Фанфіки українською мовою

    Ви не плануєте бути терористом… принаймні я б сказав це з досвіду.

     

    Я не виріс у екстремістській родині з старими  переконаннями. Чесно кажучи, я не пам’ятаю, щоб вони вірили у багато чого, окрім того, щоб я нікого не збивав на слизьку доріжку чи ставав залежним. Це низька планка, я знаю, але я впорався з нею досить добре, і це не дозволило їм потрапити в мій випадок.

     

    Вони точно не збожеволіли від усієї релігії, і хто міг їх звинувачувати. Сьогодні більшість із нас не бачить обличчя Всемогутнього в банці з квасолею. Ймовірно, більше шансів побачити залишки свинцю або відображення прострочених рахунків. Чудес не вистачає, і це те, у що ми всі можемо вірити.

     

    Якби я знав, що за межами людського серця панує темрява, яка поглинає за тінями несподіваного… Думаю, я б просто покинув цей світ сам.

     

    Немає сенсу виступати проти потойбіччя, навіть якщо їхня відмова у продовженні та вилучення довели мене до цього божевілля. Я думав, що зможу показати їм остаточну позицію, але вони відповіли краєм реальності.

     

    Усе здається простим, коли ти герой, а сили зла кровоточать, як смертні люди.

     

    Це було до того, як я зробив свій удар.

     

    Перш ніж дивне і неприродне стало плоттю і кров’ю.

     

    Перш ніж я дізнався, чому банк закритий у неділю.

     

     

    План був простий: вони забрали у мене усе але я поверну їм боржок,вийду з тріском , який порве верхні слої . Незважаючи на те, що я не базовий знавець, я розумів достатньо, щоб вивчити цей тип хімії на ранньому етапі. Навряд чи хтось може зробити це в цьому світі, але майже кожен може його знищити.

     

    Хтось намагався мене зупинити чи вгамувати?

     

    О, людоньки… стримайте свою скромну наївність.

     

    Ми обидва добре знаємо про багато місць, деякі з яких лежать у вашому славному підчерев’ї, які б не лише ігнорували, але й сприяли б ще більшому хаосу. Зверніться до свого двоюрідного брата, якщо ви думаєте інакше. Якщо ви не живете в реальному світі, його вартість падає досить швидко.

     

    Оскільки банки закриті по неділях, це було схоже на ідеальну вечірку. Менше мішків з м’ясом, щоб стати на заваді, і я не можу отримати кулю після інциденту. Я б просто підготував свої запаси, а мій телефон налаштований на стрім, дав би всім прекрасний вид.

     

    Проте більшість планів схожі на людей; найкращі, але рідко надійний.

     

    Я підійшов до приземистого бетонного блоку, коли церковні дзвони грали мелодії давно померлих людей. Я не планував, щоб старі звуки грали цілих десять хвилин, і нервував, що це відволікатиме від мого шоу. Єдиним, що, мабуть, більше відволікало, була муха, яка продовжувала кружляти навколо мого обличчя, час від часу клюючи щоку, як закохана школярка.

     

    На щастя, багато років тому я дізнався, що мухи відволікаються на рух. Похитайте пальцями в одної руки перед ними, а іншу обережно піднесіть до неї. Швидко вдаривши, вона ніколи не дізнається, що її вдарило.

     

    Я витер кишки крилатої бридоти зі своєї руки, яка гидко світилася у вуличних ліхтарях. Це ще одна річ, яку я не планував, подумав я. Освітлення  було таким темним, що буде дивом, якщо мене хтось побачить. Єдине освітлення, яке я планував використовувати, не прослужить довго та призначене для одноразового використання.

     

    Я не буду вдаватися в подробиці того, як я створював це. Цей пост, ймовірно,  видалиться сам по собі, не потрібно збільшувати ймовірність  імпровізованих… феєрверків. Не так, якби ви не змогли знайти це, якби вам все одно було цікаво. Усе, крім миру та щастя, є кількома ключовими словами та кліками. Я зробив те, що зробив, і це було майже все.

     

    Найскладнішою частиною цієї затії була пряма трансляція. Я завжди погано запам’ятовував, і якби я лише бурчав і бурмотів, то виглядав би просто ще одним дурником, стертим з історії стрімами , історіями і переживаннями  знаменитостей та кульових точок далеких війн.

     

    Я спробував продекламувати свій рукописний маніфест, але чомусь дивна, старовинна пісня не переставала вторгатися в мої думки; Як щось, що ви знайдете на старому ручному програвачі в покинутому будинку, де ви не повинні були бути.

    Коли я вдався в звук, я помітив, що я зовсім не впізнав його. Це навіть не виходило з моєї голови, як більшість дивацтв.

     

    Коли я повільно обернувся, я зрозумів, що музика, яка не мала звучати, лунала з далекого світла, яке не повинно було горіти… в банку, вхідні двері якого не мали бути відчиненими. Коли я потягнувся до ручки й легенько смикнув, я знайшов усе, чого не мало бути, і зайшов прямо туди.

     

    Хоча я не планував зустріти ранок і жив у темряві, я визнаю, що те, що було приховано від самотнього світла попереду, все одно вразило моє серце. Між усіма офісними будівлями створюється відчуття безжиттєвості, і якщо спотворити погляд, це легше побачити.

     

    Скрябливий килим відчувається голодним монстром під ногами. Стіни, порожні в примарній плоті, направляють ваш шлях . На кожному кроці відчувається азартна гра зі структурою, яка голодує до бенкету людських емоцій. Спогади про те, як у дитинстві бігали сходами підвалу, наповнюють вашу голову, кричачи, що ви повинні  тікати з цього місця, якому ви не належите.

     

    Крім того, немає розради, якщо ви це зробите. Зовні тління лише повільніше, не менш смертоносне, але мої похмурі думки негайно припинилися у світлі відкритої невідомості.

     

    Я визирнув за двері сховища, непомічений групою чорних костюмів, які стояли попереду.

     

    Вони простягалися на кілька футів над моїми очима, ледь не торкаючись армованої стелі. Подібно до викривленого фотошопу, кожна їх частина відчувалась  так, ніби її неправильно змінили після входу в реальність. Їхні безбарвні рукавички були потріскані й нелюдські, схожі на пазурі. Багряні шовкові краватки стікали рідиною з овалів, де мали бути обличчя, але єдиною схожістю була кошмарна усмішка, що криваво звивалась від підборіддя до чола. Ні волосся, ні очей, ні надії не знайшли свого притулку на мертвій шкіряній голові, лише нескінченна жахлива усмішка.

     

    Не знаю, що змусило мене витягнути телефон, але перш ніж я це зрозумів, я почав наосліп шукати камеру, настільки приголомшений, що не міг опустити погляд. Це означало, що коли безшкіре немовля було витягнуто з конури в центрі групи, мої очі ніби потрапили в пекло.

     

    Посмішка доглядача стала більшою, тонкі палиці кінцівок викривилися, як лапки павука, розтягуючи їх ізсередини й огортаючи дитину, коли вона простягалася над головою бідного малюка. Жодного звуку не вирвалося, коли маленькі ніжки шалено махали, ковзали й зникали за перламутрово-білими зубами.

     

    Жодного звуку, окрім нудотного тріску, від якого мені перевернуло живіт.

    Не ламання кісток чи будь-якої живої тканини, а скло й пластик на лінолеумі.

    Вони повернулися до мого зламаного телефону, а потім усміхнулися мені.

     

    Під час бігу мої ноги ніби летіли і стали крилами. Невідомо було, чи сиділи ці штуки на моєму хвості, застигли чи зникли. Це не мало значення.

     

    Безпека зникла в банківському сховищі, коли звірі в костюмах взяли верх.

     

    Ніщо, навіть вхідні двері, коли я врізався в них на повній швидкості, не могли б стримати мене.

     

    Я пробив скло і впав закривавленою купою на тротуар. Біль відчувалась по всьому тілу в кожному маленькому порізі , коли я прозтягнувся крізь осколки, але я мусив продовжувати жити, щоб завершити свій чортів план. Залишилося зробити лише одне, подумав я, мацаючи в кишені піджака. Я втягнувся, заплющив очі й клацнув пультом.

    С

    П

    А

    Л

    А

    Х

    Небо наповнилося світлом… і залишилося таким.

     

    Я відкрив очі, очікуючи, що не залишиться нічого, але те, що я побачив, було набагато гіршим.

     

    Це були люди.

     

    Це БУЛИ люди, бо останки, які лежали на землі, навряд чи більше такими вважатимуться.

     

    Під полуденним сонцем підсмажені шматки рук, ніг і все інше було схоже на жахливий шашлик, який розгорівся. Головна вулиця Хіросіми, і я був на нульовій точці, спостерігаючи, як вогонь пожирає уламки, а оглушлива тиша перемагає крики пішоходів поблизу. Усе, що було поза зоною вибуху, було поза межами звуку. Просто ще одна статистика для балакучих голів циклу новин.

     

    Я відірвався від землі вчасно, щоб заглушити вогонь з ноги, якраз у той момент, коли моя шкіра покрилася пухирями.

     

    Настав час йти.

     

    Я не знав, яку скриньку Пандори я відкрив, але, швидше за все, власник буде не надто задоволений.

     

    Коли я в останній раз звернувся до своїх наслідків, я міг присягнутися, що бачив причину.

     

    Тінь пекла, силует статуї.

    Для них це не закінчилося.

    Я не був впевнений у собі.

     

    Завивання сирен повернули мене, коли я почув, як наближаються інші костюми, у королівсько-блакитних тонах, кожен із значком і важким пальцем на курку.

     

    Краєм ока я бачив, що вогняні звірі зникли.

     

    За мить я теж.

     

    І це те, що привело нас сюди; я стукаю по клавіатурі, поки чекаю звуку шин, що наближаються.

     

    Я не знаю, яка їхня мета, оскільки вони не знають, для чого ця кнопка.

     

    До того часу, як це стане відомо, усі докази того, що сталося, напевно, будуть стерті… або ще гірше, вони можуть підставити мене за це. Не те, що я не можу з цим впоратися, бо врешті-решт я мав бути монстром. Просто мені пощастило, що можливість випала пізно. Принаймні ти маєш рацію, читачу, якою б небезпечною вона не була.

     

    Але я не збираюся бути справжнім монстром, посміхаючись, коли людство виривається з моєї душі й тягнеться до пекла за дивними злими силами. Я дозволю вогню мого останнього експерименту спочатку пронизати моє обличчя. Мені майже достатньо знати, що це кине ще одну гайку у їхні плани.

     

    Я сподіваюся, що ви всі знайдете кращий спосіб… хоча, чесно кажучи, це не матиме для мене значення, коли ви це прочитаєте.

     

    Я відчуваю, як вони повзуть за моїми очима за моєю брудною душою.

     

    Ось мій останній акт.

    Побачимося в безодні.

     

    0 Коментарів