Фанфіки українською мовою
    Персонажі: Нетеям
    Мітки: Романтика
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Коментар до Частина 2
    приємного читання.
    Ранок. Яскраві сонячні промені падали на тіло двох Наві. Вітер був теплий і спокійний. Листя на деревах шаруділо, а птахи ніби співали кажучи прокидатися двом коханим.
    Аонунг ледве розплющив очі і побачив на своїх грудях голову Нетейама. Його Нетейам. Згадавши вчорашній день, на серці стало так тепло, що він не переставав усміхатися і гладити по голові свого Лісового Хлопчика.
    -Нетейам, прокидайся вже ранок- прошепотів він у вухо лісовому.
    Той здається ще більше притиснувся до того і ледве сказав ще не багато, будь ласка.
    Аонунг треба було зібрати ті ягоди за якими він власне і прийшов. Він зовсім не хотів йти від Нетейама і від його таких теплих і ніжних обіймів.
    Ще трохи полежавши, Нетейам все ж таки встав.
    -Точно … Тобі ж ягоди зібрати потрібно, пішли швидше я знаю де їх багато-все так само ніжно посміхаючись сказав Нетейам. Аонунг ніби плавився від такої теплої посмішки, яка була лише для нього.
    Нетейам узяв за руку Аонунга і повів углиб лісу. Там стало трохи насиченіше, ніж раніше. Скрізь були різнокольорові квіти, які плавно рухалися через потік вітру. А дерева були такими величезними, що Аонунг думав, що ось вони зваляться на них. Дорогою Нетейам все посміхався і розповідав про цей острів. Аонунг загостреними вухами дуже уважно слухав його, вникаючи в кожне слово. Голос Нетейама був таким… солодким. Йому хотілося увесь час слухати лише його.
    – А ось і вони! Ці ягоди стали солодші ніж раніше! я їх дуже люблю- Нетейам сів навпочіпки і почав розглядати їх. Нарешті знайшовши саму, як на його думку солодку, він зірвав і простяг його Рифовому.
    -Дивись, якщо на ягоді більше таких білих точок означає, вони набагато солодші і поживніші – аонунг взяв ягоду і поділив навпіл. Її не легко поділити але це під силу майбутньому вождеві. він простяг другу половину нетейаму, а другу почав їсти сам.
    – Ніколи не встиг їх з’їсти, просто побачив, як моя мама розрізала їх за його ліки, було настільки солодким, що після одного укусу Аонунг ніби вже їв і був сповнений сили. “Зрештою, зрештою сьогодні ти будеш плавати додому? …” сказав Неяму. Настільки тихо, що Айонунгу довелося нагнутися. Зрештою, він відчував себе егоїстом, не хотів відпускати свого рифового принца. Так що він знову чекав своїх ночей на острові. “Так, я повинен повернутися до вечора, Аонун опустив голову”. Він взагалі не хотів залишати свого Na’vi. Він хотів би прожити з ним все життя. Щодня, бачачи його прекрасну посмішку, бачачи його очі, що світяться як найяскравіша зірка на небі. Аонун взяв руку Нетечма і трохи стиснув її. -Я … Я не хочу знову втратити тебе. – Aonun опустив вуха. На обличчі було видно, який він розлючений. Він розлютився, що не може забрати його з собою. “Мій aongor … Я теж цього не хочу”. Але ви припливете сюди, правда? Ягоди ще пізніше через роки 3-4 не встиг сказати, як він відчував теплу руку на щоці. Вона так м’яко гладила його, щось на ньому маячить. – Я не хочу знову втратити тебе. Я все про тебе думав, думав, що з тобою щось може статися. На серці не було спокійно. Я так хвилювався. Я так хочу бути з тобою, тут, неподалік. “Він відчував гарячі краплі сліз на щоці.
    Нетеям обережно витер їх на обличчі коханого. Він відчував його гіркі сльози. – Я думав, що все можливо, приїхати на острів до інших ,рифових на’ві. – Тато тоді не дозволив мені, тому що мені було лише 12, і все запитував, навіщо мені потрібно. Але зараз у мені вже 16, і батько дозволяв тепер, але я злякався, що ти мене не пам’ятаєш. Так, і я не знав, як дістатися до тебе. – Аонунг широко відкрив очі . З ним.” Так, я можу, але варто запитати своїх батьків. “Аонунг вже був готовий вибухнути від щастя”. Він уже бачив у своїх думках, як він навчає Нетеяма їхати на Ілу. Те, як вони йдуть вночі. Коли вони плавають вранці, зустрічаючи промені сонця в обіймах один одного.
    – Тож, чого ми чекаємо, справедливо перестав плакати, сказав Аонуні. – пішов до них! Тож вони вже стояли перед будинком. Навіть перед будинком і внизу. Вони жили на деревах, на Ікран потрібно піднятися або в Ікран. Аонун дуже переживала за нову зустріч з батьками. Поки вони чекали дна, він думав, що все повинно розповісти про себе і як привітатися. Все було представлено, як вони виглядають. “Вони зійдуть зараз і тоді вся родина вже зійшла, і всі дуже дивно виглядали на Айонунг”. Аонунг негайно сказав “Я бачу тебе”, кожен, що стоїть перед ним на’ві. Він був готовий впасти і зламати ноги прямо зараз. – Отже, це моя сім’я. Це моя мати Нейтірі, батько Джейк, молодший брат Лоака і сестри Тук і Кірічка підійшли до брата і обійняли його так, ніби він боїться рифу. – Я син клану лідера Меткайні. Аонунг. – Він сказав це з серйозним виразом обличчя і стояв, як солдат. “Я радий бачити тебе, твій батько багато розповів про тебе”. Що ви дізналися тут, нам, ліс? – Джейк сидів на траві, а для нього та інших. “Я прийшов за ягодами, що мені потрібна моя мати за її лікарські кошти”. Аонгор все ще стояв як стовп і дивився Джейку в очі. Тук підійшов ближче до рифу і взяв руку. Обережно оглянувши руки. – Вони такі сильні, і вони більше, ніж наші. – Аонун одразу згадав, як його вважали також нарисами в дитинстві. Він сів у присідання і показав руки. “Це допомагає нам, Ріфф На’ві швидко відплив”. Він посміхнувся і погладив тук по голові. Він посміхнувся у відповідь і сів поруч. Кажуть, дитина одразу почуває себе добре на’ві. -Мам, тату, я хотів щось попросити вас запитати у сітки. Він стояв поруч з Аноном і іноді дивився на нього. “Я хотів би попросити вас, щоб ви дозволили мені відпустити мене разом з Аонуном до його будинку”. Я б не встиг закінчити, коли побачив, що Нейтірі поклав руку на плечі Джейка і кивнув йому. “Мій син хороший, але ви повинні бути обережними в дорозі, знаєте, вони живуть зовсім інакше”. Джейк підійшов до нього і обійняв його. “Aonung все ще грав з туком, показуючи їй, чим він відрізняється від неї.
    – Вже був обід. Нетейам уже зібрався і був готовий до довгої подорожі. Нейтирі дуже переживала але вона знала, що його син сильний і впоратися з усім. вона поклала різні лікувальні речі у його сумку. і ось вони вже стояли поряд з океаном і були готові попрощатися. Тук зовсім не хотілося прощатися з Аонунг. поки Нетейам готувався, вони збирали ягоди і грали разом. Тук підійшла до аонунгу і дала йому … намисто зроблене з різних каменів. вони робили так часто, з Кірі.
    -Ох, це мені? – Тепло посміхнувся аонунг і обійняв її. – Я ще повернуся сюди і принесу тобі подарунок.
    Ось уже будинок лісового позаду. нетей ще там почав нудьгувати по будинку але в той же час хотів побачити будинок Аонунга. Нетейам був верхи на своєму Ікрані поки Аонунг був під ним і плив зі своїм Ілу.
    дорога була спокійна і без будь-яких перешкод. наближалася ніч. Вже виднілися палаючі смолоскипи та будинки на великому острові. нарешті вони дісталися сюди. Нетейам відпустив Ікрана політати і одразу побачив удома. але вони були зовсім іншими. дуже відрізнялися від нього. вони були прив’язані до пальм та виглядав це як намет з вікнами. Аонунг покликав його до себе та взяв за руку.
    – Он там мій будинок, бачиш? батьки ще не сплять тому я вас зараз познайомлю. – Нетейам розумів як було страшно аонунгу, але зараз він все це випробував на собі.
    вже підійшовши до будинку, аонунг побачив батька, який вийшов щоб зустріти їх.
    -Ти … невже син Турука Макто, Джейка Саллі .- Нетейам тут же показав жестом “я тебе бачу”
    – Так сер, тобто .. – Нетейам звик так говорити батькові. – Вибачаюсь
    – Що ти, не варто таких слів, я радий тебе бачити з наших краях але що тебе привело сюди? – Тоноварі побачив що син тримає руку лісового Наві але не віддав цьому значення.
    – Ваш син, – сказав Нетейам трохи посміхаючись, дивлячись на Аонунга. Аонунг почервонів і його хвіст рухався з боку на бік.
    -Ось як, сподіваюся ніяких розбіжностей між вами не було. ми раді зустрічати тебе тут у нашому домі. моя дружина Ронал вже заснула, але думаю на ранок вона привітає тебе. Нетейаму було приємно і він згадав такі самі теплі обійми батька.
    – Ти можеш ночувати в будинку поряд з деревами.
    -Що я відведу тебе до твого тимчасового будинку.
    і ось нетейам уже сидів усередині свого нового дому.
    А ти … Ти залишишся зі мною? – Тихо запитав сітки, що дивляться на руки Айонунга, які все ще тримали руки лісу. “Я можу залишитися сьогодні, щоб залишитися сьогодні, я, мабуть, все-таки зрозумів батька”. Ця друга ніч – це вже коли вони разом лежать в обіймах один одного.
    Коментар до частини 2,
    сподіваюся, ви знаєте, що тут є багато канону, я все ще рада будь-якій критиці та відгуках!

     

    2 Коментаря

    1. Mar 1, '23 at 21:26

      Привіт, автор, я вперше потрапила на сайт саме українськи
      фанфіків і тому була дуже здивована, що виявляється і тут
      тось пише про Аонунга і Нетеяма:)
      Ідея гарна, однак в роботі присутньо багато помилок, що я тро
      и розгублююсь коли читаю, відредактуй і буде чудово

       
      1. @ЮляDec 18, '23 at 23:45

        Дякую за допомогу але я і сама вперше викладаю та пишу фанфіки та тільки зара змогла повернутися на сайт