Фанфіки українською мовою

    Його стримана ходьба знов зводила з розуму Кевіна, дозволяючи розуму знов подумати про ту ніч.Ніч, коли його психіка стала менш сильною. Від тоді пройшло близько двох неділь, не так вже і багато. Вампір вже наближався та наближався, поки не став за метр від нього. Зараз, він чув це легке дихання, воно за такий малий час стало таким.. Рідним. Його солодкий запах приємно обгортав та ним можна було заливатися вічно. Тонкі губи на устах продовжили говорити.
    – Ти ж такий добрий! Чому не користуєшся цим? – це була брехня. При чому настільки явна, що око почав веретенитись. Юнак теж не зрозумів цього, та запитально поклав свою голову на плече. Але коли він знов подумав про ту ніч, серце йойкнуло, а очі наповнилися жахом. Ноги швидко рушили до каси. Там поруч лежало дві цукерки, які Кевін взяв та швидко дав в руки дітям. Стребер похвально кивнув і Скід з Пампом радісно побігали до виходу, перед цим переможно загорлав. Ікла зустріли язик, та голова повернулася до “Солодкого хлопця”, який вже збирався бігти. Руки вампіра взяли бант та притягнули до себе, давав здобичі можливість роздивитися хижака краще. – Я до тебе ще завітаю. – щоки налили в себе красну рідину, а блакитні очі засяяв від такого близького контакту. Стребер подивився на шию Кевіна та роззявив рота, щоб той заплющив очі. Коли так і сталося, його губи прийшли до нормального стану та поцілували в щоку свого коханого. Його погляд різко дав на себе дивитися.Обличчя вже стало повністю червоним, поки Стребер виходив з крамниці.
    ***
    Всім привіт! Просто хочу сказати, що тепер розділи будуть виходити трохи пізніше через проблеми з електроспоживанням. Всім м’ятної ночі!

     

    0 Коментарів