Фанфіки українською мовою

    Посеред дня роздався стукіт у кімнату дівчат. Венздей, як не дивно не було, тому двері відчинила Енід. За дверима стояв Ксав’є.

    —Ксав’є? Привіт. Якщо ти по Венздей, то вона пішла до Юджина.—Здивовано сказала білявка.

    “До цього Юджина? Знову? А коли до мене сходить?”—подумав художник.

    —Привіт Енід. Я по річ. Він тут?

    —Ем… Так, він тут. Щось сталося?—Все ще здивовано говорила дівчина, зачиняючи двері за парубком.

    —Справа така складна. Якщо я тобі скажу, то про це ніхто ніколи не дізнається?—Стоячи посеред кімнати мовив Ксав’є дивлячись в очі Енід.

    —Звісно, ти можеш на мене розраховувати.—Сідаючи на ліжко відказала білявка.

    —Спочатку Венздей кудись зникла, невідомо куди і нащо. Потім цей напад Тайлера, але чорт з ним. Далі Венз розмовляла з Юджином про щось і терміново пішла з ним кудись. Щось коїться, в чому замішан Юджин та Венздей. І в мене погане передчуття. Ти нічого про це не знаєш?—Серйозно сказав парубок пильно дивлячись на дівчину.

    —Так… Давай по порядку розкладемо все. Перше, Венздей зникла з Тайлером до склепу Крекстоуна максимум на дві години, але потім пішла кудись і невідомо, чи відразу з Юджином чи ні. Друге, Тайлер вже підходив до неї, але вона його послала під три чорти звідси. Про третє я взагалі вперше чую, але спробую з’ясувати.—Задумчиво мовила Енід.

    Тим часом річ сидів на столі і нудьгував, спостерігаючи за підлітками.

    —Річ, може ти щось знаєш?—Трохи подумавши сказав хлопчина.

    —Розумієш. Ксав’є. Якщо. я. скажу. то. мені. гаплик. від. молодшої. Аддамс. Але. якщо. ти. зможеш. мене. зацікавити. то. я. розповім.—Ліниво мовив рука.

    —Річ, це важливо. Розповідай все!—Піднялась Енід і підбігла до руки.

    —Добре-добре. Одразу. кажу. знаю. не. все. Тайлер. вочевидь. закохан. в. Венз. а. може. й. навіть. одержим. нею. тому. і. бігає. за. нашою. дівчинкою. Перше. і. останнє. пов’язано. між. собою. Далі Венздей. після. склепу. наказала. мені. слідкувати. за. Тайлером. щоб. впевнитися. що. він. більше. не. маніяк-убивця. Тому. більше. нічого. вам. розповісти. не. можу. Скажу. одне. розпитайте. Юджина. Енід. він. сто. відсотків. все. розкаже.—Розповів Річ, поки художник і білявка, не кліпаючи, дивилися на нього, щоб нічого не пропустити.

    —Фух… Добре, велике дякую, річ. Бувай, Енід. Якщо дізнаєшся щось, то дай знати.—З цими словами парубок покинув кімнату.

    В той час, коли Ксав’є зайшов до кімнати Венздей і Енід.

    Ксав’є? Цікаво, куди він іде.—Подумки сказала Б’янка і непомітно пішла за ним.—Кімната цієї чорно-білої? Хах очевидно. І чим вона йому сподобалася? Треба підійти ближче і підслухати. Хм… Голосу готки я не чую, може її нема? Тоді чого він не вийшов? Що йому там треба? Майже нічого не чую… Лише уривки фраз “Венздей зникла з Тайлером до склепу”; “Щось коїться, в чому замішан Юджин та.”; “Розповідай все!”. Так ладно, треба забиратися —Подумала сирена, коли почула кроки Енід.—Якщо по порядку, то ця чорно-біла з Тайлером крутиться, це мені на руку, але Ксав’є нею збентежен, це погано. Юджин і хтось, мабуть знову ця готка, щось натворили, масштаби чого невідомі. Знаючи її може й весь Невермор рухнути. І останнє, вовчиця на когось кричала. Може на Ксав’є? Що він тоді зробив? Треба розібратися.—Йдучи до своєї кімнати думала дівчина.

    В цей час Йоко заховавшись в тіні спостерігала все. Вона бачила і як Ксав’є заходив до кімнати, і як Б’янка підслуховувала, і як Ксав’є потім вийшов з кімнати. Вона бачила абсолютно все.

    Через три години, о 15 Венздей пішла на пошуки Ксав’є, як і обіцяла. Спочатку пішла до кімнати хлопців, але там був лише Аякс. Потім дівчини пішла до його майстерні, але і там не знайшла. Через 20 хвилин пошуку коридорами вона побачила, як він цілується з Б’янкою. Її чорне серце заболіло. Венздей просто стояла і дивилась на все це. На те, як вона його гладить по обличчю, як він її тримає, на всю цю картину. Підійшовши дівчина лише кинула, як отруту, але непокірним і спокійним, як завжди голосом:

    Бачу, ти знайшов чим себе зайняти. Хотіла лише сказали, що я вільна від справ, як і обіцяла. Але схоже, що тобі вже всеодно, Ксав’є.

    Венздей відразу пішла у свою кімнату. Вона була роздратована і сама не знала чому. Чи тому що їй подобався Ксав’є? Енід в кімнаті не було. На щастя, чи, на жаль? Вона вже нічого не знала. лише сіла на балконі і сумно заграла свою мелодію.

     

    0 Коментарів