Ілюзія обману
від ukr wiksОсь і новий фанфік)
Підписуйтесь на телеграм канал, щоб першими дізнаватись про те, що вийшов новий розділ👇
Посилання: https://t.me/ukrwikss
Назва: Академія слова🗣️
Чорне авто зупинилося біля брами розкішного заміського маєтку. Це був надзвичайно красивий та величний будинок та ще й з неабиякою давньою історією. Женя і Спартак приїхали сюди на вручення престижної премії в області психології. Спартак був спокійним та впевненим , він точно знав, що нагорода за ним і в голові неодноразово прокручував слова своєї промови.
Чоловіки були одягнені у вишукані чорні костюми та впевненими кроками зайшли всередину. В холі вже починали збиратися люди. Всі гарно вбрані, усюди квіти у вазах та красива музика.
Люди перемовлялися між собою, жартували , пили запропоновані напої та кидали свої здогади про те, хто отримає нагороду.
Провели кілька презентацій нових книг по психіатрії, потім виступила якась співачка і ось лічені хвилини залишалися до оголошення результатів.
Раптом вимикається світло. Люди видають здивовані звуки і наче завмерли, руху не чути. Через хвилину світло увімкнули – люди радісно вигукнули.
Проте вже за секунду в залі ехом відбився гучний жіночий крик.
В центрі зали на білій мармуровій підлозі лежала дівчина. На її красивій шовковій сукні кольору перлів на очах зʼявлялися криваві візерунки – з її грудей стирчав ніж.
Ще кілька хвилин всі перебували у стані шоку, лише Женя зміг швидко зорієнтуватися.
«-Терміново, закрийте двері, нікого не випускайте.» – наказав він. «я викликаю поліцію.»
***
Поліція швидко дісталась до місця призначення, навіть не зважаючи на те, що це відбувалось за містом.
В першу чергу вони перевірили камери спостереження, на яких не виявили нічого, що допоможе слідству. На диво з дому ніхто не виходив, це свідчило про те, що вбивця залишився в будинку.
Було прийнято рішення провести розмову з усіма присутніми та поділити їх на групи, щоб було простіше. Спартака залучили до справи. Він як психотерапевт точно знав, як спілкуватись з людьми.
В ході розмови виявилось, що ніхто не бачив цю дівчину, вона була максимально непримітною та тихою, ні з ким не розмовляла, стояла осторонь.
Серед натовпу Спартак помітив чоловіка, який поводив себе дуже дивно. Він тримав жіночу хустку, яку перебирав у руках. Суббота зрозумів, що той сильно нервує та вирішив підійти до нього.
«-Треба поговорити.» – холодно промовив психотерапевт, відводячи чоловіка в сторону. «ти знаєш чому вона сюди прийшла, чи не так? Ти з нею повʼязаний, тримаєш її річ, нервово переводиш погляд з боку в бік, думаючи, що цього ніхто не бачить.»
Чоловʼяга помітно напружився після цих слів. Він хотів відійти, зробити крок назад, але не встиг.
Біля нього зібралось кілька поліцейських, які обшукували його речі. У пальто знайшли телефон з перепискою. Як виявилось він був братом загиблої. В переписці вони обговорювали дату, час, місце.
За годину розмови з поліцейським та Спартаком, чоловік у всьому зізнався.
Спартак був впевнений, що він все розповість, адже його психотип вказував на це. Він плутав слова, пітнів, нервував та врешті розповів, що його сестра сильно заздрила Субботі. Вона була одержима ідеєю причинити йому шкоди, підсипавши у напій отруту.
Далі буде..
0 Коментарів