Фанфіки українською мовою

    1 серпня 1992 рік 18:30

    Робін закриває “секретні двері”. Насправді вона просто закрила ті двері через які вони ходять на роботу, просто хтіла трохи побазікати зі своєю подругою у якої в черговий раз щось сталося і тому та прийшла до Робін на роботу.

    -так так красунчику Стіве, я уже тут!- мовила дівчина та підійшла до Стіва який давав порцію морозива якійсь вродливій дівчині.

    -ваш шоколад з крихітками полуниці, дякую за покупку приходьте ще!- хлопець трохи посміхнувся на що дівчина відповіла йому взаємністю та пішла кудись вдалину торгового центру. Хлопець розвернувся до колеги- сенсу в тому що ти повернулася, не бачу. Бо як за звичай в останні тридцять хвилин ніхто не приходе- хлопець лише розвів руками а потім ними ж хлопнув- тому збирайся, поїдемо додому- сказав хлопець – ох так, прибрати ще ж треба, ну ти йди збирайся а я бистренько по прибираю.- Робін щясливо кивнула та побіжала в роздягальню на що хлопець тільки хіхікнув і взявся за віник та совок і взявся прибрати.

    Робін уже передяглась та ждала Стіва в роздягальні, він швидко забіжав, і так само швидко переодягнувся.

    Якщо ми будемо балакати трохи про Робін та Стіва то почнемо з того що вони живуть разом. Так так два друга які ще й різностатеві живуть в одному домі. Та ще й друзі?! Насправді їм так дійсно зручніше, платили ту саму комунальну та їжу але вони не зустрічаються, ні! Діло все в тому що Стів закоханий в одну дівчину а що на рахунок Робін так вона також кохає дівчат. Вона лесбійка дійсно, но Стів ніколи цьому не дивувався тому що як подруга вона була відмінна. Від частини то вона завжди була на стороні Стіва, підтримувала його, давала поради і все таке. Ну а Стів робив те ж саме але що до порад то йому трохи тяжко вдавалося щось порадити. Хатинка у них була двох поверхова, на першому поверсі була кухня, вітальня та ванна кімната. А на другому три спальні, в першій спальні Стів а в другій Робін. А ви спитаєте а для чого ж третя? Це була сама вигідна хатка із всіх які є тим паче, може гості прийдуть якісь чи ще щось, так що вона не завадить. Робін та Стів ровесники, їм по 21, вони познайомилися як раз на роботі “Scoops Ahoy” ну і так здружилися і здається стали ліпшими друзями.

    А пока що ми повернемося до головних персонажів. Робін зібрала свою сумку і вони вже були готові виходити із роздягальні аж раптом почулося відкриття тої самої “секретної двері”. (Хто не зрозумів коли Робін закривала її то я мала на увазі на замок). Хлопець та дівчина переглянулись.

    -ти що не закрила двері? Тоді може це сквозняк?- запитав Стів.

    – харрінгтон я закрила двері на замок- трохи чулося як в голосі Робін був страх.

    Стів зовсім нічого не зрозумів, тоді хто і як зайшов в ті кляті двері?

    -може йдемо провіримо?- Робін трохи злякалася і відступила назад- хей заспокойся, я буду з тобою. Все буде добре, ходімо- дівчина підійшла ближче і взялась за плече хлопця.

    Вони тихо вийшли із роздягальні та подивилися на свій робочий корпус. Він світився!

    -я так розумію що ти вимикав світло після виходу так?- тихо спитала Баклі на що хлопець впевнено кивнув.

    Вони повернули голови до двері а та була на розпах відкрита, з якої навіть виднішав захід сонця. Також зі свого корпусу вони почули звуки… Як хтось їсть вафлі?! Що?!

    – давай зайдемо.-наполягла Робін, Стів здивувався від такої впевненості адже декілька хвилин назад вона просто тремтіла від страху.

    – не боїшся?- запитав Стів, на що Робін впевнено кивнула і не втрачаючи часу вони відчинили двері..

     

    0 Коментарів