Фанфіки українською мовою

    Вітаю сонечка! Ваша велика віддача промотивувала написати вам продовження раніше, ніж планувалось.. Тому тримайте, сподіваюсь вам сподобається. Тут багато діалогів, тому вибачте будь ласка) У наступних розділах я постараюсь краще

    – Ну, якщо Ви наполягаєте, то я лише за. – усмішка все ще не сходила з обличчя Жені. Ну що зробиш, якщо він таке ясне сонечко? Ось і незнайомець, здається, не стримався.

    Заклад заманював відвідувачів до себе приємним запахом кави. То тут то там поодиноко сиділи люди і зачаровано наповнювали свій шлунок досить смачним напоєм. Ось чоловік замовив латте з карамеллю, люди люблять підсолодити своє життя, що зробиш. Ось жіночка полюбляє еспрессо, це вже для витриваліших.. або для людей, що хочуть прокинутись. Різні смаки різних людей. У кожного своє життя, свої вподобання, свої переживання..
    Кожен з нас є індивідуальною особистістю, що прийшла в цей світ творити свою історію.
    Кожен з нас робить помилки, але не кожен з нас навчається на них.
    Ось наприклад хлопець за столиком, що біля вікна. Здається, що це самий звичайний незнайомець, життя якого зовсім не повинно нас хвилювати.. Це і справді так, адже зі своїм існуванням деколи важко розібратись, проте, чи не задумувались ви коли-небудь, що відбувається у житті того хлопчика з магазину, якому не вистачило 7 гривень, щоб заплатити за покупку , чи тієї тітоньки, що сьогодні продала вам букетик квітів? У кожного з них своя історія, яка ніколи не повториться..
    У закладі грала пісня популярного виконавця Мотор’ролла « Восьмий колір» Усмішка на обличчі кароокого все ще не спадала з обличчя, оскільки це була одна із його улюблених пісень, проте, здається його новий знайомий не був у такому ж захваті як і сам Євген. Шкода.. треба буде обов’язково скинути йому багато-багато таких пісень, нехай слухає і асоціює ці пісні з Яновичем. Ось така невеличка маніпуляція! Ха-ха! Євген вже сам вирішив, що доб’ється номеру цього дивного, але, чорт забирай, такого привабливого чоловіка.

    – Давайте присядемо ось тут, біля вікна може вийти дуже гарна сторіс в Інстаграм! – а голова молодика була забита не лише смішними жартами, а й гарними фотографічними здібностями. Тут насправді можна була зробити багато файних фотокарток! Лишень була одна проблема.. Спартака це зовсім не цікавило. Чи він так хотів показати?

    – Вы ведете инстраграм страницу? И какую информацию в такой большой интернет простор вы можете принести? (Ви ведете інстаграм-сторінку? І яку інформацію у такий великий інтернет простір Ви можете принести?) – це трохи зачепило, проте йому і не таке казали.

    – Ну, до ВАШОГО відому, у мене більше ста п’ятидесяти тисяч підписників!- це гріло душу. Цілих 150 000 людей спостерігають за його життям і дописами, які вбільшості випадків беззмістовні фото себе, гарного неба чи їжі. Також це може комбінуватись!

    -Хм. Меня всегда удивляло почему людям интереснее смотреть на что то простое, вместо того что бы немного подумать и розвиться… ( Хм. Мене завжди дивувало, чому людям цікавіше дивитись на щось просте, замість того щоб трохи подумати і розвинутись..)

    – А Ви створіть свій аккаунт і побачите, що не всі люди такі легковажні, як ви думаєте. Тільки не душніть у своїх постах, а то там лише людей більш похилого віку приманите і то не факт.

    – «Душнить»? Интересное обозначение умных мыслей и полезных тем. ( «Душнити? Цікаве означення розумних думок і корисних тем)

    -Ооо, тільки не кажіть, що також маєте свою сторінку в Інстаграм!

    За розмовою вони навіть не помітили, як до них підійшов офіціант. Це була мила дівчина, чиє волосся було зав’язано у гульку, а фартух був ідентичним із кольором піджака у Спартака, тобто чорним. Пальці із новеньким манікюром легко крутили ручку, очікуючи замовлення від нових відвідувачів.
    – Привіт! Що бажаєте замовити? Якщо Ви у нас вперше, то можу щось допомогти підібрати! Мене звуть Ліліана і сьогодні я Ваша офіціантка. – голос у дівчини був дуже милий і спокійний, такі відразу допомагають відвідувачу розслабитись і насолоджуватись просто атмосферою закладу.

    – Гм.. я тут вперше, тому давайте щось на свій смак. Щось легке і не дуже ситне – здається дівчині дуже сподобалась усмішка кучерявого хлопчини, тому вона усміхнулась у відповідь, а ось серйозний і пронизливий погляд його співбесідника не дуже.. Він більше лякав, ніж заспокоював, проте Ліліана майстер своєї справи, тому жоден із її лицевих мускулів не тіпнувся.

    – Мне тоже на Ваш вкус. ( Мені також на Ваш смак)– дівчина кивнула і постаралась швиденько втікти від такого страшного погляду. Він не те, щоб був таким.. просто досить холодним і стриманим, відчувалось неначе відро води на голову вилили. Айсбакетчелендж трясця…

    – Ми так і не договорили, у вас є інстаграм аккаунт?

    – Иногда выкладываю разные интересные посты. (Деколи викладаю цікаві дописи)

    – І скільки у вас підписників?

    – Для меня не имеет значение сколько.( Для мене неважливо скільки)

    – Ну скажіть скільки! Скільки ще таких «цікавих і розумних» людей Ви знайшли біля себе!

    – Около двести тисяч. ( Біля двухсот тисяч) – Тепер погляд співбесідника відчувався трохи зверхньо.. Він спеціально дозволив Євгену себе допитати, щоб у кінці висміяти. Так і знав!

    – Багато… Ви мене здивували. До речі, якщо не секрет, то як Вас звати?

    – Вы же обращались ко мне, на визитке написано. ( Ви ж звертались до мене, на візитці написано)

    -Спартак Суббота?! Хіба це не Ваш псевдонім?

    – И не говорите, что не шутили у себя в голове на тему «Динамо Воскресение».   (І не кажіть, що не жартували у себе в голові на тему «Динамо Неділя»)

    – Я.. як Ви могли так про мене подумати. Я ж розумна і доросла людина, як не як.

    За декілька хвилин до них підійшла їхня офіціантка і поставила на невеликий червоний столик, що був прикрашений чорною скатертиною дві тарілки з тортиком і дві невеликих чашечки з кавою.

    -Ось прошу Для Вас ми приготували ванільний тортик з латте, а для вас тортик з чорним шоколадом і Флет уайт( подвійна порція еспрессо (доппіо) в яку додається 90-100 мл збитого молока.)

    Здається. Спартак був чимось незадоволений. Це було не дуже добре видно, проте.. Женя деколи помічає непомітні зміни. Деколи. Деколи і деколи неправильно. Чоловік у чорному подякував і глянув на своє «замовлення». Чому він носом воротить? Вони не вгадали з його вподобаннями? Це було логічно, він же ш нічого не говорив про них..

    – Знаете.. Вы очень голодны?( Знаєте.. а Ви дуже голодні?)- здається, Суббота був трохи задумливим.

    – А ви хочете запропонувати свою порцію? – невже і справді запропонує.. Бути такого не може

    – а Вы умнее чем кажетесь. Ну так что?( А ви розумніше чим здаєтесь. Ну так що?) – сильна і мужня рука трохи підсунула свою порцію у сторону співбесідника. Здається, той був серйозним.

    – Ну.. чому б і ні? Виглядає досить непогано.

    Далі розмова лилась наче по маслу. Зі сторони здавалось, що ці двоє знайомі вже не перший рік. Кожен з них кидав різні жарти, неначе промацуючи твердий ґрунт під ногами. Вони навіть вирішили перейти на «ти»! Це було дуже несподівано для самого Яновича, так як запропонував це навіть не він, а Спартак. Пролетіла година, дві, три.. а вони все ще говорили і говорили. З цього діалогу Євген дізнався, що Спартак працює когнітивно-поведінковим психотерапевтом і йому це дуже подобається. Що у нього є помічниця, якій він безмежно вдячний, а ще, той не любить солодкого.. Після цього факту Женька довго сміявся. Звичайно ж вони обмінялись номерами телефону. Не кожен день ти можеш знайти людину з настільки схожими вподобаннями і гумором.
    Думаю, їх чекає ще багато зустрічей..

    – Ох, засидівся я з тобою. Мені вже час додому, я ж лише на 3 дні приїхав сюди, хочеться провести більше часу з сім’єю.. Дуже сумував.

    – А ты сам из Киева? ( А ти сам з Києва?)

    -Ну. Народився я у Житомирі, проте вже досить довгий час я живу і мешкаю у столиці. Там і працюю.

    – А кем ты работаешь? ( А ким ти працюєш?)

    – Я актор. Знімаюсь у різних фільмах і серіалах. Можеш глянути мою сторінку в Інстаграмі. І я обов’язково скину тобі свій аккаунт, проте зараз я вже маю бігти. Ще побачимось – усміхнене обличчя – це останнє, що побачив і запам’ятав Спартак за сьогодні. Це мила усмішка тепер надовго засіла йому у думках.

    -Еще обязательно увидимся.. ( Обов’язково зустрінемось…)

    Я тільки розбираюсь як правильно публікувати розділи.. тому не зліться сильно, якщо я щось напартачу:)  Сподіваюсь вам сподобалось! Також у мене з’явився тг канал, на якому я буду постити всякі малюночки по ПТ, невеличкі історії, спойлери до фф, а також багато чого іншого! Приєднуйтесь
    https://t.me/spodivaysvamspodobaetsya
    Або по назві ” kaomine ” Буду вас чекати)

     

    2 Коментаря

    1. Jan 28, '23 at 09:49

      Мені дуже подобається! Вже чекаю на продовження!

       
    2. Jan 27, '23 at 15:32

      Цей фф точно став моїм улюбленим, буду з нетерпіням чикати продовження