Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    – Дмитре! Дмитро іди сюда!

    – Що вже сталось діду? – спитав Дмитро підходячи до хвіртки.

    – Не дід я ше, на ім’я клич мене, Артемом. Май хоч трохи поваги.

    – Та яка нахєр різниця. Шо хотіли то?

    – Зі смерті твоєї матері вже багато часу пройшло. Чи не пора рухатись далі?

    – А чи на завалити вам єбало?

    – Ну шо ж ти такий грубий?

    – Бо то не ваше собаче діло. Не лізьте куди не просять.

    – Просто чутки ходять, шо не так далеко звідси військових бачили – сказав Артем наче натякаючи на щось.

    – І шо далі? Не тягніть бляха – відповів Дмитро все ше роздратовано, але з невеликою зацікавленністю.

    – Ну то може серед них є батько твій? Або хоч знатимуть шо з ним сталось.

    – Та звідкіля їм то знати, навіть ті хто з ним служив не знають де він.

    – Ну та бачили може, такого як твій батько важко не помітити. Я пам’ятаю який він був високий зараза.

    – Навіть якшо так, господарство на кого лишити то?

    – А я тобі нашо?!

    – Вам дивлюсь тікі то й тре.

    – Не без того, але сам подумай, воно ціле буде, в безпеці і доглянуте. Ну а батька знайти то ж мрія твоя, я добре пам’ятаю як ти в дитинстві казав, шо обов’язково знайдеш його.

    – То давно було, не думаю шо він живий взагалі.

    – Дімка, ну сам поміркуй, ти хлопака молодий, шо гнити тобі тут, а так світ хоч трохи побачиш може. Ти був народжений для великих справ, а не гнити десь в богом забутій місцині і худобу порати.

    – Та з чого ж ви взяли, шо я для справ народжений то бля? – роздратування знову з’явилось у нього на обличчі.

    – Бо така воля Господня!

    – Ідіть ви нахуй разом із господом своїм! – сказав Дмитро ідучи геть – Якби він існував то вберіг би нас від усього цього – прошепотів.

    – Ну чого ти одразу?! Подумай хоч про те шо я казав! – кричав Артем йому у спину – Може все ж варто тобі!

     

    0 Коментарів