Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Ерік дуже хотів почути ці слова. Хотів зняти з Джека ті кляті шорти й торкатись його всього – руками, вустами, всім тілом. Хотів віддатись йому. Багато чого хотів… Та в цей момент, коли все дійшло до логічного продовження, Ерік Гарісон стояв мовчки та не рухався. Його зіниці розширились, а дихання прискорилось.

    Джек теж мовчав. Він чекав, щоб Ерік зробив або сказав що-небудь. Та кожна наступна секунда очікування здавалась все довшою, а тиша все гучнішою. Джек подумав, що даремно випалив ці слова. Що для них обох це буде вперше і Ерік може бути просто не готовим. Аж тут Гарісон міцніше обійняв хлопця і дав зрозуміти, що дуже навіть готовий і хоче його так, що тремтіли руки.

     

    Ерік нахилив голову і вологими губами торкнувся пульсуючої вени на шиї Джека. Хлопець охнув і мимоволі сильніше стис в пальцях футболку Гарісона.

    Ерік зробив ще кілька коротких поцілунків, відсторонився, зустрівся з замутненим поглядом і м’яко натис йому на тазові кісточки, ніби направляючи в бік ліжка.

     

    Джек лежав під хлопцем, важко дихав і думав тільки про те, як йому зараз заважає одяг. Він потягнувся до Ерікового поясу і хотів розстібнути шорти, та пальці не слухались і ніяк не могли вхопитись за ґудзик. Гарісон відсунувся і встав з ліжка, щоб самому роздягтись. Коли він зняв футболку, то може поклястись, що почув щось схоже на писк з боку Джека. Тоді й сам Джек встав і почав роздягатись. Ерік побачив мокру пляму на боксерах хлопця і посміхнувся. Підійшов ближче і зняв їх, поцілувавши Фростера в низ живота. Джек тихенько застогнав.

     

    Ерік роздягся повністю, вклав на ліжко Джека і вмостився між його ніг, лягаючи зверху.

     

    Коли їхні члени торкнулись один одного, Ерік мимоволі штовхнувся вперед. Джек знову застогнав, але так голосно і протяжно, що знітився і напружився всім тілом, засоромившись. Ерік зупинився, випрямився на руках і опустив очі, ховаючи погляд десь в районі чужого пупка.

    – Я зараз кінчу. – Ерік рвано дихав і трошки тремтів. Їхній перший секс, мав закінчитись за п’ять хвилин після початку. Джек це розумів, тому що сам ледь тримався. Тому зробив хід конем: він штовхнув хлопця на іншу половину ліжка, осідлав його і взяв в руки їхні члени стискаючи та рухаючись так, як подобалось йому самому. Як виявилось, Еріку це подобалось не менше. Подобалось так сильно, що розтягнути задоволення на довше не вийшло. Гарісон кінчив так солодко застогнавши, що Джек кінчив за ним.

     

    Залишаючись в такій позі, важко дихаючи та відчуваючи, яка гаряча чужа сперма, Ерік не міг відвести погляду від обличчя Джека. Він хотів запам’ятати цей вираз обличчя, посоловілий погляд, мокрий лоб, груди, що високо здіймались від гарячкових вдихів і його сперму на Джековому животі.

     

    Ерік Гарісон кохає Джека Фростера. І нехай хоч весь світ провалиться.

     

    Вони заснули в голих обіймах і сон той був чудовим, допоки не почувся стукіт у двері спальні: місіс Фростер прийшла, щоб розбудити сина. Ерік зірвався з ліжка першим і почав нервово смикати Джека за кінцівки. Почувся тихий звук провертання дверної ручки. Гарісон відчув, як йому спітніли долоні. На щастя двері не відкрились, що, здається, здивувало місіс Фростер.

    – Джеку, все добре? – Голос був трохи стривожений.

    Джек нарешті прокинувся, кліпнув два рази, усвідомив і теж зірвався на ноги.

    – Синку, ти чуєш?

    – Так, мам. – Голос зірвався, тому, прокашлявшись, він відповів знову. – Так, мам. Я тільки прокинувся. Лізь під ліжко. – Джек шикнув на переляканого Еріка.

    – А чого ти зачинив двері? – Місіс Фростер, здається, не збиралась йти.

    – Лізь під ліжко! – Джек підвищив голос і підняв з підлоги шорти, бо був абсолютно голим.

    – Що ти кажеш? – Донеслося з-за дверей. Від напруги Джек заплутався в штанині та ледь не впав. Ерік вже був наполовину схований під ліжком.

    – Та що там відбувається? Джеку, відкрий двері. – Місіс Фростер знову покрутила ручку і трошки штовхнула двері. Джек ривком застебнув ширіньку і випадково зачепив нею член. Від різкого болю аж в очах потемніло, та треба було відкрити двері, щоб мама нарешті пішла.

    – Що мам? – Джек не до кінця прочинив двері, бо не був впевнений, видно Еріка чи ні.

    – Ти що плакав? – Жінку збила з думки самотня сльоза під лівим оком сина.

    – Ні, я ж кажу, тільки прокинувся, позіхав. Що ти хотіла? – Хлопець переминався з ноги на ногу, та був напружено-знервований.

    – З тобою все нормально, ти якийсь дивний? – Місіс Фростер підняла одну брову та оглянула Джека з голови до ніг.

    – Якщо чесно, я вчора напився і не пам’ятаю, як прийшов додому. І, здається, зачинився з середини, бо вирішив, що це вхідні двері. – Хлопець награно присоромлено посміхнувся і почухав потилицю. Він ще ні разу в житті не напивався до такого стану, але хай мама краще думає так.

    – Щоб більше такого не було. – Жінка трохи розгубилася від такого зізнання, але вона була матір’ю і треба було грати цю роль до кінця. – Ти поїдеш зі мною до магазину? Тата викликали на роботу.

    – Так, звісно, дай мені дві хвилини.

     

    Джек почекав, поки мама спуститься сходами і тільки тоді зачинив двері. Він важко видихнув і сповз по дверях на підлогу. З-під ліжка на нього позирали дві розгублені блакиті , і раптом так тепло стало в грудях, що Джек голосно розсміявся і сам поліз під ліжко.

    – Ти чого? – Шепотів Ерік, стараючись дихати як можна тихіше. Тепер вони вдвох лежали обличчями донизу, під ліжком, на якому вперше кохалися. І Джек виглядав дуже щасливим.

    – Я кохаю тебе. – Фростер так щиро посміхався, що здавалось в кімнаті стало світліше.

    – Вилазь. – Ерік трошки штурхнув хлопця рукою. – Вилазь, бігом. Бо я дуже хочу тебе поцілувати, а тут незручно. – Вуха його почервоніли, а серце пришвидшило свій ритм.

     

    Джек намагався вдягтись і не звертати уваги на свій стояк, поки голий Ерік обіймав його зі спини, цілуючи в шию та впираючись членом в сідниці.

    – Я хочу тебе. – Гарісон шепотів це десь в районі чужої потилиці.

    – Блять, я ж йти не зможу. – Джек повернувся до хлопця обличчям і потягнувся за поцілунком. – Ти ж сьогодні вихідний? Коли ми підемо, спустись на кухню, поїж і стягни звідти до кімнати побільше смаколиків. А коли я повернуся, скажу мамі, що мені треба відіспатись і ми проведемо день разом, якщо ти не проти. – Хлопець злегка зашарівся на останніх словах.

    – Я тебе чекатиму… і, може, дрочитиму на твій світлий образ. – Гарісон засміявся і поклав руку Джеку на ширіньку, трошки стиснувши.

     

    Наступного разу Джек з’явився на материних очах годин через п’ять, старанно роблячи вигляд, що в нього не розпухли губи від постійних поцілунків. І що на плечі у нього немає легкого укусу, який Ерік випадково залишив, щоб не застогнати на всю кімнату під час еякуляції. А вночі вони пробрались до ванної кімнати, щоб гарно вимитись, змінити постільну білизну,

    а потім смачно заснути, періодично похропуючи.

     

    0 Коментарів