його здав, ти обіцяв!

    Генерал Девіл підійшов впритул до Відьми і торкнувся її обличчя рукою.

    — Мила Відьмо… Якби не він, ти була б уже лейтенантом мінімум. А то й моєю правою рукою… — вона мовчала

    — Але один підпільник… Нікому не відомий мрійник… І ось він стоїть між нами? Відьмо, схаменись!

    Відьма продовжувала мовчати.

    — Ти продаєшся заради одного хлопчика з минулого? Навіщо? Він уже пішов… Давно пішов… Він залишив тебе першим…

    —Девіле, ти знаєш, що мені потрібно. Де його тримають?

    — Та що ж ти така напружена, га? — генерал обійшов дівчину і обійняв ззаду. — Ти в курсі, як отримати інформацію.

    Вона вислизнула та швидко відійшла на відстань двох метрів.

    — Ти дав своє слово! Ти обіцяв мені імунітет для Айзека Грея! Ми домовлялися! А зараз ти хвалишся тим, що спіймав його, Пілота?

    — Мила, я й так дуже довго відтягував це, керівництво хотіло результатів. Останнім часом він активізувався, був помічений на Ринку, і таке інше.

    — Ти міг цьому перешкодити.

    — Погодься, що це було б неправильно.

    Вона була згодна. Так стверджує Статут поліцейського.

    — Камера, Дияволе. Номер камери.

    — І що це тобі дасть?

    — Я хочу знати номер камери.

    — Ти хочеш його звільнити.

    — І це також. А ти, виявляється, не дурень.

    — Був би дурнем — не став би генералом, — лукаво сказав той, кого називають Дияволом.

    Вона розуміла, що залишився єдиний козир та можливість врятувати цього козла Айзека Грея.

    Відьма ступила два кроки і міцно поцілувала генерала Девіла.

    Командир усміхнувся. Він був задоволений. Ціна була прийнятною для мети Відьми. Їй потрібний лише номер камери.

    —Двісті двадцята камера, четвертий блок,— сказав генерал.

    —Дякую,— вогник блиснув в очах Відьми. — Хай живе Місто!

    — Хай живе місто, майоре!

    Вона, прискорюючи крок, майже вибігла з кабінету голови Західного міста.

    — Я заплющу очі на твою витівку, але далі розбирайся сама! — прокричав він услід відьми.

    — Так точно, сер! — обернувшись, відповіла дівчина.

     

    0 Коментарів