Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)
    Персонажі: ОЖП
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Ти пізно повернулася додому.  Сеул вже огорнула нічна пелена.  Вулиці освітлювали ліхтарі та вивіски магазинів, що світилися.  Насправді, вночі Сеул був найживішим.  Люди після роботи, навчання йшли додому, або гуляли, або зустрічалися з друзями, щоби випити.  Найбільше тебе здивувало, коли дізналася, що корейці дуже люблять випивати.  А відмова від алкоголю у них вважається неповагою.  Але, незважаючи на їхню своєрідну пристрасть, у країні було спокійно.  Рідко хто влазив у бійки по п’яні, грабував чи вбивав.  Тому що тут закони суворіші.  Тому можна було не побоюватись за своє життя.

    Ти знімала студію (Не звукову, а місце проживання. Зазвичай, це маленька однокімнатна квартирка, об’єднана з кухнею) майже в центрі міста.  Вона була на 11 поверсі.  Коли ти вибирала місце, де житимеш, вона глибоко впала тобі в душу.  Темно-сині стіни, сірий пухнастий килим, велике вікно, що відкриває вид на місто і виходить на невеликий балкончик.  Зараз студія була заповнена твоїми замальовками, полотнами, фарбами, закінченими і не зовсім роботами.

    Якось, коли ти влаштувала виставку своїх робіт на одному фестивалі у Сеулі, тебе помітив один чоловік.  Його звали Ен Сольчхан.  Мабуть, він жив у достатку і мав якусь свою агенцію.  Чоловіка дуже зацікавили твої картини, виконані олією на полотнах.  Він кілька разів повертався до тебе.  Спочатку мовчав, а потім поцікавився, чи може він купити твої картини.  Ти, приємно здивувалася та позитивно відповіла.  На що після, Ен Сольчхан запропонував відвідувати тебе щомісяця, щоб купувати твої нові роботи.  Платив він за них пристойно, навіть дуже.  Як казав чоловік “така праця має високо цінуватися”.  Він мав любов до мистецтва, а також власну колекцію робіт юних майстрів.  Завдяки його спонсоруванню, ти мала можливість купувати нові матеріали та платити за студію.

    Ти зняла з мольберта старе полотно і замінила білим новим.  Було надто багато натхнення.  Ти віртуозно почала переносити пензлем ескіз на полотно.  Під твоїми талановитими руками картина буквально оживала.  Час існував окремо від тебе.  Ти щиро хотіла закінчити цю картину.

    – Естетика похмурого пірсу… – таку назву ти дала своєму творінню.

    Сонячні промені поступово почали огортати кімнату.  Зробивши останній мазок, ти втомилася, але вдоволено потяглася.  Картина вийшла справді живою.  Ти вклала стільки душі до неї.  Дивлячись на картину, можна відчути запах хвиль, що відбиваються від  бетону, чисте віяння вітру.  Побачити, як на вітрі розлітається вогненно-бордове волосся молодого хлопця.  Як чайки наповнюють криком весь пірс.

    – Знову всю ніч малювала… – з усмішкою зітхнула ти, милуючись своїм творінням.

    Ти встала зі стільця і ​​попрямувала до балкона.  Відчинивши вікно, ти присіла на табуретку, що стоїть поряд.  Забрудненою олією долонею ти взяла червону пачку Мальборо.  Великим пальцем, відкривши упаковку, ти витягла сигарету і поклала між губ.  Пролунало клацання.  Ти спритно підпалила цигарку запальничкою.  Зробивши глибоку затяжку, ти перекинула голову назад.  Легкі наповнилися таким солодко-гірким, але таким рідним для тебе нікотином.  Горло стало приємно палити.  Розплющивши рота, ти випустила клуб диму, який неймовірним малюнком розчинився в повітрі.

    Куріння.  Це твій темний бік.  Але ця шкідлива звичка вже багато разів рятувала тебе.  Не фізично, звісно, ​​а морально, допомагаючи розслабитись.  Нікотин став твоїм близьким другом, коли ти відсторонилася від усього світу.  З підліткового віку в тебе почала розвиватись соціофобія.  На щастя, вона не стала настільки сильно вираженою, як у деяких її власників, коли люди навіть на вулицю вийти не можуть.  Тобі було важко перебувати в компаніях, ти часто нервувала, перебуваючи в тому ж магазині, побоюючись затримати продавця чи тих самих покупців.  У глибині душі ти хотіла спілкування.  Ти буквально просила долю дати тобі шанс.  Але щоразу упускала його.

    Почалося все після розлучення батьків.  Мати, що втомилася від домашнього насильства, пішла від вас.  Ти лишилася жити з батьком.  Той практично не помічав тебе, а був із головою занурений у роботу.  Єдине, що він забезпечував тебе грошима.  Але що толку, коли підлітку потрібніша підтримка і любов, а не гроші?

    Батько через два роки знайшов собі нову жінку.  І здавалося, що зовсім забув про твоє існування.  Ти відчувала себе зайвою у ній.  Незабаром для зручності обох сторін батько запропонував тобі жити окремо.  Він обіцяв виписувати тобі чеки на проживання та інші витрати.  На тому ви й зійшлися.  Батько зовсім відсторонився від тебе.  Ти залишилася сама.  У тебе був величезний стрес, який мав біль розбитого серця.  Ти вже не плакала.  Ти упокорилася.  Усунувшись від усього світу, ти намагалася зникнути, створити свій, де не було б стільки болю та розчарування.  Ти знайшла втіху в малюванні.  На папері ти могла зобразити все, що завгодно, вкласти всі свої почуття та емоції.  Ти вступила до художньої школи.  Завдяки твого таланту тебе взяли на два класи вище.  Ти вже знала основи мистецтва і директор вирішив, що тобі нема чого втрачати два роки.  Ти відучилася два роки і, після закінчення, отримала рекомендації майже від усіх викладачів, на випадок, якщо ти вирішиш вступати до академії

    Під час навчання ти познайомилася з однією дівчинкою, яка була так само відсторонена від інших. У неї було яскраве волосся і яскравий макіяж. Якось ти помітила, що вона плаче у туалеті. Без сил залишити її, ти спробувала їй допомогти, вислухати. Ви відправилися  до парку за школою. Там вона розповіла, що їй зрадив хлопець із її сестрою. Ти уважно вислухала її історію, намагалася підтримати. Потім дівчина дістала пачку цигарок та простягла тобі. Але ж ти відмовилася. На що вона сказала, що бачить, що тобі теж боляче, що в тебе теж є проблеми і навіть серйозніші за неї, і що сигарети зможуть допомогти тобі не зламатися. Із цього і почався перший поштовх.

    Але з того часу минуло кілька років.  Ти перестала страждати.  Стала сильнішою.  Почала життя з чистого аркуша.  Тебе більше не хвилювало чуже життя.  Ти почала цінувати і любити себе.  І більше ніхто і ніщо не могло тебе зламати.

     

    0 Коментарів