Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Мітки: Романтика
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    дівчина Ангеліна і хлопець Назар вчились в одному класі.за пару років старшої школи Назар по вуха закохався в свою однокласницю.

    Ангеліну.

    він надіявся що ця любов просто на місяць чи два ,тому що коли він бачив як вона говорить з іншими однокласниками наприклад з його кращим другом Тарасом.

    тоді середині,в нього все розривалось…він ревнував її до ВСІХ.

    Але вона не знала про це ,І о лихо…як Назарові було через це погано…Він неміг так просто здатись,він сказав собі,він поклявся…що…

    ВОНА БУДЕ ТЬЛЬКИ МОЯ..

    Ця любов затягнулась на 2 роки..За цей час Ангеліна почала помічати що Назар весь час дивиться на неї,він намагається заговорити з нею,завести діалог,щоб поговорити.

    Назарові серце боліло як ніколи…

    ДВА РОКИ КОТУ ПІД ХВІСТ!

    Він думав що вона не зверне на нього увагу…але любити не міг перестати,і ніколи б не перестав.

    Ангеліна зрозуміла…Що закохана.Вона закохана в свого однокласника Назара!!!

    Вона знала що вона йому не без різниці,і за цей час поки вона наглядала за тим як Назар намагається бути ближче з нею..Неочіковано вона зрозуміла.

    ВОНА ЗАКОХАЛАСЬ.І ЦЕ ТОЧНО!

    Звичайний день.Субота

    Ангеліна як зазвичай встала і пішла в ванну вмити леце,поки вона вмивалась вона почула дзвінок в двері.вона неспішна вийшла з ванни і направилась до дверей.

    коли вона їх відчинила на землі стояла гарна маленька коробочка і розкішний букет квітів…

    Від не очікування вона аж охнула…вона не могла зрозуміти від кого..?вона взяла букет і коробочку і направилась до себе в кімнату,Батьки на роботі вона сама ,їй нема чого напрягатись,бо питань по типу:Від кого? Маєш хлопця?і так далі не буде.

    Вона відкрила коробочку ,в середині були дорогі шикарні духи…в букеті квітів неозброєним оком вона нечайно побачила записку і моментом її дістала.

    В записці писало

    ДІВЧИНІ ЯКУ Я КОХАЮ ВСІМ СЕРДЦЕМ.

    і знизу букви.. Н.В…

    вона зразу зрозуміла від кого це,її сердце сильно забилось…Вона сильно чекала понеділка щоб зустріти його..

    Нарешті довгоочікуваний Понеділок,вона поспішила щоб прийти сама перша.Коли вона прийшла на щастя для неї ще нікого не було,вона положила заготовлену записку Назару під парту в якій писалося..

    ЗУСТРІНЕМСЯ ПІСЛЯ УРОКІВ ЗА ШКОЛОЮ.

    Вже всі почали приходити до школи,коли вони бачили що Ангеліна прийшла перша ,вони казали .

    Ангеліна невже будильник запрацював щей на вів години скорше?)

    Вона лише підсміхувалась і закочувала очі на це.Нарешті прийшов він.

    Назар

    Її сердце забилось від переживання ,вона боялась :Раптом він не замітить?

    Назар щось шукав під партою і нечайно натрапив на зиписку,він дістав її і прочитав.Він надіявся що це вона,Ангеліна.І його надії не були даремні.

    вже 16:00.Він стоїть за школою і чикає її.Вона підійшла до нього помахав рукою.Він показав той самий жест.

    -Ангелін…я тобі хочу сказати..

    -я теж тобі дещо хочу сказати…

    Вони одночасно вимовили

    ТИ МЕНІ ПОДОБАЄШСЯ!

    Назар прижав її до стіни,у обох сердце почало шалено калатати.

    -я справді тобі подобаюсь..?соромʼязливо промовила Ангеліна.

    -так…ти подобаєшся мені 4 роки..Я кохаю тебе Ангелін…

    він припідняв її підборідок,і ніжно поцілував в губи…

    На цьому і почалось їх вічне кохання…

     

     

    0 Коментарів