Фанфіки українською мовою

    TW! Зизани і жодного іншого пейрінгу.

    Коля усміхнувся, дивлячись на те, як хлопець вигинається під ним і майже не плаче.

     

    ***

     

    Спонсори цього фанфіку: 4 самокрутки з маріхуани і шоколад Рошен.

     

     

    – Андрій? Андрію! Ти бачив моє худі?
    Вже як тиждень Коля шукав своє безвісті зникле худі. Заглядав навіть під диван – нічого не знайшлось. І тоді він долучив тяжку артилерію – їх невгамовного Валіка. Але і тут йому нічого не допомогло: чортяка знав де худі (і це було видно по його хитрому їбальнику), але той тільки посміхався і таємниче мовчав.
    – Андрій!
    Коля забіг в сусідню кімнату, де весело  прокрастинував Лузан і замер. Зникле худі висіло на худому тілі.

    – Ну і що це таке?
    – Ти про що?

    Коля роздратовано видихнув. – Худі. Моє зникле худі, яке висить на тобі. Поверни, будь ласка.

    Андрій підняв на нього очі і коротко кинув:
    – Не хочу.
    – Чуєш, фанатка бітієс, мені ця ковта як пам’ять дорога. Ну віддай. Будь ласка.

    Але Лузан тільки подивився на нього і відповз на іншу частину дивану. Коля зло зиркнув.

    – Ну поясни хоча б, чому?
    – Тому що воно зручне, – сказав нарешті Андрій, – І твоє.

    Зирянов видихнув і присів поряд.
    – Ну хочеш, купимо тобі таке?
    А Лузан тільки закачав головою.
    – Ні. Сказав вже, хочу твоє.
    – Ну слухай, досить придурюватись!

    Терпіння Колі закінчилось і він почав здирати худі з Андрія, що виходило не дуже то і добре, бо останній пручався і пищав, наче морську свинку різали. Тому хлопець сів зверху на бедра Андрія, щоб зафіксувати його. У нього був останній можливий варіант забрати худі, і якщо той би не спрацював, то з худі прийшлось би попрощатися по добрій волі.

    – Ні! – Вигукнув Андрій і зайшовся регітом, коли холодні пальці залізли під одяг і пройшлися по ребрам і почали лоскотати хлопця. Коля усміхнувся, дивлячись на те, як хлопець вигинається під ним і майже не плаче. І, підловивши момент, схопився за край худі і потягнув нагору. Рукава залишались на зап’ястках, зібралися хвилями, не бажаючи зтягуватись. Тож на руках Андрія, піднятих вгору, одяг залишався, а живіт і груди були оголені. Коля замер.

    – Я вам тут не заважаю, ні?

    ***

    Валентин Міхієнко стояв у дверях, тримаючи телефон в руках і фотографуючи Андрія з Колею. І тільки тоді останній зрозумів як вони з Андрієм виглядали. Коля сидів на бедрах майже голого Андрія, знімаючи з того одяг.

    А Лузан, хитро глянувши на Валіка, чутно  простогнав:
    – Ну я ж просив, не при людях…

    Зирянов здивовано подивився на Андрія, не розуміючи, до чого це було, але чуючи заливаючогося сміхом Валю, розуміє.

    Червоніє і відстрибує від хлопця назад на добрий метр, шалено жестикулює і заїкається.
    – Та ти!… Ну!… Цей!… Ти не!… Не так зрозумів!…

    Але цей вершник апокаліпсису з септумом у носі лише сміється і каже:
    – Вибачте–вибачте, не хотів заважати, продовжуйте.

    І, посміюючись, закриває двері.

    Клац.

    Ох
    Ох.
    Ох.

    Білобриса падла закрила їх в одній кімнаті.
    За дверима чується:
    – Тепер точно ніхто не завадить, розважайтесь!

    Здається, у Колі відпадає щелепа і він повільно сідає назад на диван. Ні у кого в цій квартирі-студії нема ключів окрім Валіка.

    Андрій всміхається лукаво і питає:
    – Ну що, будем розважатись?
    Він вже встиг повернути худі на тіло і тепер спокійно сидить, обпершись на руки.

    – А твій великий предок Кім Чен Чхир проти такої розпусти не буде? – Огризається злий Зирянов.

    – Не знаю, перевірим? – А ручка тягнеться до стегна Колі. Той хапає руку, а потім різко тягне до себе Андрія і перекидує свої ноги через Лузана, сідлаючи хлопця.

    Тепер він знову прижимає його до дивану, і вже розізлившись не на жарт, починає агресивно здирати одяг.

    – Андрій, я клянусь, якщо ти зараз же не знімеш це, я розірву все на шмаття!..
    І Андрій, не без драми, таки знімає худі, оголяючи худе тіло.

    Клац.

    Ох.

    У Колі виникає відчуття дежавю, коли двері відчиняються знову і Рома Щербан видивляється з дверної рами.
    – Хлопці, чого ви тут…замкнуті?…. Мати Василева.

    І закриває двері.
    Голий Лузан під Колею сміється. А у Колі з’являється бажання викинути нахуй це прокляте худі, всеодно одні проблеми від нього. Хай вже Андрій носить тоді. 

     

    ***

    – Коля…

    – НЕ КОЛЯЙ!

     

    Буду рада, якщо Вам цей фік приніс хоч якесь мізерне задоволення.

     

    9 Коментарів

    1. Jun 11, '23 at 02:36

      Ааа, зрозуміло, ще один фанфік до улюблени
      під’ї
      ав. Дуже кльово та дуже смішно. Я полетіла з ” Мати Василева”😂. Дякую, нат
      нення автору ❤️‍🩹

       
      1. @Ксенія РадченкоJul 11, '23 at 05:11

        Це топ дякую за роботу ❤️😍

         
      2. @Ксенія РадченкоOct 21, '23 at 00:07

        Приємно, що Вам зайшло, дякую за відгук!

         
      3. @Ксенія РадченкоFeb 5, '24 at 23:44

        Дякую, рада що ця замальовка стала однією з ваши
        улюблени
        )))

         
    2. Apr 13, '23 at 22:30

      Будь ласка, залишайте коментарі, я завжди читаю ї
      з радістю!

       
    3. Mar 10, '23 at 09:49

      Коротенько, весело, але інтимненько😍Дякую, авторе Linnett Tai! Наснаги вам та нат
      нення! Цьом з Києва

       
      1. @Rina ChuMar 11, '23 at 12:28

        Дякуюю Вам за відгук!! 🖤🖤

         
    4. Feb 25, '23 at 23:41

      Давно я так не сміялась 🤣 Дякую за гарний настрій.

       
      1. @MyrosyaFeb 27, '23 at 13:36

        Дякую Вам за чудесний коментар :3