Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)
    Персонажі: Hoseok

    Музика перервалась і п’яний голос іменинника голосно ,щоб перекричати гомін прокричав «А зараз час парочок , я не знаю,як це правильно називається , то ж нехай буде повільний танець!».Так як людей було не багато місця хватало всім, , а враховуючи що не всі хотіли танцювати , а пішли поповнювати запаси алкоголю в організмі – питання місця відпадало.
    Юнгі стало скучно і він хотів розімятись , його співбесідник відлучився за покликом природи , і в поле зору потрапив Чон Хосок.Підійшовши до нічого не підозрюючого хлопця він протяг руку і промовив:
    Ю;- Потянцюєм?
    Ч;- …Ага :– трохи здивований пропозицією брюнет погодився.Раніше йому не приходилось танцювати з хлопцями.Але це просто танець то чому б і ні.
    Серед трьох пар дівчат і хлопців тільки вони були парою одної статі , але ніхто на це не звертав уваги окрім Чонгука який танцював з якоюсь подругою і час від часу поглядав на них либлячись в усі тридцять два.
    Музика закінчилась і частина людей вирішили уєднатися в окремих кімнатах.Нащастя подарований батьками на вісімнядцяти-ліття будинок дозволяв в собі вмістити всіх , ну може не всіх,але частину точно.
    Чонгук з його подругою теж зникли з поля зору , і в кімнаті залишились лише Юнгі і Хосок.Юнгі на дивані і Хосок в кріслі навпроти Якщо не брати до уваги наполовину пусту ємність з алкоголем та сплячого під столом з їжею чолов’ягу.Друзі пили коняк який Хосок знайшов під диваном і сміючись навперебій говорили.
    Ю;- А ти сам де живеш?
    Ч;- Я родом з …. Але недавно в Дегу переїхав , бо знайшов роботу яка до душі , знімаю квартиру.
    Ю;- О,то я теж з Дегу,а чому я не бачив тебе на пероні?
    Ч;- То я ж прийшов швидше,потяг хвилин 20 стояв
    Ю;- А,ну логічно…
    Ч;- Там,в лісі , я тобі не доставив дискомфорту?
    Ю;- Ні, ніякому разі , я б не промовчав якби мене щось турбувало.
    Ч;- ….Ясно….
    В кімнаті було чути тільки музику,хлопці мовчки сиділи на дивані і пили віскі,Хосок знову закусив щоку і дивися в вікно , мабуть звичка така чи що.
    *Ю;- В нього такі довгі вії , і губи..Привабливо виглядають…*
    Ю;- І як тобі та дівчина,Міка ніби?
    Ч;- Ну,нічого так,хороша спвібесідниця , а Чімін як?
    Ю;- Чімін, цікавий , хз…
    І знову тишина.Юнгі хотілось говорити з другом про все і одночасно про нічого,але він не хотів порушувати тишину, час від часу роблячи ковтки з вже майже пустого стаканчика він дивився як тьмяне світло падає на темне волосся хлопця навпроти , алкоголь затуманив розум Юнгі , але не настільки , щоб хотілось спати.Він взагалі не швидко хмелів , в його голові крутились гурмою думки , від мовчки дивися на вії ХоСока , то на його губи , роздивляючись всі риси обличчя , дивився як художник на музу , щоб запам’ятати кожну деталь…Хосок не витримав тиску погляду й різко на скільки могло дозволити захмелівше тіло повернувся до Юнгі.Їх очі зустрілись і від несподіванки рудоволосий поперхнувся напоєм.
    Ч;- Чого витріщився , чи в мене щось на обличчю?
    Ю;- Я? Та ні , простов….в тебе гарні риси обличчя…Покатаємось як повернемось в Дегу , а ще ти мило спиш) :- мовив він усміхнувшись тільки куточком губ.
    Хосок мовчки піднявши від почутого брову дивися на співрозмовника не розуміючи для чого він сказав всі ці не пов’язані між собою речі.Мін поставив пустий стакан на стіл і склав руки на грудях дивлячись на брюнета , той в свою чергу час від часу поглядав на нього.
    *Ч;- Блін , він симпатичний , цікавий , а його бліда шкіра ніби цукрова пудра.Але він мене лякає своєю поведінкою…*
    Ч;- Налити ще?
    Ю;- Ну…Давай?
    Хлопець дістав з-під столику наполовину пусту пляшечку з коньяком та схилився над стаканом друга ,щоб наповнити його.Юнгі не знає що він робить , але й не противиться своїм діям , він міг би подумати про свої моральні принципи і так далі,але не думалось , чи не зотілось….Він хапає хлопця за частину чорної сорочки і тягне на себе.Той в свою чергу з пляшкою в руці падає на Міна.Не довго думаючи провокатор притягуючи за шию цілує його в губи.В уста на які він дивився коли той спав у лісі,коли він сидів навпроти нього,в уста на яких ще не вивітрився смак коньяку і цукерок які ще лежали в кишені його олімпійці…Поцілунок здавався їм вічним хоч тривав не більше 30 секунд.Але Хосок був не готовий до такого і з розкритими очима відсторонився від хлопця , все ще тримаючи пляшку в руках.
    Ч;- Ти нормальний?
    Ю;- А ти в мене на колінах….Не знаю , до психолога не ходив…В тебе смачні губи
    Ч;- Це просто ти п’яний , я певно піду спати , а то ще накою дурниць…
    Юнгі вирішив покурити то ж вийшов на балкон , але як тільки він витягнув запальничку , відчув ,що в районі грудей холодно.Здається коли Чон падав все таки пролив трохи коньяку на сорочку яку йому дав Чонгук.
    Ю; – От фігня…
    Юнак розвернувся і пішов в гостьову кімнату де й лежали його речі.Коли він зайшов Хо вже спав , то передягнувшись в футболку він теж ліг на ліжко.Обнявши ззаду друга , (він вже не був впевнений чи можна вважатись друзями після того ,що він зробив ) втягнувши запах шампуню з цитрусом яким пахло волосся брюнета через якийсь час він теж заснув.

     

    0 Коментарів