Інша любов
від finicoВона бореться. Вона йде далі. Вона падає, вона затинається, вона ламається.
Він зламає її остаточно. Він. Тільки він.
Він любив хоробрість в її яскравих, живих зелених очах. Ці спритні, хоч і незграбні рухи в дуелі. Цю сильну та непереможну жагу до життя, яку можна було порівняти тільки з тим, як вміло вона шукала персональне лихо.
Лорд Волдеморт обожнює життя, він одержимий питанням безсмертя. Вона – Гаррі Поттер, і кожного разу їй вдається видертися з підступної та міцної хватки Смерті без особливих вмінь.
Він з захопленням розглядає тендітну фігуру попереду. Вона хоробра, вона сильна. Вона непереможна із своєю нерозсудливістю. Поки в цих очах горить зелений безстрашний вогник – Гоґвортс буде стояти.
Поки існує хоч одна людина, яка дивиться на світ з таким же вогнем, Олімпійським вогнем, вогнем, на якому тримається увесь світ – Гоґвортс буде стояти.
Вона ледь помітно трясеться.
«Тільки цілком дурна людина не боїться за своє життя», – думає Волдеморт з тихою та майже дитячою радістю.
Вона боїться.
Боїться.
Вона прекрасна. Неймовірна. Ідеальна як союзник, ідеальна як ворог.
Довге волосся Гаррі вкрите товстим шаром бруду, чорна мантія більше схожа на шмаття, аніж одежу, але Волдеморт задоволений.
Вона бореться. Вона йде далі. Вона падає, вона затинається, вона ламається.
Він зламає її остаточно. Він. Тільки він.
Повільно, аж занадто повільно Лорд Волдеморт підходить до неї. Вона навіть не закінчила школу, жодного року навчання не провела в повному спокої. Більше ніж себе пам’ятає вона носить шрам, який їх пов’язує.
Цей вогник в їх очах росте, він стає справжньою пожежею. Непогасна пожежа. Пожежа, яка захопить не одне містечко, не одну родину. Пожежа, яка вбереже її від цього усього.
Коли Волдеморт доторкається ніжної щоки Гаррі своїми кігтями, то відчуває нічим не прикритий захват всередині. Якусь таємну пристрасть, лихе задоволення.
Йому надто сильно подобається уявляти те її становище, що і чекає на меншу частину магів тут – повстанка, людина, яку покарають за законом. Людина, яку особисто буде карати лорд Волдеморт.
Це гідно. Дуже гідно.
Вона отримає це все тільки тому, що відзначена з народження.
Він хоче виколити ці очі, коли його коготь проходить прямо під ними. Хоче випити цей страх, хоче виломати ці руки в щирому захопленні ними.
Стискає руку на її підборідді, відчуває те, як сильно Гаррі стискає паличку, знає те, що вона зробить, якщо чи коли він кине в її сторону Аваду Кедавру. Він все знає.
І це майже нудно. Майже.
Він тонко всміхається і витягує з ножен тонке та гостре лезо меча.
Зелені очі встигають повністю зникнути за зрачком, поглинені страхом, але встигають вони тільки це. На обличчі навіки застигає гримаса болі.
В наступний момент усі тут чують те, як свистить меч в повітрі, і бачать те, як тіло останньої Поттер падає на холодну, мерзлу землю. Як її кров’ю, гарною, яскравою кров’ю окроплюється земля.
Окроплюється кров’ю спасительниці, кров’ю обраної.
Кров обраної, кров, яка стікає по його пальцям, рукам, зап’ясткам.
Волдеморт ховає меч назад, а потім одразу ж хапає голову в ніжні тиски обох рук, притягуючи до рівня своїх очей. Захоплено розглядає.
Цілує.
Він вчинив як воїн. Маґл. Том Редл до того, як повністю зійшов з розуму.
Він любить її хоробрість, ці спиртні рухи, цю жагу до життя.
Але кохає тільки ті моменти, коли кров покриває темне волосся, а мляві, мертві очі без жодної краплі життя дивляться в пустоту в його червоних зіницях. Тухне переможений непереможний вогонь, лихо, врешті решт, дістається до жили життя.
І обриває її.
Страшно але красиво. Гаррі тут зображена нейомірно гарно, і від того ще болючіше читати
це жа
ливо неймовірно, це жа
ливо гарно
якісь такі емоції беруть ввер
. знову
очу сказати, як же прекрасно ви пишете. нат
нення вам у наступни
робота
.