Фанфіки українською мовою

    Від автора:

    “Заквітчати мак” = “поставити засос”

    Поставити засос звучить зовсім не естетично і не збуджуючи як на мене. Нічого не маю проти, це просто мої відчуття. Маю надію мій варіант вам теж сподобається.

    Також хотіла додати, що мої інші спроби щось написати не завершувалися публікацією, тому це мій перший досвід показати щось людям. Тому я із захватом чекаю на вашу конструктивну критику і реакцію в коментарях)))


     

    Він відчинив двері й ми разом зайшли у квартиру. Тепер я могла чути лише  його дихання та своє серцебиття. Ми пройшли невеличкий коридор, який вів в спальну кімнату. Було темно, але ми не поспішали вмикати світло, бо очі вже давно звикли до темряви. Посеред кімнати було велике вікно, з якого було видно тисячі зірок і молодий місяць, який трохи освітлював приміщення.

     

    — Сідай – тихо промовив Сашко, присівши на своє ліжко і поплескавши долонею, вказуючи на місце біля себе. – Продовжимо нашу розмову?

    Він і надалі говорив напівпошепки, що зводило мене з розуму. Його голос був неначе весняний теплий вітер, який ніжно лоскотав мої вуха і розливався по всьому тілу легким тремтінням. Я поринула разом з цим голосом в далекі степи, поряд з котрими він провів своє дитинство, в потаємні кутки історії неньки, яку ми вивчали ще зі школи, в жартах, що так заспокоювали. Коли він спинявся, я, затамувавши подих, прислухалася до кожного шурхоту, щоб не згаяти найтихіший порив цього вітру. Відповідаючи йому я відчувала себе так, ніби сповідаюсь сонцю. Я ловила кожен його погляд, мов промені того ясного сонця. В розмові ми запліталися ніби дві поодинокі волошки в гаю. Наші руки наближалися і я й не помітила, як моя долонька лягла в його.

    Ми почали показувати одне одному різні відео. Чим далі, тим ролики про заплакану, згорівшу і вбиту русню ставали дедалі жорстокішими. Забувавши дихати ми обережно з’ясовували чи сходяться наші думки. Але марно було так перейматися, бо доля зведе усіх найщиріших українців і найзаклятіших русофобів.

    Здавалося більше за нас ніхто не міг так збуджуватися від страждань нелюдів. Ніби увесь світ зараз палав в наших очах. В нашій ненависті до ворога, ми ніби вкривалися нею до самої глибини душі, до самих потаємних краєчків серця. Але ця ненависть була сповнена любов’ю та жалем до рідної землі, до рідних людей. Здавалося ми об’єдналися в одне ціле в цій любові до України та в ній розквітли квіти наших стосунків. Щось нестримно тягнуло нас одне до одного. Ми зустрілися поглядами. Затамувавши подих я наблизилась до його обличчя. Не відриваючи від мене очей, він відклав телефон, не вимикаючи його, на шафку, що стояла поряд із ліжком. З телефону чулися крики русні, що топилася у власній безпросвітності.

    Наші вуста доторкнулися одне до одного. Це був дуже ніжний і цнотливий поцілунок. Я трохи відсахнулася, але швидко зрозуміла, що цього мені було замало. І не тільки мені. Сашко наблизився і своїм язиком облизав мою нижню губу. Ми обоє не дихали, терпеливо спостерігаючи за реакцією іншого, бо не бажали примушувати одне одного. Я відповіла на його поцілунок, сміливо полинувши своїм язиком до його рота. Отримавши дозвіл хлопець наблизився ще ближче, поринаючи ще глибше до мого рота. Його долонь ніжно торкнулася моєї щоки. задівши кінчик вуха. Наші язики лоскотали один одного, поки в нас не скінчилося повітря. Трохи вдихнувши кисню я опустила голову і ніжно доторкнулася губами до його шиї, на що він прикусив моє вушко. Вухо одразу спалахнуло гарячим полум’ям. Дихати було усе важче, але ще важче було тверезо мислити. Сашко почав цілувати мою шию, опускаючися до плечей та ключиць. Я пірнула в його скуйовджене волосся пальці, тихо простогнавши, від чого парубок став сміливіше. Він почав торкатися язиком мого татуювання на ключиці. “Моє серденько”, було викарбовано жовто-блакитними кольорами. Своїми вустами Сашко “заквітчував багряні маки” на моєму тілі. Поволі мої руки пірнули йому під светр і я без вагань стягнула його, відкривши тіло хлопця, на якому деінде, немов барвінки, розквітали мушки. Я торкалася губами спочатку тої, що на шиї, потім тої, що на плечі, а далі нижче і нижче, обережно зіштовхнувши його на ліжко. Заквітчавши мак прямо біля його смочка, я лагідно торкнулася язичком його самого і почула тихий стогін. Сашко ніжно схопив мене за плечі й хутро поклав на ліжко, помінявши нас місцями. Він сперся одним коліном на ліжко біля мого стегна, а іншим розсунув мої ноги й натиснув на те саме місце, від чого я нахмурила брові та коротко простогнала.

     

    Його руки опинилися в мене під вишиванкою і через секунду вона вже лежала на шафці поверх на телефону в якому українські блогери в котрий раз висміювали орківські ЗМІ. Ютуб ніхто не збирався зупиняти. Жодна реклама не заважала одному відео про невдах-сусідів зміняти інше. Ми поринали у все більш і більш принизливий для московитів контент, що не могло не збуджувати нас ще більше. Ми знов спалахнули в поцілунку. Наші якизи запліталися немов вінки. Його долонь ніжно стиснула мої груди й пролунав ще один тихий стогін. Пальці іншої долоні вже пробралися під мою білизну і почали пестити кінчик мого смочка. Я розстебнула ліфчик і зняла його, кинувши геть. Далі я зайняла свої руки дотиками, не пропускаючи ні міліметра його тіла. Він трохи пощипував мої смочки, граючись з ними, іноді їх відтягуючи та стискаючи груди. Сашко перервав довгий поцілунок і почав “заквітчувати маки” на моїй шиї, поволі спускаючись до моїх грудей. Своїми гарячими губами він легенько вкусив мій правий смочок, від чого я, простогнавши, вигнулася в спині. Поки він цілував мої груди, його ліва рука опускалася ще нижче. Його пальці поринули під мої джинси й білизну, від чого я затамувала подих. Він стиснув долонь, я простогнала, але він не поспішав впускати пальці в середину мене. Він пройшовся рукою по моєму боці до моєї сідниці й стиснув її, від чого я ще раз простогнала і вигнулася в спині. Його губи розсипали поцілунки по моєму тілу від шиї до талії. Його ліва рука знов прослизнула поміж моїх ніг. Допомігши собі правою рукою, він призняв мої джинси. Тією ж рукою він продовжив торкатися моєї спини та грудей. А пальці лівою руки гладили мої малі статеві губи. Від дотиків хлопця я почала стискати в обіймах його спину, трохи дряпаючи пальцями шкіру. Сашко проводив пальцями нижче, а потім вверх по губах. Доводивши пальці до клітора, він затискав мій смочок у роті, що подвоювало почуття. Його пальці трохи тиснули на клітор, потім знову пестили губи та знову легенько торкалися клітора, починаючи на нього тиснути.

    Цей змій продовжував пестити мою вульву, допоки я не почала розстібати його ремінь самостійно. Парубок відкрив нижню шафку і дістав звідти мастило, серветки та презервативи. Знявши з мене мої мереживні труси та намастивши пальці полуничним мастилом, він знов торкнувся малих губ, трохи провів пальцями по колу, а потім повільно увійшов у мене одразу двома пальцями. Сашко розсунув мої ноги ширше і почав повільно рухати пальцями глибше. Пальці зайшли якнайглибше в мене. Він почав їми масажувати мене ізсередини, торкаючись ніжок клітора. Далі він плавно їх дістав і всунув трохи швидше.

    Разом з цими рухами він облизував внутрішню частину мого рота. Його палкий язик досліджував усе від моїх ясен до кінчика мого язика.

    Його пальці рухалися дедалі швидше. Сашко впустив у мене ще один палець, розтягуючи мою піхву.

    Але мені ставало замало. Я зняла з нього чорні джинси, а він однією рукою зняв із себе труси. Я торкнулася пальцями його твердого члена, від чого він здригнувся, потім я обхопила його рукою і почала проводити зверху вниз, від чого хлопець застогнав. Я допомогла йому надягнули презерватив.

    Сашко різко прибрав свої троє пальців з мене і витер їх серветкою.

    Він навис наді мною і з’єднав наші долоні. Усім тілом хлопець наблизився якнайближче до мене і мені здалося, що між нами вже не було кордону. Я наблизилась до його вуха і, облизнувши його, прошепотіла:

    — Не зупиняйся!

    Його лице почервоніло ще більше, хоча здавалось червоніше вже нікуди. Мої ноги розсунулися ще ширше, а головка члена вже торкнулася моєї вульви. Різкий рух і по всьому ціло пронеслися мурашки. Сашко увійшов занадто швидко, через що я гучно простогнала і подряпала його шию. Він одразу сповільнився і ми почали плинно рухатися разом.

     

    В кімнаті залунали ритмічні звуки, переривчасті подихи та солодкі вигуки. Наші голоси сплелися в один. Сашко плавно вводив члена до моєї піхви до самого кінця. Його тепло всередині мене змушувало тіло тремтіти. Його хриплі стогони над моїм вухом поринаючи всередину мене запалювали вогнище, через що ставало ще гарячіше. Ми були так близько, що мої груди торкалися його. Я все дужче стискала його в обіймах і ми прискорювалися. Стогони лунали дедалі гучніше та частіше, а кисню ставало дедалі менше. Я відчувала, нібито от-от згорю неначе свічка. Ще трохи і я зомлію. Усе в середині бурлило.

     

    — Я-я ха… Ха.. Зараз ха.. Кінчу – намагалася промовити я, але коли я завершила фразу пролунали звуки, які швидко пробуджували від солодкого сну .

     

    — Повітряна тривога!

     

    Попри це Сашко кінчив. Але через ці звуки усередині мене усе прохололо на мить і я не змогла кінчити. Намагаючись віддихатися ми дивилися одне одному в очі. Сашко торкнувся долонею мого чола і поправив моє волосся.

    —Нам потрібно йти – переривчасто прошепотів він.

    —Так – тихо відповіла я йому і, підвівшись, наблизилася до його обличчя. Я торкнулася його щоки та ніжно поцілувала. Потім наблизилася до вуха й облизала його, від чого Сашко здригнувся і знову почав важче дихати.

    — Стій – благаючи промовив хлопець, на що одповіла:

    — Ми можемо кохатися й у ванні… Лише цієї ночі… –  Парубок хотів було щось відмовити, але я була надто близько, але моїх дотиків було занадто мало, але його занадто тягнуло до мене…

    Спокуса узяла верх і під лунаючи звуки сирен він в’ївся в мою шию і посадив собі на коліна. Піднявшись я сама насіла на його член і почала повільно рухатися, слухаючи солодкі стогони Сашка. Він різко піднявся, а я обхопила його тулуб ногами. Лівою рукою я схопила презервативи з мастилом.

    Врізаючись у стіни ми пройшли пів коридору та опинилися біля дверей. Я швидко відчинила її вільною рукою і ми впали в середину, після чого я зачинила двері.

    Сашко увімкнув світло і поклав мене у ванну.

    Увімкнулася гаряча вода, а я простягла руки до хлопця. Сашко задивився на моє тіло, усе покрите його слідами й через хвильку заліз до мене. Я змусила його лягти, а сама знову вмостилася поверх нього. Хлопець схопився своїми руками в мої стегна і насадив мене на свого прутня. Я почала рухатись швидше і він вловлював мій ритм. Вже не було чутно звука сирени, тільки дзюрчання води, яка поступово наповнювала ванну й огортала нас з Сашком. Парубок почав рухатися швидше, від чого мені стало ледь неможливо дихати. Я опустила обличчя до його грудей і почала в ритм смоктати його смочок, рукою граючи з іншим. Його член входив повністю в мене і виходив, через що усю кімнату заливало хлюпанням. Всередині мене знов усе палало, а через гарячу воду здавалося, що я вже уся розплавилася. Ми зарухалися занадто швидко. З гучним стогоном я різко зупинилася і під сплески води кінчила.

    Жадібно ковтаючи повітря я зрозуміла, що Сашко все ще твердий. Він пригорнувся до моїх грудей і знов став пестити мої смочки, від чого кров знову почала кипіти в мені. Він обережно поклав мене на спину і почав вилизувати доріжку до мого пупка, а потім ще нижче.

    — С-стій – скрізь стогін промовила я, коли він розсунув мої ноги та почав цілувати моє лоно. Але він не чув. Набравши трохи повітря у себе, він вже пірнув у воду і поцілував мій клітор, від чого в мене пролетіли метелики в животі і я простогнала. Він почав цілувати мої малі губи, а я мимоволі почала торкатися своїх грудей тихо стогнучи, щоб збільшити задоволення. Неочікувано Сашко своїм язиком облизнув малі губи, а потім почав лизати стінки проходу. Язик хлопця різко увійшов в мене, від чого я прогнулася в спині ще більше. Я не могла стримати гучних стогонів, через що закусувала губи. Не витримавши я стиснула ноги, через що Сашко випірнув і, хапаючи повітря, наблизився до мого обличчя.

    —В-вибач – намагалася сказати я, поки юнак знову дивився на моє оголене і розпластане тіло. Він ніжно провів доріжку з поцілунків від мого лона по внутрішній частині мого стегна. Потім він спустився до моїх вуст і знову ввів свій язик до мого рота.

    Сашко розсунув мої ноги та підняв догори мою праву ногу, стискаючи долонею моє стегно. Іншою рукою парубок стиснув мої груди й різко увійшов у мене. Моє тіло ковзало по слизьким стінкам ванни, через що Сашкові вдавалося виходити та входити в мене швидко і повністю. Я однією рукою стискала його мокре волосся, а іншою тримала хлопця за шию. Води у ванні стало занадто багато, через що вода у ванні розплескувалася по всій підлозі. У нас закінчилося повітря, тому увійшовши в мене ще раз Сашко перервав наш поцілунок. Я почала цілувати його шию, залишаючи свої сліди на білій шкірі поряд з мушками.

    Ми знову почали рухатися дуже швидко. Голова його члена кожного разу натискала на стінки моєї піхви, від чого в мені вибухало полум’я. Коли ж він виходив з мене, чутливі ніжки мого клітора відчували кожну клітинку його тіла. Починаючи задихатися ми із гучними стогонами кінчили одночасно під гучне оповіщення, що лунало із сусідньої кімнати на телефоні Сашка:

    — Відбій повітряної тривоги…

     


    Увага! Не повторюйте те, що персонажи робили в фанфіку і коли чуєте сигнал повітряної тривоги проходьте в укриття! Всіх цьомаю, обіймаю і чекаю В своєму наступному фанфіку)

     

    1 Коментар

    1. Jul 3, '22 at 16:18

      Неймовірно😍