Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Ввійшовши до класу на свій великий подив, я не побачила джіма, хоча він завжди приходив раніше мене так як у нього спортсменський режим, а я дуже люблю поспати. Почався урок, і через 7хв в аудиторію влетів Джім. Перепрошуючи у вчителя він сів на місце, та почав викладати свої речі, навіть не поглянучи на мене. я захвилювалась тому, що по справжньому не знала що могло так його збентежити. На цьому уроці був тест який я благополучно здала на свою 8, тому що була абсолютно не готова.
    На наступній перерві до мене при всіх підлетів джім та ніжно поцілував.
    -Я скучив за тобою, Алекс.
    -і я за тобою,Джім- ніжно промовила я, відкинувши усю злість на нього.
    -Прогуляємось по школі-промовив він
    -звісно, милий.
    Пройшовши до найвищого поверху, тобто 4 я промовила:
    -Навіщо ти мене запросив. погуляти по школі?
    -Насправді, я хотів в дещому признатись…
    Саме тоді як Джім це сказав продзвенів шкільний дзвоник та ми побігли на уроки.
    Це був останній за сьогодні урок, всі чекали цієї миті, бо саме на останньому уроці дівчата та хлопці дарують один одному валентинки та інші подарунки.
    Першими це робили ми з Джімом та у цей раз він зробив щось неймовірне, став на одне коліно присягся мені в коханні та подарував чудову підвіску з чорним серцем,вона сяяла так чарівно наче усі діаманти світу. Джім завжди говорив наскільки в мене чорне серце та наскільки воно палке. Однокласники гучно нам поаплодували та засвистіли, я ніжно обійняла його та подякувала. Та у цей момент я відчула щось не так як завжди, його шкіра була надзвичайно холодна та бліда, не дивлячись на те що в школі було навіть жарко, а він був у світшоті від найк та джинсах. Його риси обличчя стали тонкішими, а очі набули більш каштанового кольору. Та я не придала цьому моменту багато значення, тому що скоро у нього мали бути змагання змагання, а перед ними він в піт і кров тренувався.ВІн був капітаном, а його команда була найкращою в штатах серед підлітків.Та найцікавіше сталось, коли після школи я як звичайно шла на шкільний автобус разом з Лізою, та побачила Джіма у порваному світшоті, який біг у бік місцевих трущоб…

     

    0 Коментарів