Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Сонечки! Це кінець цього фанфіку! Я була щаслива, що людям подобається моя творчість. Надихалася зізнанням з серіалу « Коли завмирає серце». Раджу до прегляду. Мені сподобалося.

    Приємного читання! Завчасно прошу пробачення за орфографічні та пунктуаційні помилки.

    – Спартак! Д-досить!

    Женя сидів на кріслі з розсунітими ногами, а Суббота владно мучив його пухкі губи.

    До початку лишалося ще хвилин сорок і Спартак вирішив трохи побавитися зі своїм партнером. Женя спершу був проти, але зараз просто стогнав від задоволення. Звичайно Спартак все робить лише за згоди Яновича. Якщо він почує «ні», то це означатиме «ні».

    Перебуваючи десь на десятому небі спокуси і хтивості хлопці не почули клацання замка.

    – Хлопці, вас Коля гукає! Боже, Ісусе! Я знав це! Коля винен мені штуку гривень!

    Спартак розвернувся від Жені і тихо мовив.

    – Чекай, Тох. Можеш не казати про це Колі. Ми збиралися вам розповісти сьогодні, але ти зіпсував геть усі плани.

    – Добре-добре.

    *після подкасту*

    – Коля, Тоха. Нам треба поговорити.

    – Зараз Спартак. Тоха тільки апаратуру дозбирає, і говори скільки влізе.

    – Я вже закінчив, щось сталося?

    Женя зробив крок в перед і пробурлюючи діри в підлозі мовив:

    – Я і Спартак – ми зустрічаємося. Справді зустрічаємось. Це не жарт, я справді його лю.

    Коля посміхнувся. Радісно, а потім посмішка зав’яла.

    – Блін! Не могли на тиждень пізніше дізнатися? Я тепер торчу йому штуку гривень!

    – Тобто ви знали?

    – Звісно знали, Суббота! Ми це зрозуміли десь місяці півтори тому. Ви спалилися, може й не одразу. Але ми про це дізналися. Надто в Яновича очі закохані були. І вічно він сонний ходив.

    – Отже, це не буде заважати нашому спілкуванню?

    – Женя, ти дурко! Звісно, що ні! Ходімо їсти, бо Тоха вже годину ниє, що голодний.

    – Тааак, ходімо! Я страх який голодний. Хей, подружжя Субботи, ви йдете?!

    – Ніяке ми не подружжя! Ще раз таки ляпнеш і я влаштую тебе тримачем для моїх штанг. Як думаєш витримаєш 120 кг цілу ніч? Га, Тоха?

    Компанія голосно сміючись йшла до машини. Спартак сварився на Тоху, а Коля і Женя тихо сміялися з кумедності ситуації.

    Дякую, що були зі мною! В коментарях як завжди посилання на мій тг канал) Гарного дня, вечора чи ранку, чи може навіть ночі!

     

    1 Коментар

    1. Mar 28, '23 at 16:01

      Прекасний фанфік, на декілька розділів взагалі бомба. Повністю розкитий сюжет, відчуваються почуття героїв. Напишіть ще щось с
      оже.