Фанфіки українською мовою

    Володимир стояв біля панорамного вікна, спостерігаючи за тим, як сходить червоне сонце трагедії. Воно світило так само, як завжди. Нічого не віщувало біди. На годиннику 4:31. Вже незабаром почнеться. Він чекав цього, ніби початку вистави в театрі. Хоча так і було. Кожному з них належить грати свою роль.

    А тим часом залишалася одна хвилина.

    — Та що ти взяв, що вони взагалі нападуть? Мало, що тобі наснилося. Перенервував… – почав здалеку Олексій, намагаючись заспокоїти начальника. Але Зеленський уже з далекого чув свист, який спантеличив усіх.

    – Терпіння, друзі … Ще буквально пара хвилин, – чоловік зітхнув, все ж таки в надії, що йому просто здалося і весь жах був жахом. Але як тільки він домовив останню літеру, прогримів потужний вибух, полетіла земля та шибки біля будинків. Машини запищали, завила сирена. Люди, що сидять у кабінеті, точно напружилися. Це чоловік відчув, навіть не повертаючись до них. Він встиг написати дружині: “доброго ранку. не хвилюйся, кохана”.

    – Не здалося… – він розвернувся, склавши руки за спиною. Знову почулося відлуння вибухової хвилі. Але Володимир був так само непохитний і спокійний. Точно знав, що буде далі, – ласкаво прошу в нову реальність, панове.

    «Я говорив, а ви мене не слухали. Насолоджуйтесь … І знову по новій »промайнуло в голові чоловіка з ще одним вибухом. Тут же пролунала знайома мелодія дзвінка. Непорушно Володимир, не єдиний у кабінеті, підняв слухавку.

    – Так любов моя. Все буде добре. Не турбуйся. Краще відійдіть вікон.

     

    0 Коментарів