Фанфіки українською мовою

    Без жодного слова, наглядач Джон штовхнув Лілі животом на стіл, широко розставивши їй ноги. Її лице було прямо напроти лиця Сенатора, а сзаду неї був Джон. Його руки ковзнули між її стегон, він грубо штовхнув пальці усередину неї, змусивши її задихнутися від болю. Джон прискорив темп і додав пальців, поступово просунувши весь кулак у неї, сповнюючи лоно Лілі глибоким, первісним болем розтягненя кицьки, який кожна жінка відчуває при народжені дитини.

    Нарешті він витягнув свій кам’янний член із штанів і притиснув його до її ануса. Навіть крізь біль вона не могла не відчути його нестримної сили, коли він повільно проштовхувався в її щільний анальнийотвір, найбільшу річ що там була будь-коли. Відчуття, що її зад заповнюють було непереборним, їй дуже хотілось в туалет і одночасно було боляче. Вона сильно закусила губу щоб стримати крик і на мить побачивши сповнені хіттю спостерігаючі очі Сенатора.

    Коли кулак вийшов а член увійшов до її анусу та почав рухатись, Лілі змусила себе припасти обличчям до холодної кам’яної стільниці. Сенатор Марк встав і почав відкрито дрочити на неї, через деякий час він почав кінчати їй на спину. Вона не могла не відчути, як піт і сперма, стікають з неї. Пізніше і наглядач Джон схопив її за волосся й стримано вдарив декілька разів її обличчям об стільницю, кінчаючи їй в анус. Розбив їй ніс та губи. Її тіло боліло, розум кричав про звільнення, але хватка наглядача була непереборною силою.

    День йшов, і двоє могутніх чоловіків по черзі використовували її як свою особисту іграшку, Лілі виявила, що все далі занурюється у світ болю та приниження. Вона відчувала, як життя витікає з неї, замінене заціпенілим прийняттям своєї долі. Для цих чоловіків вона була нічим іншим, як секс-лялькою, яку використовували та викидали за їхньою примхою.

     

    0 Коментарів