Фанфіки українською мовою

    Ранок.Майже нікому не улюблений час у дні.Всім зовсім не хочеться вставати з теплого ліжка у новий холодний день.Осінь вже давала про себе знати.Змінилася не тільки погода але і закінчився вічний сміх,веселощі,посмішки.Тепер є тільки нудні,шкільні дні.Цікво,хтось зможе додати у ці сірі картини,хоч трохи світлої фарби?

    Було дуже рано.Годин шість напевно.На вулиці ще досі було темно.Горіли лише фонарі з вулиць.Потроху починало вставати сонце,проскользувати у вікна людей і освітлювати темні кімнати.В одній з таких кімнат,спала дівчина.Вона була повністю закутана у тепленьку ковдру та спала солодким сном.Як раптом,на її лице,потрапив сонячний промінчик.Вона зажмурилась та перегорнулась на інший бік,щоб захиститись від сяйва.Але спокою їй всеодно не дали.Її телефон засвітився.З неохотою вона взяла його у руку,та побачила дзвінок від найкращої подруги.
    -Доброго ранку,соня)
    -Воно стало добрим,тільки ізза того що ти подзвонила.
    -Я так розумію ти ще спиш,кішечка?)
    -Скільки раз повторювати,щоб ти не називала мене так? – дівчина видохнула – Я спочатку подумала що це з самого ранку однокласники у чаті сваряться.
    -Ти ж учора вийшла з чату,а перед цим післала всіх)
    -Аа,точно..А от не треба було на уроці перекидуватись записочками та попадати мені у голову!
    -У цьому вся ти,Катра)Добре,не буду заважати.Киці ж люблять поспати)Зустрінемось у..
    -Чекай! – вона знов видохнула. – Я вже буду вставати.Поговориш зі мною?
    -Звісно!По відео?
    -Ага)
    Чорно-волоса встала з ліжка та направилась до ванної кімнати,де вже там вмикнула відео зв’язок.
    Блондинка з екрану засміялася – Ти така мила з розпатланним волоссям,Катро!)
    -Хтоб казав,Адоро.Сама ходиш кожен день з начосом,а він подобається тільки мені.
    -Все заради тебе)
    -Перестань! – Хоч Катра смутилась коли почула це,виду вона не подала.

    Так і пройшов майже весь час.До виходу залишалось пів години,а дівчата все ще розмовляли.
    -Тобто ти хочеш сказати що не снідаєш? – продовжувала розмову Адора.
    -Так.Завжди є справи вранці,а там вже і не встигаєш.Тому весь день доводиться ходити голодною.
    -І як ти так живеш?
    -Ну,якось живу.
    -Мг,я зрозуміла..
    -Що ти там вже замислюєш?

    Час пролетів швидко.Катра вже сиділа за партою у класі але Адори все ще не було.Урок тривав вже пів години,тож це було дивно.Раптом,з коридору почулися швидкі але тихі кроки.У двері постукали та у клас війшла блондинка.Катра нарешті дочекалась свою подругу.Вибачившись за запізнення,дівчина підсіла поряд.
    -Де тебе носило,Адоро?Пройшло пів урока,я вже хвилюватися почала!
    -Хвилюватися?Я що тобі подобаюсь?)
    -Відповідай на питання.
    -Ти потім дізнаєшся чому я затрималась.А на моє я почую відповідь?)
    -Досить вже про це говорити.Я тебе не люблю..
    -Ну звісно)Яка тема уроку?

    Пройшло шість уроків.На кожному з них,дівчата не слухали вчителя а про щось говорили та сміялися.Звичайно тихо,щоб їх не помітили.Зараз дівчата стояли біля своїх шаф з речима.Але Адора щось помітила у Катрі.У неї погіршився настрій,тож вона хотіла розпитати чому.
    -Гей,Катро!У тебе все нормально?
    -Таак,просто зрозуміла що ти була права.Треба було всеж таки поїсти перед виходом..
    -А я ж казала)
    -Не починай.
    -Добре,але я всеж таки дещо зроблю.. – блондинка зняла свій рюкзак з пліч та почала щось у ньому шукати.Звідти,вона дістала коробочку,яку передала своїй подрузі.
    -Що це? – Вона відкрила коробочку,та разом з цим проминувся запах чогось солодкого.У середені лежали кілька панкейків,нарізане яблуко,батончик і прилади щоб це можна було їсти.Все було поділено по секторам.У Катри трохи виступив рум’янець. – Ого,дякую..А як же ти?
    -Я і для себе взяла)
    -І виявляється ось чому ти запізнилась..Вибач що тоді розізлилась на тебе..
    -Все нормально)Ці оладки готувала моя мама але не могла доготувати вчасно.Я намагалась робити все як умога швидше але всеодно сильно спізнилася.Тож,зараз можемо разом пообідати)
    -Дякую)
    -Нема за що) – з цими словами,вона трохи пхнула подругу у плече але від цих дій,Катра обійняла Адору.Тепер вже і на неї наступив рум’янець.

    !!Слова від автора!!
    У цьому фанфіку Катра-людина,а не напів кішка.Адора називає її так бо вона схожа на неї за характером і звичками.Також я нещодавно вступила у цей фандом,тож вибачаюсь якщо будуть помилки у характеристики персонажів і т.д.І останнє,вабачаюсь за помилки які я пропустила у тексті.

     

    0 Коментарів