Фанфіки українською мовою

    *трохи пізніше на тому ж побаченні*

    – Слухай, Капітан, я теж декілька книг читав, але трохи інші, начебто романтика та пару днів назад побачив одне слово, у кого не питав, всі казали питати у тебе, тож.. що таке поцілунок? це щось інтимне?

    Дівчина трохи здивувалась словам хлопця, «спитати в мене про поцілунок?? невже всі знали про його почуття до мене?»
    Дівчина на сикунд тридцять забарилася з відповіддю та все ж таки вставши з хлопця, мовила

    – Ну.. можна вважати, так.. цілуються в основному, знаєш, такі люди як Луз та Еметі..
    – Закохані? Які зустрічаються?
    – Так!
    – Тоді ми можемо поцілуватись?
    – А…

    Хантер виглядав як маленький хлопчик у очах Відми, хоч він був старший за неї

    – Ну.. хех ми навіть не зустрічаємось, так офіціально.. хаха)..
    – Капітан,

    Хлопец взяв руку дівчини швидко промовив слова– Ти хочеш зустрічатись зі мною?! – з рум‘янцем на щоках. Вона у свою чергу почервоніла як помідор та стала у ступор.
    «О титан що я роблю??!»

    – В-вибач, з-анадто різко, я розумію!
    – Ееее… хехе..

    дівчина опустила голову та зібравшись з думками, видохнула та підняла голову на Кейлеба.

    – Т-так! я хочу зустрічатись з тобою!

    Після чого, поклала руку на шию хлопця та притягнувши до себе, поцілувала його. Хлопчик, він неймовірно почервонів, та поклав вільну руку на талію дівчини, а його вуха почали трохи.. махати зверху вниз? У Хантера було десять тисяч думок за один раз у голові, але він абияк, відповів на поцілунок.
    Дівчина відсторонилася, а хлопець у свою чергу мовив

    – Ч-чому твої губи, на смак як, яблучна кров?..

     

    0 Коментарів