Чому?
від Imfidk– Я живий? Чому?
– Чому я живий, моє серце не б’ється.
– Чому? Чому? Чому? Чому?!
Тіло обмазане чорнотою, яка запахом нагадує кров. Чорна рідина окутала усі можливі частини колись живої людини. Холодно. Темно. Липко.
Тихий страх всередині лапами бити перестає, відчуття розпачу переростає в невдоволення в почуттях. Щось гризе, чогось недостатньо. Спина холодом покривається від сирості й бетону. Чогось не вистачає…
Пальці акуратно водять по субстанції під руками, на пробу піднімає долонь й дивиться у темряву нічого не бачивши. Обережними рухами підносить долонь ближче до вуст й облизує кропотливо кожен міліметр шкіри насолоджуючись гірким присмаком колись звичайної крові.
– Пити. Хочу пити. Вмираю.
Доноситься до вух голос. Голова повертається на звук, але очі бачать лише темряву.
– Я хочу пити,чорт тебе забирай! Принеси мені пити. Пити!
Бряскання металу від тряски б’ється у голову як ненавистний галас. Гнів росте в середині з кожною хвилиною сильніше. Терпіння лопається на ще одному вскриці “сусіда по кімнаті” й затухає після скигленя і останнього подиха створіння.
– Юнгі, Юнгі. Не можна так зі своїм колишнім другом. Ну кричав собі, чого ж ти…
Голос в’їдається у мозок, мов це гіпноз. Стогін болю виходить з власного рота, а руки закривають вуха від нестерпного болю.
– Замовкни.
– Замовкнути? Ти це мені? Ох, Юнгі, до чого ти смішний.
Потилиця розривається від болісного гулкого удару всередині. Очі заплющуються сильніше, намагаючись уйняти біль.
– Замовкни!
– Ти хочеш щоб я замовк?
– Так. Так! Так!! Замовкни!
Шепіт переходить на крик. Тіло здригається від інерції болісних відчуттів.
– Ну чого ти кричиш так? Хочеш усіх розбудити?
Очі розплющуються. Біль зникає, а голос за прутами переходить на ласкавий шепіт. Тулуб приймає сидяче положення і чорна текуча суміш повзе по грудині капаючи на холодну підлогу. Чується зухвалий сміх.
Хлопець підводиться на ноги і хитається на слабких ногах. Рідина холодними лапами тече униз, неприємно окутуючи прохолодою тіло що до цього горіло у агонії болю.
– Ти такий необережний, Юнгі.
Робить зауваження хлопець пильно спостерігаючи за кожним рухом, кожною емоцією, за кожним міліметром до божевілля улюбленого тіла. Руки так й тягнуться забрати, розірвати, відчути тепер холод цьої плоті. Закрити й нікому не показувати більше. Це його створіння. Тільки його.
– Чому я живий?
– Ну, ну. Юнгі, як так, ти мусиш жити.
– Чому?
– Бо ти єдиний із усіх заслуговуєш на життя.
Очі навпроти наливаються азартом й натхненням. Двері скрипучо відчиняються даруючи свободу або страждання.
– Ти єдиний із усіх них заслуговуєш на життя. Ніхто більше.
Один крок. Тихий й обережний. Напружений.
– Ти моє створіння. Ти моя душа. Ти моє життя, Юнгі.
Другий крок. Тихий. Властивий.
– Ти надурив мене, Юнгі.
Третій крок. Тихий. Злий.
– Ти той, хто вижив, той хто сказав мені не здаватися. Я не здався, Юнгі.
Четвертий крок. Гучний. Закоханий. Останній.
– Хто ти такий?
– Ах, моє серденько! Юнгі, милість моя, ти мене забув. Моє серце болить від твоїх слів.
– Хто ти в біса такий?!
Теплі долоні забирають собі холодні щоки. Очі в очі. Злість й радість. Протилежність не протилежних.
– Я твоє спасіння, Юнгі. Я той хто захистить тебе. Ох, Юнгі. Ти моя спокуса, ти моя насолода.
Гарячі вуста торкаються мерзлих майже білих губ. Присмак гіркої крові – присмак смерті. Руки впиваються у бажане тепло, пальці стискаються до болісних ран, нігті встромляються до кровавого м’яса. Холодна чорна кров тече по жаркій плоті.
– Мені не треба життя, Хосок.
Хватка кріпне на плечах намагаючись зламати кістки у пил. Очі палають божевіллям, запах забирає можливий останній розум.
– Тобі не треба життя, Юнгі. Ти і є життя.
Пульсацією роздається у голові слова. Тихо повторюється, роблячи акцент на кожному слові.
Тобі не треба життя
Лунає й не зупиняється. Розриває голову. Біль. Боляче. Розривається.
– Ти мене не вб’єш. Ти не зможеш. І це не в силі справа, Юнгі.
Очі навпроти палають яскраво жовтим, наливаються від злості. Усмішка, божевільна й така тепла.
– Я тебе не вб’ю. І це справа не у силі, Хосок.
Очі наливаються багряно – червоним кольором від божевільного кохання. Вуста тягнуться за рідним присмаком гнилої плоті. Такої грішної й шаленої.
Коротка замальовка але збуджує усі рецептори. Я кайфую 😍
Дякую велике за Ваш відгук!! ❤️🔥