Фанфіки українською мовою

    На годиннику показувало 22:07.

    Хлопці їхали на подкаст у Львів,й Микола намагався якомога швидше доїхати до готелю,тому що комендантська година буквально через годину,а до міста 80 км.

    На передніх сидіннях Антон і Микола обговорювали якусь нісенітницю типу який ресторан краще,а от на задніх картина була поцікавіше.Женя сперся на Спартакове плече й сопів,був схожим на совеня,другий в той момент намагався заснути,але коли в тебе на плечі спить таке чудо то здається що то неможливо.Схоже,Спартак так і не засне через те що буде скоріше всього дивитись на Женю.

    ***

    Булінгмобіль прибув до готелю близко 23:30.Швидко зібравши речі хлопці пішли до стійки готелю щоб заселитися.На їх вибір впав капсульний готель яки знаходився найближче до зали там де мав бути завтра подкаст.Тому вони поплентались з останніх сил.

    -Перепрошую,але в нас залишилося тільки 2-ві одномісні капсули і 1 двоспальна.-дівчина за стійкою повідомила цю новину.

    -Добре,хай буде так тоді.-Антон забрав ключі від капсул і всі пішли нарешті спати.

    ***

    Коли вони були вже біля капсул то Микола оговтався й запитав хлопців.

    -Слухайте,а хто де буде спати?я хочу спати в одномісній,тому що виспатись одному краще ніж коли тебе вночі під боком штурхають і бурмочать уві сні.

    Антон також погодився що хоче спати один,бо бідненький назнімав стільки за останні 4 міста що горлом поперек вискочило.

    -Тож тоді Женя і Спартак разом сплять.

    -Добре.-позіхнувши відповів Женя який хотів нарешті дійти і лягти спати.

    Коли всі вже поскладали речі,вмились й сходили в душ та й побажавши надобраніч розійшлись.

    Тільки от коли Женя залів в капсулу з Спартаком, сон як рукою зняло.І коли він влігся,то зрозумів що хоче обліпихового чаю і вафель.

    -Спартак.

    -Мм?

    -Я хочу чаю з обліпихи і вафель

    -Женя,ти на приколі?

    -Без жартів,я реально хочу чаю з вафлями.

    -І що ти пропунуєш?

    -Сходи і візьми мені.

    -Стоп,а з якого переляку це я маю йти?

    -Бо я дуже втомлений і хочу відлежатись,і ноги болять до нестерпності.

    -Добре,йду.-важко видихнувши Спартак вийшов з капсули й пішов по чай з обліпихою й вафлями.

    ***

    Через 20 хвилин Спартак прийшов з 4-ма вафлями з шоколадним топінгом й 2-ма стаканчиками з чайом.

    -Нарешті!-Женя рванувся до його спасіння але не так просто.

    -Ей ей ей,я теж хочу, так що я зараз залізу і будемо їсти і пити.

    -Добре,добре.-поки Спартак заліз то Женя розпакував вафлі і взяв чай.

    -Бляфа,яф то смафно.-говорив Женя з набитим ротом вафель.

    -Пережуй і тоді говори,розумнику.

    ***

    Женя і Спартак говорять про завтрашні плани на день й про все на світі,але на годиннику вже година ночі,а вони не закругляються.

    -Женя,давай вже спати нарешті,в тебе очі злипаються вже он.

    На це сам Женя позіхнув і кивнув в знак підтвердження.

    Викинувши стаканчики і пакети з під вафель вони нарешті вляглися.

    Женя й Спартак були обернуті спинами до один одного.Раптом Спартак перевернувся обличчям до спини Жені й спитав в нього.

    -Женя,можна тебе обійняти?

    -Можна.-Женя вже майже заснув,але коли йому доперло що зараз відбувається то сон вирішив піти 10 дорогою від нього

    Притуливши Женю до себе обидвома руками він зарився носом у кучері.Він відчував дихання Жені.

    Не пройшло й хвилини як Женя обернувся до Спартака обличчям.Тепер вони дивилися у очі один одному.Спартак бігав очима по обличчю Жені,і різко погляд впав на губі.Ні,ні ні бовдур,не можна його цілувати ні в якому разі казав внутрішній голос якого Спартак навіть не слухав,в данний момент контролювало тіло не мозок а бажання.

    Різко притягнувши Женю до себе Спартак почав цілувати його.Спочатку Женя нічого не зрозумів,але потім відповів взаємністю,й яка доволі тривала довго.Відсторонився перший Женя якому не вистачило дихання.

    -І що це значить,що тепер бу..-не встиг він сказати як Спартак знову його поцілував.

    -Все завтра,дурнику мій.

    Спартак обняв міцно Женю й почав засинати,під тихе сопіння Жені він розслабився.

    Вже через декілька годин почне світати,але вони нарешті змогли ось так провести час.

     

     

     

    автор писав це файне мистецтво у 11 ночі,й 40 хвилин<3

    сподіваюсь вам сподобався цей фанфік,якщо є помилки пишіть,бо пишу напівсонна

    9:32: відредагувала слова і дещо удалила й дописала,читайте на здоров’я!!

    йой,я не думала навіть що буде стільки лайків і переглядів,дякую вам!!

    думаю,що я зроблю 2 частину)

     

     

     

     

    2 Коментаря

    1. Фанфік просто синонім до слова “комфорт”. Реально дуже якийсь домашній. Вони сплять, тепер піду спати я, прочитавши цей шедевр на ніч

       
      1. @Аніме дівчинка /ᐠ。ꞈ。ᐟMar 14, '23 at 11:04

        дякую за відгук!!❤️