Частина 1. Вступ
від МаріяЗа вікном лив дощ, запах свіжості огортав кімнату. Такі дні завжди були улюбленими для Чонгука. У ці години він сидів біля вікна і спостерігав за тим,як струмки води лилися вулицями Сеула, як усі намагалися сховатися.
І ось, як завжди, брат повернувся додому, але цього разу він був не один.
—Я вдома,— озвався старший.
— Я почув,— виходячи в напівроздягненому вигляді, Чон сонно бурмотів
-Хоч би одягнувся, я не один все ж таки
— Що? — Гук побачив темноволосого хлопця вщент нижче свого брата, він був повною протилежністю Чона.
-Привіт я Кім Техьон, як не дивно Чон старший про тебе розповідав
-Я не здивований, скаржився напевно?
-Бувало, а як інакше!
-Хочеш чаю чи кави, ми ж можемо перейти на ти? – запитав Чонгук, натягуючи свою домашню футболку.
– Звичайно можемо і я б не відмовився від чаю, зеленого якщо можна
-Відмінно, я зараз зроблю,будь як вдома
Думки Чонгука:
„Господи, що зі мною? Я ніколи такого не відчував, стоп він друг брата. Нічого не може бути. Тим більше раптом він гетеро.
— Прошу, ось твій чай,— Гук підніс чашку.
-Дякую
-Я вас залишу
-Якщо хочеш залишись, подивимося фільм разом
Цього вечора вони провели в трьох, у темряві, дивлячись відомий сіквел. Пізніше брати запропонували залишитися на ніч Техьонові, на що той не відмовився.
-Чонгук у тебе ж двоспальне ліжко, нехай Те поспить у тебе, Те ти ж не проти?
— Якщо Чонгук дозволить, то звичайно не проти, а так я і на дивані поспати можу
— Як хочеш, можна й зі мною,— відповів Чонгук.
— Тоді на добраніч, я піду, завтра на роботу,— старший Чон плівся до своєї кімнати.
— Що ж, яка моя сторона? — запитав Те
-Я зазвичай на лівій сплю, тому твоя права
-Добре можна я прийму душ?
-Звичайно, я тобі дам чистий одяг і рушник
—Дякую, буду дуже вдячний
Чонгук чекав, поки Техьон вийде з душу, його серце шалено билося.
“- Схоже я закохався, в друга старшого брата” – промайнуло в його голові.
0 Коментарів