Частина 1. з чого починалося.
від Ольга Тереховаза столом Слизерина атмосфера, що нагнітає. ну в принципі як завжди подумав Абрахас сідаючи біля Кероу. Абрахасс.. холодний шиплячий голос коліт Абрахасу слух і він моментально шкодує що не потоваришував з пуфендуйцем як це зробив Альфред. Блики завжди були хитромудрими і залишилися. Абрахас ти взагалі слухаєш, що я кажу? т-т-так мілорд. а я бачу інше. Дипет встає зі столу і кашляє. дорогі діти сьогодні до нас із домашнього навчання перевелася нова учня почнемо розподіл. дамблдор мовчки ставати біля стільця з капелюхом і вигукує. Касіопея Катрет! капелюх сідати на голову дівчина. а абрахас поки капелюх думає закинув у рот 3 картошинки і запив гарбузовим соком але одразу вилюнув гарбузовий сік коли капелюх вимовив вердикт. СЛІЗЕРИН!!!!том Рідл холодно запитує абрахаса. вона бруднокровка? походу і мілорд-д елі видавлює Абрахас. тому Рідл холодно глянув на дівчину. чергова повія подумав Рідл і чарівно посміхнувся бруднокровці але та не звернула на нього жодної уваги і сіла на край столу. нелегко їй тут подумав Абрахас. але він сам ще не знав що жити йому стане складніше через кілька годин.Абрахас Мелфой поспішав на зілля з поганим настроєм. а має бути хорошим коли тобі сказали стежити за бруднокровкою так ще й потоваришувати з нею. Може комусь буде класно потоваришувати з маглонародженою але поважний рід Мелфой буде не радий. як її там ах так Катрет подумав Абрахас ця бруднокровка зіпсувала йому вівторок що він і так не любив. і чому Рідлл Долохова не змусить ах та він же дуже емоційний. настрої наблизилося до нуля. нарешті Абрахас досяг злощасних підземель і відчинив двері. Вибачте сір за запізнення. оу нічого Абрахас але наступного разу буде відпрацювання промовив Слизоріг і зняв зі Слізерина 10 очок.під кінець уроку у Рідлла була ідеально зварена Амортенція. ох подивіться у міс Катрет і містера Рідлла ідеальне зілля. сказав Слизоріг. що ви відчуваєте містер Рідл. луску змії та запах пергаменту Слизоріг усміхнувся Рідллу. а ви що міс Катрет запах слив яблук лусочок дракона і… запах петард. Слизоріг добро посміхнувся і пішов далі. Містер Мелфой навіщо ви додали голок дикобраза почувся голос Слизнорта наостанок, перш ніж котел викликав і Абрахас відлетів у дальній кут класу.Абрахас Мелфой прокинувся в лікарняному крилі на нього дивилися Слизоріг Діпет і Дамблдор і його батьки на стільці сиділа дівчинка краще розглянувши її він зрозумів що це Катрет. містер Мелфой ви прокинулися посміхнувся Діпет та сір як я тут опинився? запитав Абрахас. ви в Зеллі яке мало стати амортенцією поклали голку дикобраза якби не міс Катрет яка прикрила вас щитом від вас залишився б тільки попіл. промовив Слизоріг. нехай ця Грязнакровка піде в дупу. промовив Абрахас. Абрахс Скорпіус Мелфой серйозно промовила його мати вибачся перед дівчинкою. чи ти хотів померти нікчемною смертю? батько? спитав Абрахас. я думаю що ти повинен вибачитись перед нею Абрахас. тим більше ця дівчинка вчить традиції і закони магічного світу додав батько тому вона просто маглонароджена! Абрахас скривився і відвернувся від матері та батька. АБРАХАМС СКОРПІУС МАЛФОЙ! нуль уваги Абрахас закопався глибше в м’яку подушку. ну що ж промовив утомлено батько ти позбавлений Квідича на весь рік. НЕЇЇЄ! вигукнув відчайдушно Абраса, але батьки вже поговорили з Дипетом вибачилися за Абрахаса перед Катретом і пішли в малфой-менор каміном. Абрахас подивився з ненавистю на спину Катрет. і коли усі вийшли розплакався у подушку.АБРАХАС СКОРПІУС МАЛФОЙ ТИ ПОВИНЕН Зблизитися з бруднокровкою!! крики у таємній кімнаті Абрахаса не припинялися. Том Рідлл був лютий. і кидав прокляття у сторонників. як Мелфой міг його підвести. тепер Бруднокровка не буде з ним розмовляти. Звичайно вони не дізнаються як вона потрапила на слизерин. Том Рідлл скривився пошле він на це справ Долохова він впоратися. Рішення Тома Рідла було зрозуміло всім Вальпургеровим Лицарям.
POV Касіопея Катрет
дні текли дуже особливо коли тебе вважають бруднокровкою а ти з роду Гріндевальд під приховує амулетом. Ще й Дамблдор якось підозріло коситися. ну це не така проблема як проблема тому всім цікаво як бруднокровка потрапила на Слизерин. привіт почувся голос. я різко обернулася за мій стояло двоє хлопців із ґрифіндорською краваткою. один з рудим волоссям блакитними очима і ластовиння. другий з неслухняним чорним кудлатим волоссям і карими очима. я флімонт Поттер а це мій друг Сімус Візлі.Приємно познайомитись натягла посмішку я. хочеш ми покажемо тобі Гоґвортс? спитав мене Візлі. не проти промовила я. і вони мене повели дивитися Гоґвортс.
кінець POV
Абрахас Мелфой повз коридорами Гоґвортсу. на вигляд усе було в нього добре, крім несольких порізів. але п’ять круціо давали себе знати. тому Абрахас ледве шол. на зустріч йому рухалися Поттер Візлі та невже Катерт. Абрахас подавив бажання дати Катерт у око саме завдяки їй він отримав цей біль. але зрозумівши, що зараз він нікчема навіть проти бруднокровки. Абрахас вирішив пройти повз них спокійно наскільки це дозволяв його біль. оуу Мелфой почувся голос Візлі.що требе Візлі ледве прошипів Абрахас. Шокалада Мелфой насмішкувато промовив Візлі. Візлі можна пройти ганьба промовив Абрахас. проходь Мелфой. а то зараз ще почнеш моє взуття цілувати, а мені це не треба. Насміхаючись, промовив Візлі. як би Абрахас ненавидів Візлі але на даний момент той мав рацію стану у нього було погане. Абрахас зітхнув пройшов Візлі і пішов у лікарняне крило знову.Ну знав же Абрахас, що не треба йти в лікарняне крило, надто багато питань буде, але впертість перемогла. Абрахас планував дружбу з пуфендуйцем. щоб під зручним приводом пересилитись у їхню вітальню. Мадам Помфрі стояла над ним і тільки незрозуміло для чого коментувала бідний хлопчик, який же ти бідний. ніби він Абрахас Мелфой не знав, що він бідний. але Мадам Помфрі лише продовжувала його шкодувати. а Абрахас почав розуміти, чому капелюх не відправив його в Когтвран. розумні не йдуть у лікарняне крило, а самі в себе зілля заливають.Спадкоємець роду Мелфой міркував навіщо він прийняв темну мітку. всі дії зараз йому здавались дурними та непотрібними. але минуле не виправити тепер йому треба вибиратися з купи гівна. а в його появі винен він сам. Абрахас ще раз страждало зітхнув.
і звідки в тебе такі шрами спитала Мадам Помфрі. ну ось тепер ще викручуватись від цих питань. день обіцяв бути жахливим подумав Абрахас і почав вигадувати на ходу історію…
пов Касіопея
що з Абрахасом? зацікавлена запитала я. звідки я знаю пирхнув Сімус. ви з ним не в добрих стосунках? ще більше зацікавилася я. її дивись яка гарна вежаце астронамічна вежа. переводе тему означає в цю тему треба зануритися глибше. я сама собі посміхнулася. і продовжила слухати одним вухом слова Сімуса та Флімонта. а сама міркуючи, що ж трапилося з Мелфоєм, що він такий пом’ятий. добре що там Флімонт говорив про білеотеку. А де бібліотека? ще одна заучка промовив Сімус. я посміхнулась. а Флімонт радісно пританцьовуючи показував мені шлях до бібліотеки. ну що ж день певно вдався.Абрахаса виписали з лікарняного крила годину тому. а Абрахас сподівався, що знову не влипне в жопу. але що робити якщо п’ята точка завжди шукає пригоди навіть у звичайному місці такому як Слизеринська вітальня. Абрахасик на ньому нависла Розьє. Розьє ти сума зійшла. Друела ображено надула губи і промовила. тобі хіба не сказали пончик… що ми Одружимося. радісно вигукнула Розьє і застрибала у вітальні. а моє бажання взагалі питали? піднявши брову, сказав Абрахас. ну що ти пончик це така радість. проспівала Розьє. у перевій я не пончик а вя не хочу на тобі одружитися. Тут Розьє посміхнулася й промовила. а тебе хтось не питатиме дракончик! Абрахас грубо відпхнув Розьє і промовив по-перше я не дракончик ти мене зрозуміла Я ДЛЯ ТЕБЕ НЕ ДРАКОНЧИК. хоробрість Друели моментально зникла і вона закивала головою як китайський бовдур. Абрахас ще раз погрозливо глянув на Друела і пішов у свою спальню голосно зачинивши двері.
том рідлл
ідеальний день я розбудив і приручив василіска. Том сів на василіска і прошипів на парселензі, щоб той висувався вперед. вони виповзли з таємної кімнати. бруднокровка. прошипів василіски і скам’янив уорен. ну і добре створимо хрестраж усміхнувшись Рідлл взяв зошит промовив ритуальну фразу. загнав василіска до таємної кімнати і написав на стіні. таємна кімната відкрита стережіться вороги і спадкоємці! ну що ж завтра буде веселий день подумав Том Рідлл і змився подалі від таємної кімнати.Абрахас поїдав п’яту яєчню. з поганим настроєм. йому чогось не подобалося. передсвятковий Хогвартс, радісних студентів, гарбузовий сік. абсолютно все. (Можливо він мав рацію сьогодні поганий день). Абрахас почав їсти шосту яєчню, але двері великого залу гримнули і в Гоґвортсі пройшли чотири аврори. якбутобы злочинця забрати хочуть. Нам потрібний Рубеус Хахрід. промовив походу головний аврор. Абрахас подавився яєчнею. цей добродушний напіввеликан?подумав із обуренням спадкоємець роду Мелфой. і вперше за весь сніданок відпив гарбузового соку. Дамблдор зіскочив зі стільця і пішов розбиратися з аврорами. абрахас хмикнув і встав із-за столу йому це все набридло. він сьогодні буде у бібліотеці. і ніхто його не потривожить.
—————————————————— підписуйтесь на мій канал телеграм канал: https://t.me/hogwartspotter123 вайбер канал: https://invite.viber.com/?g=qPB0yi1cF1Jy957WwwzmOt5LYWb6YSND
0 Коментарів