Фанфіки українською мовою

    Літо проходило з такою швидкістю, що місяць здавався тижнем. Еріку підвищили платню за сумлінну працю і він купив для Джека абонемент на заняття з самооборони. Те, що він знущався з коханої людини до кінця днів сидітиме в ньому каменем. Тому хлопець намагався хоч якось вберегти Фростера від можливих сутичок з будь-ким в майбутньому.

    Усвідомлення того, що Ерік справді кохає Джека прийшло випадково – Гарісон, як завжди, проліз через вікно до знайомої кімнати та замилувався виглядом Фростера, що не дочекався свого хлопця і просто заснув.

    – Ти такий милий, коли спиш. – Ерік вмостився на ліжку і обійняв хлопця, чим розбудив його. Джек не розплющуючи очей вткнувся Гарісону в шию і важко видихнув, зганяючи з себе залишки сну.

    – Джеку, я тебе… – Він хотів, нарешті, зізнатись у своїх почуттях, але з того, як напружилось тіло Фростера, він здогадався, що цього зізнання не хочуть чути. Правильно. Яке право мав Ерік кохати цього хлопця після всього, що заподіяв йому. Треба тішитись тому, що він зараз лежить поруч і сопе у Гарісона під підборіддям.

    – Що ти мене? – Джек трошки посунувся, щоб мати змогу вільно говорити, та Еріку здалось, що хлопець перейшов на інший бік кімнати.

    – Я тобі подарунок приніс. – Гарісон важко і голосно втягнув повітря, щоб сказати це. Тоді почав копирсатися в кишенях і, нарешті, знайшовши абонемент, віддав його Джекові. Фростер глянув на хлопця і витиснув з себе зніяковіле “дякую”. Та, бувши людиною розумною, Джек ясно усвідомлював, що справа була не в курсах самооборони.

    Ця ситуація могла б стати історією, якби одного вечора сидячи на пляжі майже всім класом, не сталась подія, що розставила точки над “ї”.

    Навіть після заходу сонця будо дуже спекотно. За такої температури алкоголь діяв ще швидше, а тому друзі Еріка, що почали заливатись ще декілька годин тому, були вже в стадії мачо, які хочуть довести всім, що тестостерон їхнє друге ім’я.

    – Чувак, ти так дивишся на нашого підарочка, що я ніяк не зрозумію – ти його вбити хочеш чи душу йому продати? – Лось сидів на піску, підпираючи якусь корчу і штовхнув Гарісона в ногу, щоб той точно зрозумів, що говорять до нього. Запала тиша. Чарлі вдавився пивом і закашлявся. Джек стис кулак в кишені та подивився прямо на Еріка. В ту секунду хлопець був зайнятий розмовою з Віктором, але слова Лося його відволікли.

    – Я тебе зараз вб’ю, якщо їбальник не прикриєш. – Ерік тримався на диво спокійно і цідив своє пиво.

    – Руді, ану вмаж нашій іграшці для биття, бо щось він давно не отримував. – Лось хотів якоїсь двіжухи і його вже було не зупинити. Руді в два кроки наблизився до Джека і міцно взяв того за горловину футболки.

    – То як, Фростер, скучив ти за гарним прочуханом? Мабуть, вже всі синці зійшли.

    Джек дивився на Руді з байдужістю, лише міцніше стискаючи кулаки, що аж один ніготь проколов шкіру. Насправді він боявся, що його поб’ють і все почнеться знову.

    – Якщо ти зараз не прибереш від нього руки я їх зламаю. – Ерік вкрутив недопиту пляшку в пісок і підвівся.

    – Що ти сказав?! – Руді так очманів, що аж опустив руки.

    – Друже, ти б менше пив, бо починаєш нести якусь хрінь. – Лось теж підвівся, але вийшло це в нього не одразу і не дуже плавно. В секундній тиші дав чутись Віктор, що вдавився пивом і закашлявся.

    – Приготуйся, зараз буде знатний мордобій. – Кетрін Холт нахилилась ближче до Чарлі, який мовчки кліпав не розуміючи, що взагалі відбувається.

    – Я, звісно, розумію, що це твоя іграшка, але навіщо ж так грубо? – Руді розплився в посмішці та взяв Джека за шию, трохи струснувши. А далі все сталось дуже швидко і неочікувано. Неочікувано для всіх, крім Чарлі і Кетрін, які ще багато місяців тому вклали парі, як багато часу знадобиться Еріку та Джеку, щоб зрозуміти, що вони насправді відчувають один до одного. Здається, Кетрін виграла.

    Ерік Гарісон перескочив через вогнище, щоб скоротити шлях, і з усього розмаху заїхав Руді в пику, від чого той впав і втратив свідомість, бо був занадто п’яний, щоб бути при тямі в принципі. Лось кинувся до Еріка з кулаками та прокльонами і встиг вдарити його в груди. А тоді отримав по пиці від Джека. Від того, що Фростер не просто когось вдарив, а заступився за Еріка, у всіх присутніх стався дуже потужний когнітивний дисонанс. І тільки Кетрін в захваті зойкнула. Всі підірвались з насиджених місць, та так і вклякли. Але в найбільшому шоці зараз був Гарісон. Він навіть не одразу зрозумів, що це Джек вирубив Лося з одного удару.

    – Мабуть, час розходитись. – Першим голос подав Джек, розвернувся і просто пішов. Ерік подивився хлопцеві в слід, тоді обвів нервовим поглядом всю компанію і рушив за ним.

    – Джеку! Джеку, стій! – Гарісон підбіг і вхопив його за плече. – Це що, взагалі, зараз таке було?

    – Ходімо додому. – Джек зняв з себе руку і рушив далі. Залишок дороги хлопці пройшли в тиші. Розмову знову почав Фростер, коли Ерік вже заліз у вікно і випростався. Джек стояв посеред кімнати, тримаючи руки в кишенях і маючи такий вигляд, ніби він зараз щось утне.

    – Я кохаю тебе. – Джек Фростер був впевнений в цьому, як ні в чому іншому. Він кохає Еріка Гарісона.

    У Еріка всередині все скрутило і ніби обдало кип’ятком з голови до ніг. Джек Фростер кохає його.

    – Я кохаю тебе. – Ці слова дались Еріку так легко, ніби він і не боявся їх вимовляти.

    Джек підійшов впритул і поцілував коханого з усією пристрастю моменту. Тоді нахилився до вуха і прошепотів:

    – Візьми мене.

     

     

     

     

    0 Коментарів