Чашка чаю
від @Winter_cotПоки вони йшли, в Кайла хоч на трохи рухались вуха Ромео трохи хихикав, але старався не засміятись.
Ця ситуація з руханням вухами його насмішила і тепер є представлення що маг не тільки милується собою в дзеркалі вдома.
А він вже котрий раз чув те що крадій хихикав повернувши голову спитав:
– Що таке?
– Нічого.
Сірий нахмурив брови, а разом з цим вуха опустились.
Він відвернувся та йшов далі.
Ромео видихнув і йшов вже нормально.
Згодом вони прийшли до Кайла. Зняв взуття та верхній одяг він спитав:
– Ти що будеш? Чай какао чи каву?
– Чай.
– Добре.
Кайл пішов до кухні, знайшовши пакетики від чаю.
Накидав заварки в чашки та поставив чайник грітись.
– Ти святкувати Новий рік будеш? – несподівано попитав маг.
– Не думаю так сильно – Ромео підійшов до дверей кухні.
– Зрозумів.
Кайл трішки промовчав.
– Ти ж через вуха тоді хихикав? – спитав він посміхнувшись даючи натяк що злитись не буде.
Насправді в його сьогодні сяюча усмішка, але навіть свою натягнути її Ромео не зміг у відповідь йому.
Зате вона віддає максимальний комфорт поруч з сірим і хотіння з ним залишитись виростає ще більше.
– Я старався стриматися – вийшло трохи натягнути усмішку.
– Не дуже у тебе й вийшло).
Кайл відвів погляд на чайник та намагався угамувати торнадо сорому, яке Ромео бачив.
– Та спокуха, я ж один це бачив – підтримка крадія на всякі ситуації.
– Ага.. І то це не факт.
Заклинатель зняв чайник та залив кип’ячену воду чашки.
Скільки цукру Ромео він запам’ятав тому і не питав.
Потім поставив на стіл чайник та жестом запросив партнера до себе за стіл.
Зняв капюшон він присів навпроти Кайла.
Кайл дивися на чашку чаю та спитав тихим голосом:
– Через Джульєтту не хочеш святкувати Новий рік?
В Ромео піднялись вуха, але потім прийняли нормальне положення.
Він трохи промовчав.
– Здається я ще недостатньо її відпустив, мабуть – крадій дивився вниз попиваючи чай.
Знову коротка тиша яку з часом порушить маг:
– З часом ти її відпустиш. Та спокійно будеш жити далі. Не мені давати тобі поради, але я хотів би сказати що те як ти це проживаєш мм… Гідно захоплення. Більшість цього могли навіть не зробити.
Проговоривши це він почав запивати чаєм, а в думках було те що наскільки Кайл розумні речі каже, що таке гідно Оскара.
Тепер в Ромео остаточно піднялись вуха і лице стало в шок.
Він майже не відпустив чашку, але трохи пролив чаю і швидко витер не дивлячись на Кайла.
Він дав Ромео рушника.
– Тримай.
Тут старший застив, але потім заспокоївся і м’яко посміхнувся та так щиро що в його з’явився маленький рум’янець.
В душі неначе розбилися уламки довгого і нетерплячого болю, який заважав йому в повсякденному житті.
Слова друга настільки розтопили в ньому весну і надію.
Коли маг помітив румян та посмішку Ромео то в нього в самого піднялись вуха та з’явився румян, хвіст трішки піднявся.
Він сам протер пролите сухим рушником та поклав назад.
Сів на своє місце попиваючи чай, й відвів погляд від старшого, через те що ситуація була дуже милою.
– Дякую..я навіть не знаю що сказа- – Ромео подивився на Кайла – ти чого?
– Ні нічого. Чай гарячий. І.. нема за що.
Він далі не дивився на крадія.
– Я можливо виглядаю дурно, але просто такої підтримки на такий період не було не від кого і мені неймовірно приємно.
Тепер він дивився на Кайла з тою самою посмішкою.
– Ні все добре, та я радий.. – від чашки маг перевів погляд на Ромео та посміхнувся з ледь помітним румянцем.
Ромео трохи промовчав.
– Завдяки тобі я вже і забуваю про її існування – він випив трохи чаю.
Його слова трішки здивували Кайла та в нього знову піднялись вуха та не опускалися.
Він знову випив трохи чаю.
– Я радий це чути промовив самозакоханий нарцис спокійним голосом далі попиваючи чай.
0 Коментарів