Фанфіки українською мовою

     

    *Ідея взята з фіку, який я читала в доволі давно “Алфавит, Артон”*

    Валік сидів на кухні їхньої квартири та чекав на коханця, який пішов до друзів. Стукіт в двері. За порогом дверей стояв веселий, але доволі тверезий Трембовецький. Але щось з ним було не так, що саме Валік поки що не зрозумів. Якийсь він дивний.

    – Привіт, коханий. Як справи? Як хлопці?- турботливо запитав старший

    – Ой, та знаєш, хлопці добре .Ми грали в приставку, було весело, шкода, що тебе не було.- договоривши це, чоловік поцілував свого хлопця в губи в знак привітання.

    Вони разом пройшли на кухню, Костя поставив чайник на плиту та сів за стіл, напроти Валентина.

    – Так, стоп, а що в тебе на шиї?- здивовано запитав Міхієнко

    – Це не те, що ти подумав, просто хлопці вирішили за кожен програш виконувати завдання і Ромі треба було поставити мені засмокт, нічого такого, просто гра

    – Просто гра? Ти серйозно думаєш, що я в це повірю? – хлопець встав з-за столу та наблизився до плити, щоб вимкнути воду

    – Ні, Валік, я серйозно, це Вова задавав завдання, ти ж знаєш його ці жарти – Костя вже почав нервувати, хоча ні за що

    – Я тобі не вірю – сказавши це, він направився до виходу з кімнати, але чужі руки його зупинили

    – Послухай, сонечко, я ніколи тобі не зрадив би і ці всі слова, що я сказав є правдою, повір мені – чоловік почав повертати коханця до себе обличчям, щоб поцілувати, інший на цей жест ніяк не зміг відреагувати, лише хотів відійти назад, але позаду нього була стіна.

    – Добре, я тобі вірю, але ти міг і відмовитись, якщо це просто гра, так? – запитав Валентин, розуміючи, що цим питанням загнав коханого в кут

    – Ну як я міг відмовитись, це ж гра, правильно, в кожній грі є правила.

    – Але ти міг, я думаю, що ти доволі добре провинився і я чекаю на вибачення

     

    Не довго думаючи Костя почав цілувати губи хлопця та повільно опускатися до шиї. Та Валік також не просто так стояв, він почав знімати з Трембовецького цю зайву сорочку. Костя не встигає сказати що-небудь у відповідь, тому що його розвертають і грубо штовхають до кухонного столу біля вікна. Чашка з недопитою кавою трохи від’їжджає назад і Трембовецький від гріха подалі переміщає її на підвіконня . Міхієнко тим часом переміщає руку з шиї на волосся і стискає його, відтягуючи. Костя закидає голову і в шию, прямо над засмоктом, впиваються зуби коханого.

     

    – Ауч, боляче – з придихом говорить Костя. – Ти що робиш?

    – Якщо ти дозволяєш ставити засмокти незрозуміло кому, то весь будеш покритий ними. Я думаю ти мене зрозумів. – доволі серйозно говорить Валентин.

     

    Чоловік засмоктує бліду шкіру, залишаючи яскраво- червоний слід і переходить далі. Костя обіймає Валіка, але той прибирає його руки та притискає до столу, не даючи до себе торкатись.

     

    – Валік, не треба, будь ласка – шепоче молодший, намагаючись вирватись з хватки старшого. – Ти подумав як я це приховувати буду?

    – Мене це їбати не повинно.- з досі серйозним обличчам говорить Міхієнко.

     

    Жадібні укуси переміщуються нижче і Костя

    підстрибує, коли чужі зуби з силою відтягують сосок, а мокрий язик проходить по ньому швидкими рухами. Коханець, в свою чергу кусає ще сильніше.Молодший вигинається, втягуючи живіт, намагається сильніше притиснутись до Міхієнка і тихо стогне. Костя не вірить тому, що відчуває: Валік втягує сосок у рот все сильніше, явно маючи намір залишити навколо нього величезний фіолетовий засмокт.Боляче, але дуже приємно.

     

    – Ва-а-алік, – стогне молодший, – Просто візьми мене на цьому, бляха, столі. Я вже не можу!

    Валентин відривається від коханого і опускає погляд униз, з усмішкою оглядаючи значний стояк.

    – Ох, сонечко, тобі напевно так незручно в цих джинсах, так? -із награним співчуттям питає чоловік, притискаючи руку між ніг Кості.

    – Дуже … Ну, трясця, припини знущатися!

    – Проси краще.

     

    Міхієнко проводить кінчиком язика між ребер і залишає пару засмоктів на животі Трембовецького, беручи його за стегна і масажуючи їх.

     

    – Трахни мене, — скиглить Костя, розводячи ноги ширше.- Якщо ти зараз же не знімеш з мене штани, я почну голосно стогнати і ти кінчиш тільки від цього, – сміється молодший.

    – Не ти ставиш тут умови, котик – хмикає брюнет, опускаючись на коліна і залишаючи черговий засмокт на животі.

    – Ах! М-м-м, Боже… Та-ак! — починає тихенько стогнати Костя, відкидаючи назад голову.

    – Припини негайно!

    Валік хватає молодшого за стегна і різко стягує його зі столу, повертаючи спиною до себе. У сідниці впирається твердий член, і Костя вигинається назустріч, почавши тертися об нього і при цьому голосно стогнати.

     

    -Такий твердий… Я хочу відчувати його в собі. Хочу насаджуватися та кричати від кайфу. Валік, благаю…

    Валентин стягує з джинси та боксери, стискаючи сідниці і кусаючи хлопця в плече. Трембовецький крутиться і трохи нахиляється вперед, опустивши голову.

     

    Отже, чи багато хто може похвалитися засмоктом навколо соска чи на сідницях? Костя може. Хоча, хто б став таким хвалитися? Молодший розводить ноги і вигинається, відкриваючи такий вигляд, що комік прикушує губу і тихо гарчить, сподіваючись, що сіроокий не почує. Але той, звісно, чує і виляє стегнами, посміхаючись.

    – Подобається, так? Хочеш свого хлопчика?

     

    А він хоче. Хоче розсунути ці довгі ноги та вставити член у гаряче тіло. Заповнити вузький отвір спермою, а потім спостерігати, як вона стікає по стегнах. Довести хлопця до сліз, змусити його кричати і скиглити.

    Валентин знімає майку, шорти і боксери, кидаючи їх на підлогу, розвертає хлопця обличчям до себе і змушує його лягти на стіл, розсовуючи ноги, що звисли з нього, і влаштовуючись між ними. Той в свою чергу обіймає старшого ногами, притягуючи його ближче до себе і трохи піднімається, смикаючись на твердому столі. Деякі укуси і засмокти досі неприємно садять, але він знає, що заслужив на це.

     

    — Облизуй, — до пухких губ притуляються довгі пальці і Костя відкриває рота, впускаючи їх усередину і чуттєво вилизуючи.

     

    Валік притискається міцним членом до гарячої дупи, потираючись і тикаючись головкою в непідготовлений отвір, дражнячи. Хлопець випускає з рота пальці, трохи нахиляючись вперед і сильніше розсовуючи ноги.

     

    – Швидше, ну, – гарчить Костя, дряпаючи короткими нігтями поверхню столу.

    Він шкодує про свої слова майже одразу, коли всередину з натиском прослизають відразу два пальці, розтягуючи наполегливіше, ніж зазвичай. Міхієнко нахиляється і кусає молодшого під лопаткою, додаючи третій палець.

     

    – Бляха, Ва-а-алік, – стогне Трембовецький, коли пальці тиснуть на простату.

     

    Чоловік відчуває, як по його члену стікає змазка і тихо стогне просто від одного виду, який відкривається перед ним: його хлопець болісно схлипує, але беззаперечно дозволяє трахати себе пальцями і вигинається, мов березнева кішка. Старший з усмішкою розглядає спину в засмоктах, не поспішаючи виймаючи пальці і шльопаючи ними по трохи почервонілий кільце м’язів.

     

    Костя хниче, нетерпляче підмахуючи стегнами і напружено скрикує, коли слизька від змазки головка ривком проштовхується всередину

     

    — Б-блять… — схлипує Костя, зриваючись на протяжний стогін, коли твердий стовбур входить в нього наполовину.

    У сідницю прилітає смачний удар, а потім у світле волосся чіпляються пальці коханого. Трембовецький божеволіє, завиваючи так голосно, що в Валіка паморочиться голова від збудження і він зривається на шалений темп, відтягуючи волосся коханця.

     

    – Мені … боляче, – схлипує хлопець, стискаючи в собі член.

    — Заслужив, — байдуже відзивається інший, продовжуючи втрахувати його в стіл.

    Незважаючи на те, що Валік поводиться, як скотина, він все ж кладе долоню на збуджений орган Кості.

     

    -Швидше … Твою матір, так! — молодший зриває голос, щосили стискаючи пальцями стільницю і намагаючись підмахувати стегнами грубим і рваним рухам свого хлопця. – Чорт, так, так! Ось так!

     

    Міхієнко ще кілька разів проводить рукою по твердій плоті, дозволяючи Кості кінчити, насолоджуючись розпусними стогонами і криками, а сам знаходить у собі сили протриматися ще пару хвилин, після чого з гучним і протяжним стогіном також кінчає, наповнюючи вузьку дірочку спермою

     

    – Валік, тепер ти повіриш мені, що засмокт мені поставив Рома?- ледве говорячи, промовляє замучений Трембовецький.

    – Та розслабся, котик, я знав…

    – В сенсі?

     

    **

    – Оу, привіт, Валік, тут така ситуація, я загадав Ромі поставити Кості засмокт, ти там не дуже кричи на нього – говорить Вова в трубку

    – Так, окей, я і не збирався на нього кричати

    **

    Костя штовхає чоловіка, що сміється, відповзаючи від нього.

     

    – Ти все знав! І все одно залишив на мені стільки синців, що складається враження, ніби мене побили! Валентин, ти гад!

    — Не кажи, що тобі не сподобалося, — сміється старший, притягуючи хлопця назад.

    – Сподобалось, але тепер мені боляче навіть сидіти,- зі злим виразом обличчя промовив Костя

    – Добре, хворий ти мій, пішли спатки – беручи за талію свого хлопця, говорить Валік

    Молодший в свою чергу охоплює ногами торс коханого та притискаєтся до нього всім тілом, обіймаючи за шию.

    – В наступний раз синій будеш ти, я тобі це обіцяю – з награною злістю говорить Трембовецький.- Хоча, я можу і зараз…

     

    Наступного дня обидва бачать у дзеркалі свої шиї і жахаються, не знаходячи на шкірі жодного живого місця. Здається, їм потрібен хороший тональник. Ну чи пристойна кількість переконливих виправдань перед колегами. Втім, колеги і так все чудово зрозуміють. Вони, зрешто

    ю, частково винні в тому неподобстві, що влаштували один на одного ненаситні коханці.

     

    0 Коментарів