Фанфіки українською мовою

    Я залежу.Тільки чого? Від наркоти? Чи від кохання до Ріндо? А може від усього одразу? Не знаю, це надто складно, не бажаю думати про це. Хочу знайти дозу, мені це потрібно зараз.
    Чому Рінні стоїть у мене на шляху? Може я зробив щось не те? Ні, це не має значення. Куди він сховав мої пігулки, терміново треба знайти! Де? Де вони?
    – Рін-Рін, де вони?! — я намагався спитати нормально, але майже крикнув. Він подивився на мене якось дивно, після чого почав говорити…. Тихо та спокійно
    – Ідемо на кухню. Твоїх пігулок нема, навіть не шукай, я їх викинув ще вчора. Ти ж пам’ятаєш, що обіцяв мені? Як казав, що більше не вживатимеш їх і перейдеш на щось менш отруйне?
    Пам’ятаю! Пам’ятаю! Як я міг забути, він на мене розлютився? Ні, ні, тільки не злися, прошу.
    — Так, пам’ятаю, вибач, але не гнівайся, будь ласка.
    Ріндо взяв мене за руку, його пальці тремтіли. Чому? Посадивши мене за стіл, Рін почав копошитись у всіх тумбочках , що були на кухні і тільки в одній з них він дістав щось. Я спочатку не зрозумів, Рінні поклав на стіл пігулки. Це те, що я шукав. Мої руки майже відразу потяглися до пакетика, але коли я глянув на нього, то вирішив не брати, ті сумні очі, що стежили за моїми діями, тремтяча нижня губа. Це не те, що я хочу бачити!
    – Бери. Я був у нарколога, вранці, він сказав просто зменшити дозу. Завтра ми поїдемо разом і це навіть не обговорюється,– він встав і пішов кудись. Але зараз це мене не хвилювало, схопивши пігулки і вживши їх, я зміг розслабитися . Нарешті… Я можу все забути. Але ж не тебе! Мій Рін-Рін.

    ×××

    Я мало, що пам’ятаю, але  твої обійми, твоє тіло, що згинається в моїх руках, губи, що мають присмак тютюну та ментолу, ніколи не зможу забути  Я люблю це у тобі. Майже завжди, коли я не в собі, ти віддаєшся мені, тим самим захищаєш мене від інших,  та я не можу нікому нашкодити, але ти не думаєш про себе, боль, який отримуєш через мене. Не пробачу себе. Потрібно відмовитися від моїх пігулок.

    Тильною стороною долоні я провів по щоці Ріна, він трохи зморщив ніс. Мило. Мені подобається. Мені подобається все в ньому, він ніколи не битиме або злиться на мене без особливої ​​причини. Але чи цього я хотів?Чи хотів я доводити Рінні до того, що він просто боявся мене? Проте мені подобається тремтіння, що змушує його не суперечити моїм діям. Люблю дивитися на його голе тіло вкрите укусами та багряними плямами.

    ×××
    Завтра знову робота. Майки вже знайшов тих, кого потрібно вбити – дві людини, нічого складного.
    — Санзу, чому не спиш? Засинай, вже пізно, – сонний голос почувся ззаду мене, я повернувся до Рін-Ріна, після чого обійняв його, він теж простягнув руки і присунувся до мене. Тільки після цього я зміг заснути, ніякі думки не турбували мою голову.

     

    0 Коментарів